Öncelikle gereksiz tartışma diye birşey yok,yazdıklarım ortada.zaten meizu 16 th mi8 den iyi olsa onu alırım,bende mi8 in artılarını yazmışım siz nasıl meizunun sadece iyi olabilecek özelliklerini yazmışsanız,ha dersiniz ki meizunun artıları şunlar mi8 in artıları bunlar ozaman bu konu değerlendirilir,ama meizunun artı olabilecek yönleri yazılıp eksileri bahsedilmezse bende bahsederim,bunda gocuncak birşey yok,hemde xiaomi forumunda zaten meizu forumunda yeteri kadar meizu övülüp xiaomi kötü diye lanse ediliyor..En azından bu forumda meizu hakkında yazı yazabiliyorsunuz, meizu forumunda xiaomi diye yazılırsa direk forumdan şutlama.Tartışma tavsiyesine girmeye gelirsek ben tartışma görmüyorum,siz nasıl övgü dolucu yazılar yazmışsanız benimde bunları çürütmem normal.Xiaomi kullandığım için burda yazıyorum,meizu kullansam zaten gidip meizu forumunda yazarım....Bıu konunun gereklimi gereksizmi olduğuna bırakında ben karar vereyim.Tavsiye isteyecek olsam ben isterim zaten....
Mi8'de stereo hoparlör var mı? Yok.
Meizu 16'da var mı? Var.
Mi8'in gövdesi neden yapılma? Aluminyum.
Meizu 16'nın gövdesi neden yapılma? Çelik.
Mi8'de kocaman bir çentik var mı? Var.
Meizu 16'da var mı? Yok.
Mi8'in tasarımı büyük oranda iPhone X'ten esinlenme mi? Evet.
Meizu 16? Hayır.
Mi8'in ana kamera sensör boyutu nedir? 1/2.55".
Meizu 16? 1/2.3". Yani ışık hassasiyeti daha fazladır.
Mi8'in kutusundan şarj adaptörü kaç W? 18W.
Meizu 16'nın? 24W.
Güzel kardeşim, vaktimi boşa harcatma lütfen.
Telefonunu da güle güle kullan, Mi8 kötü telefon demiyorum.
Bu forum henüz kurulmamışken ben insanlara Xiaomi öneriyordum. Daha iyi gördüğüm kıyaslamalarda da tekrar öneririm.
Bak rica ediyorum, konuyu noktala.