Rom Mi 8 Global Kararlı Miui V10.2.1.0 Fastboot İndirme Bağlantısı

Mrtklz

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Murat
Cihazım
Mi 8
Konular
1
Selam arkadaslar, benim telefonum global rom 9.0 yukluyduki 9.0 geri cekildi.biz yukledik tabi.simdi ben son 10.1.2.0 guncellemesini de burda anlatildigi gibi yaptim.indirdim ordan dosyayi secip guncelledim yani.peki OTA guncellemesini alirmi telefonum bu guncellemeden sonra ?

bymcs

вчmcs
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MCS
Cihazım
Mi 8
Konular
11
Selam arkadaslar, benim telefonum global rom 9.0 yukluyduki 9.0 geri cekildi.biz yukledik tabi.simdi ben son 10.1.2.0 guncellemesini de burda anlatildigi gibi yaptim.indirdim ordan dosyayi secip guncelledim yani.peki OTA guncellemesini alirmi telefonum bu guncellemeden sonra ?
Alır merak etmeyin.

vezzeyf

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
Mi
Konular
15
Merhaba arkadaşlar 10.1.1.0 sürümdeyim. Güncelleme yapayım mı öneriyor musunuz?

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

MetinS

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Metin
Cihazım
Mi 8 64Gb Siyah
Konular
8
Bende biraz önce 10.1.2.0 sürümünü yükledim ama gözle görünür ciddi bir değişiklik görmedim. Kameraya gece modu gelmiş normalden daha kötü çekiyor, ağır çekimde 960fps gelmiş ama ekran titriyor bir işe yaramaz. 9'dan 10'a geçtiğimizde de bariz bir fark görememiştim. Sonuç itibariyle ana sürüm değişiyor ama gözle görünen bir değişiklik yok bu sizce de çok garip değil mi. Sanki ana versiyona ait bir çok özellik aktif edilmemiş gibi görünüyor.

M.Gökhan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 8
Konular
1
Arkadaşlar merhaba, 10.0.1.0 güncellemesine geçtikten sonra batarya 10.0.3'e nazaran daha hızlı gitmeye başlamıştı. 10.1.2.0'a güncelledikten sonra düzelir umuduyla; daha kötü oldu. Durduğu yerde şarj yemeye başladı. Sorun neyden kaynaklanabilir? Yardımcı olursanız sevinirim.

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M....
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
42
Merhaba arkadaşlar 10.1.1.0 sürümdeyim. Güncelleme yapayım mı öneriyor musunuz?

Cevap verene kadar güncellediniz mi bilemiyorum ama kameraya gece modu ve ağır çekim gelmiş fakat gps sıkıntısı var bilginiz olsun.

vezzeyf

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
Mi
Konular
15
Cevap verene kadar güncellediniz mi bilemiyorum ama kameraya gece modu ve ağır çekim gelmiş fakat gps sıkıntısı var bilginiz olsun.

Yok hocam daha güncellemedim kararsızım şuan. Pek memnun sayılmaz gibi yükleyen arkadaşlar. Batarya, kamera ve ram gibi sıkıntılardan şikayet edenler var. Siz de gps sıkıntısını söylediniz kararsızlığım daha da arttı.

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
Arkadaşlar Fastboot bağlantısı eklendi (İlk sayfa), isteyen arkadaşlar temiz kurulum için Fastboot ile yükleme yapabilir, yükleme yaparken clean all and lock seçeneği aktif olmasın Clean all ile yüklemeyi yapın. Tüm verileriniz silinecektir, Mi ve google hesabınızın sifresini not alın. Ya da hesaplardan çıkış yapın ve yüklemeyi o şekilde başlatın.

omarfaruk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer
Cihazım
mi8
Konular
2
Uygulamalardaki uyumsuzluklar giderilmiş mi arkadaşlar dikkatinizi çeken oldu mu ve çentik gizleme özelliği geri geldi mi acaba?

Üst Alt