- Adım
- Ertuğrul
- Cihazım
- Mi 8 128 Gb
- Konular
- 1
Global belki sıkıcı gelecektir tabi. Ama en iyi 1 saat fark kazanırsın. Globalde kal normal hayatına devam et
MIUI tabanlı rom kullanmadığınız için olabilir.Hocam Google play hizmetleri olmuyor.Magiskte Universal gm doze yukledim .Android Sürüm q seçtim digerlerine evet dedim.Yeniden başlattım.Programi kurdum .Actigimda ekran böyle değişlik yapılmıyor.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam MiuiPro romu için ödeme işleminizi nasıl gerçekleştirdiniz? 1 saattir uğraşıyorum bir türlü ödemeyi gerçekleştiremedim.Miuipro 20.2.20 yüklü telefonda, kernel değiştirmedim romla gelen kernel var, telefonda yaklaşık 8-9 aylık.
Hocam MiuiPro romu için ödeme işleminizi nasıl gerçekleştirdiniz? 1 saattir uğraşıyorum bir türlü ödemeyi gerçekleştiremedim.
Bu arada ekran süreniz muhteşem 7 saat bile görebilsem şükredecem
Birden çok tarayıcıdan ve farklı banka kartlarım ile aynı yolları denedim fakat ödeme için banka onay şifresini girdikten sonra sürekli hata verdi. Daha öncede kartlarım üzerinden yurt dışı alışverişi yapmıştım ama bu saçmalığı çözemedimİnceleme - Miui Pro ROM - Tanıtım, Bağış, Kurulum
Herkese Selamlar; Uzun bir süre farklı romlar denedim. Gerek EU romlar, gerek global beta veya stabil romlar gerekse AOSP romlar... Aradığımı bu romda buldum. Hem özelleştirme seviyesi çok iyi hem stabil hemde çok iyi batarya süresi sunuyor. Diğer romlara nazaran tek dezavantajı ücretli olması...forum.miuiturkiye.net
Bu konuda ayrıntılı olarak anlatmış arkadaş sağolsun.
Bu değer tek seferlik mi yoksa her gün bu değeri alıyor musunuz?Miuipro 20.2.20 yüklü telefonda, kernel değiştirmedim romla gelen kernel var, telefonda yaklaşık 8-9 aylık.
hala miroom 9.2.27de misiniz ?Arkadaşlar açıkçası ben size EU Beta ve MiRoom 9.2.27 sürümlerini tavsiye ederim ikisinide kullandım oyun hariç 8-9 saati zorladım. İsteyenler deneyebilir ekstradan kullandığım tek şey gms doze ile play hizmetlerini durdurmak oldu.
Hayır şu an v12deyim hocam. O sürümü tavsiye ederim size bir deneyin.hala miroom 9.2.27de misiniz ?