Yardım Mi 8 İthalatçı Garantili Alınırmı?

Boris1979

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Barış
Cihazım
Mi mix 3
Konular
9
Arkadaşlar selam Mi8 almaya karar verdim ancak garanti konusunda netleşemedim.İthalatçı garantili 2800 tl var 64 gb garantisiz 2100 tl var hangisi alınmalı?Xiaomi mağazası 3999 tl satıyor Genpa garantili.Evofone değilmiydi resmi distribitör?Hangi garanti daha iyi kvk delta genpa evofone dahada var sanırım.

Guaire

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Tayfun
Cihazım
LG G2
Konular
23
Neye göre meizu iyi ?arkadaş mi8 sormuş,meizu demişsiniz;meizudaki pil 3000,ve mi 8 3400- meizuda nfc yok(samsung s6 da bile var)telefonu kulağa tutunca,ekran kararmıyor sol veya sağ kulakta olması lazım,fabrikasyon bir hata derim buna.kulaklık girişi iphone xs max tada yok.yazılımsal bazı hatalar meizudada var.En önemlisi meizuda yazılım desteği sıkıntılı kendi arayüzü arada geliyor fakat android güncellemesi geride,fiyatı iyi olabilir sadece.Marka fanı değilim,mi8 kullanıyorum en iyi fiyat performans olduğuna inandığım için yoksa 2999 tl ye meizuya güvensem basar parayı alırım.

Cep telefonu sorana çamaşır makinesi tavsiye etmedim. İstediğimi öneririm. Bu konuda benimle gereksiz bir tartışmaya girmemenizi tavsiye ederim.

Mi8 sahibi olarak ben telefon hakkında ne yazsam sanki size hakaret etmişim gibi hissedeceksiniz anlaşılan. Böyle şeylere ne gerek var?

Yukarıda Meizu 16'nın Mi8'den ne konuda daha iyi olduğunu zaten açık seçik ve tane tane anlatmışım. Kimsenin tercihi beni ilgilendirmez. Herkes kendi değerlendirmesini kendi adına yapar.

iPhone XS Max'ta da kulaklık çıkışı olmaması da bir eksikliktir. Onda da olmaması diğerleri için bir özür değildir.

Oyla:

spike

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
cem
Cihazım
mi 8
Konular
9
Cep telefonu sorana çamaşır makinesi tavsiye etmedim. İstediğimi öneririm. Bu konuda benimle gereksiz bir tartışmaya girmemenizi tavsiye ederim.

Mi8 sahibi olarak ben telefon hakkında ne yazsam sanki size hakaret etmişim gibi hissedeceksiniz anlaşılan. Böyle şeylere ne gerek var?

Yukarıda Meizu 16'nın Mi8'den ne konuda daha iyi olduğunu zaten açık seçik ve tane tane anlatmışım. Kimsenin tercihi beni ilgilendirmez. Herkes kendi değerlendirmesini kendi adına yapar.

iPhone XS Max'ta da kulaklık çıkışı olmaması da bir eksikliktir. Onda da olmaması diğerleri için bir özür değildir.
Öncelikle gereksiz tartışma diye birşey yok,yazdıklarım ortada.zaten meizu 16 th mi8 den iyi olsa onu alırım,bende mi8 in artılarını yazmışım siz nasıl meizunun sadece iyi olabilecek özelliklerini yazmışsanız,ha dersiniz ki meizunun artıları şunlar mi8 in artıları bunlar ozaman bu konu değerlendirilir,ama meizunun artı olabilecek yönleri yazılıp eksileri bahsedilmezse bende bahsederim,bunda gocuncak birşey yok,hemde xiaomi forumunda zaten meizu forumunda yeteri kadar meizu övülüp xiaomi kötü diye lanse ediliyor..En azından bu forumda meizu hakkında yazı yazabiliyorsunuz, meizu forumunda xiaomi diye yazılırsa direk forumdan şutlama.Tartışma tavsiyesine girmeye gelirsek ben tartışma görmüyorum,siz nasıl övgü dolucu yazılar yazmışsanız benimde bunları çürütmem normal.Xiaomi kullandığım için burda yazıyorum,meizu kullansam zaten gidip meizu forumunda yazarım....Bıu konunun gereklimi gereksizmi olduğuna bırakında ben karar vereyim.Tavsiye isteyecek olsam ben isterim zaten....

Oyla:

Guaire

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Tayfun
Cihazım
LG G2
Konular
23
Öncelikle gereksiz tartışma diye birşey yok,yazdıklarım ortada.zaten meizu 16 th mi8 den iyi olsa onu alırım,bende mi8 in artılarını yazmışım siz nasıl meizunun sadece iyi olabilecek özelliklerini yazmışsanız,ha dersiniz ki meizunun artıları şunlar mi8 in artıları bunlar ozaman bu konu değerlendirilir,ama meizunun artı olabilecek yönleri yazılıp eksileri bahsedilmezse bende bahsederim,bunda gocuncak birşey yok,hemde xiaomi forumunda zaten meizu forumunda yeteri kadar meizu övülüp xiaomi kötü diye lanse ediliyor..En azından bu forumda meizu hakkında yazı yazabiliyorsunuz, meizu forumunda xiaomi diye yazılırsa direk forumdan şutlama.Tartışma tavsiyesine girmeye gelirsek ben tartışma görmüyorum,siz nasıl övgü dolucu yazılar yazmışsanız benimde bunları çürütmem normal.Xiaomi kullandığım için burda yazıyorum,meizu kullansam zaten gidip meizu forumunda yazarım....Bıu konunun gereklimi gereksizmi olduğuna bırakında ben karar vereyim.Tavsiye isteyecek olsam ben isterim zaten....

Mi8'de stereo hoparlör var mı? Yok.

Meizu 16'da var mı? Var.

Mi8'in gövdesi neden yapılma? Aluminyum.

Meizu 16'nın gövdesi neden yapılma? Çelik.

Mi8'de kocaman bir çentik var mı? Var.

Meizu 16'da var mı? Yok.

Mi8'in tasarımı büyük oranda iPhone X'ten esinlenme mi? Evet.

Meizu 16? Hayır.

Mi8'in ana kamera sensör boyutu nedir? 1/2.55".

Meizu 16? 1/2.3". Yani ışık hassasiyeti daha fazladır.

Mi8'in kutusundan şarj adaptörü kaç W? 18W.

Meizu 16'nın? 24W.

Güzel kardeşim, vaktimi boşa harcatma lütfen.

Telefonunu da güle güle kullan, Mi8 kötü telefon demiyorum.

Bu forum henüz kurulmamışken ben insanlara Xiaomi öneriyordum. Daha iyi gördüğüm kıyaslamalarda da tekrar öneririm.

Bak rica ediyorum, konuyu noktala.

Oyla:

spike

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
cem
Cihazım
mi 8
Konular
9
Mi8'de stereo hoparlör var mı? Yok.

Meizu 16'da var mı? Var.

Mi8'in gövdesi neden yapılma? Aluminyum.

Meizu 16'nın gövdesi neden yapılma? Çelik.

Mi8'de kocaman bir çentik var mı? Var.

Meizu 16'da var mı? Yok.

Mi8'in tasarımı büyük oranda iPhone X'ten esinlenme mi? Evet.

Meizu 16? Hayır.

Mi8'in ana kamera sensör boyutu nedir? 1/2.55".

Meizu 16? 1/2.3". Yani ışık hassasiyeti daha fazladır.

Mi8'in kutusundan şarj adaptörü kaç W? 18W.

Meizu 16'nın? 24W.

Güzel kardeşim, vaktimi boşa harcatma lütfen.

Telefonunu da güle güle kullan, Mi8 kötü telefon demiyorum.

Bu forum henüz kurulmamışken ben insanlara Xiaomi öneriyordum. Daha iyi gördüğüm kıyaslamalarda da tekrar öneririm.

Bak rica ediyorum, konuyu noktala.
Güzel kardeşim soru sorup sonrada konuyu noktala diyemezsin,
Pil:meizu 3010 mi8 3400 =en önemli ayrıntılardan birisi!!!!

nfc; meizuda yok mi8 de var

meizuda ekranı kulağa dayayınca tek tarafta sensör yeri yüzünden ekran kararmıyor.

mi8 ekranı hdr10 destekli ,meizuda ise yok.

Yazılım olarak mi8 yazılımı meizudan çok üstün;yazılım güncelleme xiaomide sürekli, meizuda güncelleme sıkıntılı..

Yüz tanıma meizuda gece ışıksız ortamda tanımıyor; mi8 şak diye tanıyor.

24 watt ve düşük pil kapasitesine rağmen meizu 1.39 mi8 1.30 full şarj süresi.

mi8 ekranı dcı-p3 destekli..

Çok yordun beni umarım cevap yazmazsın..Engin bilgilerini meizu forumunda paylaşırsın.

Oyla:

Lacost

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
5
Garanti dediginiz şey nedir iyi bilirim 3 sene Samsung da çalıştım Bornova serviste garanti firmaları kendilerini hep haklı göstermek niyetindedir bazı kullanıcılar da kendine göre haklidir .telefonları kullanış tarzı çok önemli kullanıcılar için örnek verebilirim bir kullanıcı teknik servise geliyor telefonun şikayetini söylüyor telefonum birdenbire kapandı şikayetini bildirerek şikayet değerlendirerek işleme alınıyor ve cihazı açılıyor kontrolleri sırasında telefonun sıvı teması olduğu anlaşılıyor ne gerek var yalan söylemeye Telefonun kullanım sırasında birdenbire olusan hatalar ekran,donanım ve garanti kapsamına giriyor

Oyla:

Guaire

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Tayfun
Cihazım
LG G2
Konular
23

meizuda ekranı kulağa dayayınca tek tarafta sensör yeri yüzünden ekran kararmıyor.

Yazılım olarak mi8 yazılımı meizudan çok üstün;yazılım güncelleme xiaomide sürekli, meizuda güncelleme sıkıntılı..

Çok yordun beni umarım cevap yazmazsın..Engin bilgilerini meizu forumunda paylaşırsın.

Güzel kardeşim forumu yöneten insanlara da gerçekten saygım var, işlerinin ne kadar zor olduğunu görüp bir de ben zorlaştırmak istemiyorum. Kendilerinden de şimdiye dek çok güzel bir evsahipliği gördüm. Şimdi bana bu forumda yazma dersen onlara soralım, ne derler?

Yaşım 39. Senden en az 10 yaş büyük değilsem "güzel kardeşim" sözümü geri alıp özür dileyeceğim, ama tecrübesiz cümlelelerinden ve atarlı hallerinden yaşının 22-23 dolaylarında olduğunu tahmin ediyorum. Senin yaşındaki diğer arkadaşlar yanlış anlamasın.

Tanımadığın insanlara karşı saygısız hal ve hareketler içinde olmamanı tavsiye ederim.

Ben bu forum kurulmadan önce Xiaomi'yi en çok ve en iyi şekilde savunan insanlardan biriydim. Şu cümleyi kurdurman bile benim için utanç verici bir şey. İnsanların kendilerini anlatmasını da sevmem, kendim de kendimi anlatmayı sevmem.

Telefonunu bir gurur meselesi yaptığın çok açık. Ben senin zannettiğin kişi değilim. Dağdan gelip bağdakini kovmaya çalışma. Alttan almamı da yanlış anlama, zira saygısızlığına karşı sabrımın sonuna geldim.

Bundan sonra karşıma aynı tavırlarla çıkacağın herhangi başka bir forumda yapacağım gibi cevap vereceğim.

Hadi bakalım.

Oyla:

pendroz

Kardan Adam
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
250

Güzel kardeşim forumu yöneten insanlara da gerçekten saygım var, işlerinin ne kadar zor olduğunu görüp bir de ben zorlaştırmak istemiyorum. Kendilerinden de şimdiye dek çok güzel bir evsahipliği gördüm. Şimdi bana bu forumda yazma dersen onlara soralım, ne derler?

Yaşım 39. Senden en az 10 yaş büyük değilsem "güzel kardeşim" sözümü geri alıp özür dileyeceğim, ama tecrübesiz cümlelelerinden ve atarlı hallerinden yaşının 22-23 dolaylarında olduğunu tahmin ediyorum. Senin yaşındaki diğer arkadaşlar yanlış anlamasın.

Tanımadığın insanlara karşı saygısız hal ve hareketler içinde olmamanı tavsiye ederim.

Ben bu forum kurulmadan önce Xiaomi'yi en çok ve en iyi şekilde savunan insanlardan biriydim. Şu cümleyi kurdurman bile benim için utanç verici bir şey. İnsanların kendilerini anlatmasını da sevmem, kendim de kendimi anlatmayı sevmem.

Telefonunu bir gurur meselesi yaptığın çok açık. Ben senin zannettiğin kişi değilim. Dağdan gelip bağdakini kovmaya çalışma. Alttan almamı da yanlış anlama, zira saygısızlığına karşı sabrımın sonuna geldim.

Bundan sonra karşıma aynı tavırlarla çıkacağın herhangi başka bir forumda yapacağım gibi cevap vereceğim.

Hadi bakalım.

Birbirimizi kırmadan tatlıya bağlanılacak diye düşünüyorum konu burada.Her 2 cihazından birbirlerinden farklı üstün yönleri olduğu doğrudur son kullanıcılar bu verileri göz önüne alarak cihaz satın alırken kendilerine en uygun olan seçimi yapacaklardır.

Oyla:

Guaire

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Tayfun
Cihazım
LG G2
Konular
23
Birbirimizi kırmadan tatlıya bağlanılacak diye düşünüyorum konu burada.Her 2 cihazından birbirlerinden farklı üstün yönleri olduğu doğrudur son kullanıcılar bu verileri göz önüne alarak cihaz satın alırken kendilerine en uygun olan seçimi yapacaklardır.

Umarım dediğiniz gibi bu konu burada noktalanır. Günler önce kapanmış, konuyu açan arkadaşın tercihini yaptığı bir konu için neredeyse 3 saate yayılmış amaçsız, sonu belli olmayan bir vakit kaybından başka bir şey değil benim açımdan.

Oyla:

spike

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
cem
Cihazım
mi 8
Konular
9

Hadi bakalım.
44 yaşındayım;ve yazdıklarımda ters birşeyde yok ben artı yönlerini yazdım mi8 in,yazdıklarımdada saçma ve yanlış bilgi yok;telefonuda gurur meselesi yaptığım yok güzel kardeşim.. iphone x ,mi8 sonrasında mi8 i satıp samsung s9 plus aldım ve ön kamera ve genel olarak mi8 i aradığım için tekrar mi8 almış adamım ben.Tecrübesiz ve atarlı halimde yok,ilk mesajlarımda bizli sizli cevap verirken karşı taraf senli benli muhabbetine geçince bende o yöne geçtim,geriye bakıp okuyabilirsin süreci.(Tanımadığın insanlara karşı saygısız hal ve hareketler içinde olmamanı tavsiye ederim.)demekki benide tanıyamamışsın,önyargılı olmaya gerek yok,konuyla ilgili yanlış bilgi varsa söyleyin yanlışım varsa yaşımda büyük olmasına rağmen özür dileyeyim..Yazdıklarım ortada,meizu 16 th beni tatmin etse alırdım ve gidip meizu forumunda bilgi paylaşımı yapardım veya başka forumda;şuan için xiaomi kulanıcısıyım ve en uygun forumda burası paylaşım için.Burda kişilik tartışması yapmıyoruz telefonların özelliklerinden bahsediyoruz artı veya eksi..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oyla:

pendroz

Kardan Adam
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
250
Umarım dediğiniz gibi bu konu burada noktalanır. Günler önce kapanmış, konuyu açan arkadaşın tercihini yaptığı bir konu için neredeyse 3 saate yayılmış amaçsız, sonu belli olmayan bir vakit kaybından başka bir şey değil benim açımdan.
44 yaşındayım;ve yazdıklarımda ters birşeyde yok ben artı yönlerini yazdım mi8 in,yazdıklarımdada saçma ve yanlış bilgi yok;telefonuda gurur meselesi yaptığım yok güzel kardeşim.. iphone x ,mi8 sonrasında mi8 i satıp samsung s9 plus aldım ve ön kamera ve genel olarak mi8 i aradığım için tekrar mi8 almış adamım ben.Tecrübesiz ve atarlı halimde yok,ilk mesajlarımda bizli sizli cevap verirken karşı taraf senli benli muhabbetine geçince bende o yöne geçtim,geriye bakıp okuyabilirsin süreci.(Tanımadığın insanlara karşı saygısız hal ve hareketler içinde olmamanı tavsiye ederim.)demekki benide tanıyamamışsın,önyargılı olmaya gerek yok,konuyla ilgili yanlış bilgi varsa söyleyin yanlışım varsa yaşımda büyük olmasına rağmen özür dileyeyim..Yazdıklarım ortada,meizu 16 th beni tatmin etse alırdım ve gidip meizu forumunda bilgi paylaşımı yapardım veya başka forumda;şuan için xiaomi kulanıcısıyım ve en uygun forumda burası paylaşım için.

Forum ortamlarında olabiliyor böyle durumlar birbirimizin yaşlarını bilmeden ufak elektiriklenmeler yüzünden konu farklı yerlere seyredebiliyor her 2 tarafında şuan birbirinin durumunu anlaması ile konunun burda tatlıya bağlandığını düşünüyorum.Dünya malı dünyada kalır birbirimizi kırmaya lüzum yok cep telefonları yüzünden.

Saygılarımla.

Oyla:
Üst Alt