Rom Mi 8Şarj konusunda en iyi rom

Kikass

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arif
Cihazım
Xiaomi mi 8
Konular
11
An itibariyle önermiyorum :) Bu kadar duyarsız geliştirici görmedim açıkçası. Romla ilgili hatayı bildirdim anlattım telegram üzerinden adama dönüpte bakmadı bile :) Önermekten vazgeçtim derpfest ve havoc varken çokta gerekli olmadığı kanısına vardım.
Hocam katılıyorum ancak derpfest`tede alkalikong diye biri mi 8 rom kısmına bakıyor .Ben defalarca şahit oldum .Adam romdaki sorun için bilgi,yardım istiyor.Alkalik denen de senin sorunun diye cevap veriyor.
Rom : Evo x

MimosaPudica

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık
Cihazım
Mi 8
Konular
4
Hocam katılıyorum ancak derpfest`tede alkalikong diye biri mi 8 rom kısmına bakıyor .Ben defalarca şahit oldum .Adam romdaki sorun için bilgi,yardım istiyor.Alkalik denen de senin sorunun diye cevap veriyor.
Rom : Evo x
Maalesef bazıları rom düzenleyince kendini fazlasıyla üstün görüyor. Madem kullanıcıları dinlemeyeceksin kendin kullan sadece yayınlama hiç :) Bu bahsettiğim rom yeni çıkmış bir de telegramdaki grupta toplasan yüz kişi yok. Yazı harici video bile attım sıfır dikkate alma. XDA 'de görünce deniyor işte insan. Böyle olunca kısa sürüyor kullanmak :) Şunu anladım ama beni her yol EU'ya döndürüyor :D Bir de samsung modelinde başıma geldi bu tarz bir olay. Adama kernelde sıkıntı olduğunu ve şurada düzenleme yapabilir misin oyunlarda sıkıntı çıkıyor dedim. Adam bir hakarete şahlandı oynadığın oyununda romunda diye kaldım öyle ancak "Calm down bro" demekle yetindim :D

Resquee06

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kudret
Cihazım
Mi8
Konular
50
Üst Alt