Yardım Mi 8 İthalatçı Garantili Alınırmı?

Boris1979

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Barış
Cihazım
Mi mix 3
Konular
9
Arkadaşlar selam Mi8 almaya karar verdim ancak garanti konusunda netleşemedim.İthalatçı garantili 2800 tl var 64 gb garantisiz 2100 tl var hangisi alınmalı?Xiaomi mağazası 3999 tl satıyor Genpa garantili.Evofone değilmiydi resmi distribitör?Hangi garanti daha iyi kvk delta genpa evofone dahada var sanırım.

Lacost

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
5
Garanti işlemine fazla takilmayin kafaniza ve hoşunuza giden telefonu alabilirsiniz .butcenize bağlı da bir durum telefonların genel ömrü 5 yıldır vede kullanicinin kullanimina bağlı ithalatci garantili almak daha garanti mesela 2 yıl ithalatçı garantili bir telefon aldınız 1 . Senesinde ekran hatası verdi diyelim garantiye verdiğinizde ekran bedeli kullanıcı hatası olmamak şartıyla garanti sizden bedeli almıyor garantisizz aldınız diyelim teknik servis gonderdiniz ve ücret olarak 634 TL ekran ücreti talep ediliyor bir de böle düşünün iyi forumlar

Oyla:

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Yani diyorsin ki Iphone al kafan rahat olsun
:) :)

Kesinlikle Hayır... Hediye olarak gelse, kullanmayacağım satacağım bir marka kendileri... ;)

Ben Mi 8 kullanıyorum ve bir sorunla da karşılaşmadım. Cihazımdan çok da memnunum Bence bu biraz kullanıcı ile de ilgili bir durum. Geçen gün 9 saati geçkin bir ekran süresi paylaşımı yapıp batarya neden bu kadar az gidiyor diyeni gördüm. Üretimden hatalı çıkan cihazlar müstesna genel olarak sorunlar güncellemeler ile gideriliyor. (Bir de migrosun sattığı aslen refurbished olan cihazlar var.)
Keşke büyük bir oranla herkes memnun olsa... Demek istediğim şey "bütün telefonların sorunlu olduğu" değildir... Demek istediğim; marka vs. gözetmeden bu paralara alınmış bütün telefonların sorunsuz olması gerektiğidir...

Oyla:

StubborN

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Serkan
Cihazım
Mi 8
Konular
0
Keşke büyük bir oranla herkes memnun olsa... Demek istediğim şey "bütün telefonların sorunlu olduğu" değildir... Demek istediğim; marka vs. gözetmeden bu paralara alınmış bütün telefonların sorunsuz olması gerektiğidir...
Tabiki haklısınız keşke dediğiniz gibi olsa. Bu yüzden cihaz alırken o cihazdan ne beklediğinizi ve o cihazın size neyi ne kadar sunabildiğini araştırmak gerekiyor. Günümüzdeki en büyük sorun bana kalırsa güncellemeler ile dozu artırılan bilinçli eskitme. Severek ve çok uzun süre kullandığım önceki cihazımdan sadece bilinçli eskitmenin çok yoğun biçimde yapılması nedeniyle telefonumu değiştirmek zorunda kaldım. Cihazlar maalesef mükemmel bir şekilde hatalı üretiliyor.

Oyla:

Boris1979

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Barış
Cihazım
Mi mix 3
Konular
9
Arkadaşlar kvk garantili mi 8 6/128 almaya karar verdim 3200 tl hepsiburada fiyatı 3035 tl ithalatçı garantili 165 tl fark için risk almaya değmez herkese çok teşekkürler.Risk almaya gerek yok para kolay kazanılmıyor

Oyla:

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Arkadaşlar kvk garantili mi 8 6/128 almaya karar verdim 3200 tl hepsiburada fiyatı 3035 tl ithalatçı garantili 165 tl fark için risk almaya değmez herkese çok teşekkürler.Risk almaya gerek yok para kolay kazanılmıyor
Riskten kastın nedir?

Oyla:

murty

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
murat
Cihazım
mi 8
Konular
0
ben 2 hafta once aldim global sürümü istanbul cepporttan sirkecide hicbir sorun yok herseyi calisiyor boş yorum yapan çok olmuş 2 gun sonra biyeri sorun cikarinca ugrasmak istemiyorsan burdan al ithalatci garanti vs alma 3100 tl idi netten alirsan :)

Oyla:

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Evobt, ritzy ve delta olmasından ziyade KVK iyidir demek istiyor galiba hocam. Eğer öyle düşünüyorsa bence çok haklı.
Bende bunu düşünüyor olabilir diye o soruyu sormuştum hocam... Ama, hiç biri birinden daha iyi değil bana göre... Çünkü; çıkış noktası sıkıntılı... Xiaomi

Türkiye şartlarında bu markanın garantisi de ancak kendi çapı kadar, yani gerçek anlamda servis ve garanti hizmeti yok, bu yüzden hep garantisiz telefon diye diye heder oluyorum ya... sun~~

Yardım - KVK Yüksek Seviye Onarım Merkezi...

Yukarıdaki konuyu incelerseniz, KVK'nın sadece bir isim/marka olarak göründüğünü, istenilen/beklenilen garanti ve servis şartlarını sun(a)madığını anlayabiliriz... Hal böyle iken, garantiye para verip, garantiye iş düşünce rezil olmak en kötüsü. Yeni bir Kamu Spotu bulmam gerekiyor benim; "garantili Xiaomi pişmanlıktır, almayın, aldırtmayın" gibi... drunk~~

* * *

Aldığımız telefon fabrikasyon olarak arızalı olursa ne yapalım diyenler olacaktır elbet... Sağlam bir satıcı ile hiç bir sorun yaşamayacağınızın garantisini verebilirim.

Oyla:

StubborN

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Serkan
Cihazım
Mi 8
Konular
0
Bende bunu düşünüyor olabilir diye o soruyu sormuştum hocam... Ama, hiç biri birinden daha iyi değil bana göre... Çünkü; çıkış noktası sıkıntılı... Xiaomi

Türkiye şartlarında bu markanın garantisi de ancak kendi çapı kadar, yani gerçek anlamda servis ve garanti hizmeti yok, bu yüzden hep garantisiz telefon diye diye heder oluyorum ya... sun~~

Yardım - KVK Yüksek Seviye Onarım Merkezi...

Yukarıdaki konuyu incelerseniz, KVK'nın sadece bir isim/marka olarak göründüğünü, istenilen/beklenilen garanti ve servis şartlarını sun(a)madığını anlayabiliriz... Hal böyle iken, garantiye para verip, garantiye iş düşünce rezil olmak en kötüsü. Yeni bir Kamu Spotu bulmam gerekiyor benim; "garantili Xiaomi pişmanlıktır, almayın, aldırtmayın" gibi... drunk~~

* * *

Aldığımız telefon fabrikasyon olarak arızalı olursa ne yapalım diyenler olacaktır elbet... Sağlam bir satıcı ile hiç bir sorun yaşamayacağınızın garantisini verebilirim.
Ekranı kırılan telefonumu garantiye gönderdiğimde kullanıcı hatası denildi. Evet doğru kullanıcı hatası buna lafım yok. Telefonu alırken ödediğim bedelin yarısını ekran için ödedim bunda da sıkıntı yok. Ancak telefon için tüm kasa değişimi yapılacağı denildiği halde (yan çerçeve kaplaması üzerinde ufak soyulmalar mevcuttu.) tüm çerçeveyi deyimi yerindeyse traşlayıp vermişlerdi. Kaplama altındaki malzeme görünüyordu yani. Daha da kötüsü anakart koruyan kısım üzerinde garantiye vermeden önce bulunmayan ciddi bir çatlak mevcuttu. Vida kısmında başlayan. (Artık nasıl bir muamele ile onarıldıysa.) Bundan sonra da telefon iflah olmadı zaten donmalar kasmalar ısınmalar... Bunu yaşatan firma Samsung. Sonuçta iyi bir marka da alsan servisler kolay kolay üretim hatası demiyor. (Şunu da ekleyim Samsung serviste çok fazla ücretsiz değişimler de oldu. Tamamen karalamıyorum.) Niyetim A ya da B markasını övmek ya da yermek değil. Bir telefonun dayanıklı olacağını iddia ediyorsa firma Corning Gorilla X'ler vsler diyorsa ekran dahi belli ölçüde garanti kapsamına girmelidir. Kimse kasten tutup da telefonu kıracak muamele yapmak istemez. Ben günlük kullanımda en olası karşılaşabileceğim risk için telefonun yarısı kadar ücret ödeyeceksem garanti var ya da yok çok bir anlamı kalmıyor. Garantiye giden telefon var olan sorunu düzelerek gelse de beraberinde birçok sorunla da gelebiliyor. Kanuni haklarınızı bilirseniz A markası da B markası da önem arz etmiyor. Cihazı satana kadar tüm firmalar dostunuz, sattıktan sonra ise düşmanınız olur. Önemli olan bununla mücadele etmesini bilmek. Her sene ya da altı ayda bir yeni bir amiral telefon çıkaran firma benim gözümde zaten telefonlarına pek de önem veriyor gibi gelmiyor. "Biz seneye yenisini çıkarana kadar en iyisi bu, iki sene sonra bu telefonun varlığını bile unuturuz."

Oyla:
Üst Alt