Yardım Mi 8 İthalatçı Garantili Alınırmı?

Boris1979

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Barış
Cihazım
Mi mix 3
Konular
9
Arkadaşlar selam Mi8 almaya karar verdim ancak garanti konusunda netleşemedim.İthalatçı garantili 2800 tl var 64 gb garantisiz 2100 tl var hangisi alınmalı?Xiaomi mağazası 3999 tl satıyor Genpa garantili.Evofone değilmiydi resmi distribitör?Hangi garanti daha iyi kvk delta genpa evofone dahada var sanırım.

Guaire

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Tayfun
Cihazım
LG G2
Konular
23
Haklısınız burada bir adaletsizlik var bakın buda ukrayna fiyatı 2600 tl geliyor xiaomi resmi garantili.Meizu 16th bende çok baktım ama markanın kendisine güvenemedim

Meizu, köklü bir markadır. Kalitesiz, ne idüğü belirsiz Çin markalarından birisi değildir.

Sadece fiyatları yıllarca Xiaomi'den epey yüksekte seyrettiği için, bir de Xiaomi çoğunlukla Qualcomm, Meizu ise Mediatek ve Exynos ile birlikte geldiği için ismini o kadar duyuramadı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yukarıdaki Ukrayna fiyatı bile kısmen yüksek.

Son düzenleme:
Oyla:

Boris1979

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Barış
Cihazım
Mi mix 3
Konular
9
Meizu madem bu kadar iyi satışları neden çok düşük Samsung Apple Huawei ve Xiaomi ilk dört Meizu ismi bile yok.Hatırladığım apple ile davalık olmuşlar sonra batma noktasına gelmiş çin devletinin desteği ile ayağa kalkmış

Oyla:

Guaire

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Tayfun
Cihazım
LG G2
Konular
23
Meizu madem bu kadar iyi satışları neden çok düşük Samsung Apple Huawei ve Xiaomi ilk dört Meizu ismi bile yok.Hatırladığım apple ile davalık olmuşlar sonra batma noktasına gelmiş çin devletinin desteği ile ayağa kalkmış

Birine cevap yazıyorsanız, alıntı yapmadığınız takdirde, ya da etiketlemediğiniz takdirde karşınızdaki kişinin bundan haberinin olması tamamen tesadüfe bağlıdır.

Konuya geri dönüp bakmasam burada yazdığınız şeyden haberim olmayacaktı.

"İyi" olmak nedir? Üretilen cihazların belli bir standartı tutturması mıdır? Yoksa satış miktarı mıdır? Xiaomi'yi "o kadar iyi" yapan satış miktarı mıdır, yoksa mevcut cihazların objektif olarak değerlendirildiğinde beğenilmesi midir? Pazar payları bu kadar iyi değilken, muhtemelen siz daha adını bile duymamışken "o kadar iyi" değil miydi?

Örneğin OnePlus, marka olarak pazar payı yok denecek az konumda olduğu için "o kadar iyi" değil midir?

Xiaomi'ye telefonu çok sattıran özelliği fiyatlarının dünyadaki emsalleri içerisinde hemen hemen her zaman en rekabetçi konumda olmasıdır. Aynı zamanda ucuz olurken hiçbir zaman çöp seviyesine inmemesi, tam aksine fiyatına göre gayet iyi telefonlar sunma becerisidir.

Şimdi bir pazar günü size yardımcı olmak adına saatlerimi harcayıp firmanın seceresini de çıkarabilirim, ama siz inanmaya meyilli olmadıktan sonra -ki öyle görünüyor- emeğim boşa gitmiş olur.

Yukarıda açıkça anlattığım gibi Meizu her zaman iyi telefonlar yapmıştır, Çin telefonlarına hakim olan kişiler de bu markayı iyi tanır.

Xiaomi'nin satışları artarken Meizu'nun büyümemesinin sebebi fiyat konusunda aynı derecede rekabetçi olmamasıdır.

Letv/LeEco, Gionee, Coolpad gibi muhtemelen adını bile duymadığınız, ama Çin piyasasını bilenlerin çok aşina olduğu birçok büyük Çinli firma battı, piyasadan çekildi. Çin devletinin desteği hikayedir.

Zamanında IBM'i satın alan, Motorola'yı alan Lenovo şimdi nispeten önemsiz bir oyuncu.

Blackberry, Nokia, HTC, Sony hatta LG hepsi zamanında zirvelerde olup şimdi market paylarını kaybetmiş oyuncular. Bu onların cihazlarının kötü olduğunu, cihazları sunduklarına göre rakiplerinden uygun fiyata sunduklarında alınmaması gerektiği anlamına gelmez.

Oyla:

Mi8gold

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
mi note 10
Konular
9
İthalatçı garantili alsanız bile en ufak bir sorunda sorumlu kullanıcı oluyor ve gereken ücreti masrafı yine siz karşılıyorsunuz. Genellikle pasaport kayıtlı cihazlar tercih ediliyor çünkü daha uygun ve kayıtlı ithalatçı garantilisi ise daha pahalı ve aynı :) ( Türkiye garantili yoksa pasaport kayıtlı daha mantıklı )

Oyla:

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Xiaomi'de garantili telefon tavsiye etmiyorum, üst segment telefon hiç tavsiye etmiyorum... Mi8 bölümüne girip bakın, herkesin telefonu sorun yumağı olmuş... 3-4 bin lira para vererek sorun yumağı telefon ile uğraşılmaz.

Oyla:

Boris1979

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Barış
Cihazım
Mi mix 3
Konular
9
Xiaomi'de garantili telefon tavsiye etmiyorum, üst segment telefon hiç tavsiye etmiyorum... Mi8 bölümüne girip bakın, herkesin telefonu sorun yumağı olmuş... 3-4 bin lira para vererek sorun yumağı telefon ile uğraşılmaz.
Yani diyorsin ki Iphone al kafan rahat olsun

Oyla:

StubborN

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Serkan
Cihazım
Mi 8
Konular
0
Ben Mi 8 kullanıyorum ve bir sorunla da karşılaşmadım. Cihazımdan çok da memnunum Bence bu biraz kullanıcı ile de ilgili bir durum. Geçen gün 9 saati geçkin bir ekran süresi paylaşımı yapıp batarya neden bu kadar az gidiyor diyeni gördüm. Üretimden hatalı çıkan cihazlar müstesna genel olarak sorunlar güncellemeler ile gideriliyor. (Bir de migrosun sattığı aslen refurbished olan cihazlar var.)

Oyla:

Guaire

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Tayfun
Cihazım
LG G2
Konular
23
XİAOMİ Mİ 8 128GB SIFIR KAPALI KUTU,MAĞAZADAN KREDİ KARTI+TAKASİlan No: 667171624

Satıcıyı arayıp pasaport kayıtlı olduğunu teyit etmenizi tavsiye ederim.

Kayıtlı olduğunu zannetmiyorum.

Oyla:
Üst Alt