- Adım
- Beyza
- Cihazım
- Mi 8
- Meslek
- Tıp okuyor :((
- Konular
- 12
geri çekildiGüncelleştirme MIUI sitesinde bulunmuyor. Ota da yok. Neden olabilir ? (10.1.2.0 için)
geri çekildiGüncelleştirme MIUI sitesinde bulunmuyor. Ota da yok. Neden olabilir ? (10.1.2.0 için)
yok basıyorum ama çıkmıyor güç tuşu ve ses kısma tuşuna aynı anda basıyorum ekran siyahlıyor mi logosu geliyor sonra tekrar fastboot ekranıGüç Tuşu + Ses Kısma
Cihazda rom varmıyok basıyorum ama çıkmıyor güç tuşu ve ses kısma tuşuna aynı anda basıyorum ekran siyahlıyor mi logosu geliyor sonra tekrar fastboot ekranı
Merhaba, o kadar karışık ki herşey hiçbir şey anlamıyorum. Pie 9 nedir, miui 10 nedir. İkisinin ne farkı var, ne yararı var. Güncelleme gelince neler değişiyor, neler değişmiyor? Hiçbirini tam anlayamıyorum. Çok fazla karmaşa var. Acaba sadece haberleri okuyabileceğimiz bir kategori var mı?
Anlıyorum ama kafam gidiyor. Çorba oldum. Heryerde herşey var. Herşeyi okudukça daha da çorba oluyorum.İlk zamanlar ben de bu durumda idim ki hala da bazen öyleyim. Kernel nedir? Xiaomi uyumlu kaç Rom var?
Android mobil işletim sisteminin kendisi. Aynen Windows gibi 7/8/Vista/10 gibi Android'de de 7/8/9 değil de Nought/Oreo/Pie Alfabetik isim veriyor.
MIUI ise Xiaomi'nin kendi cihazlarına çıkardığı arayüz. Bu da 8/9/10 diye gidiyor. Şu anda MIUI 10 var bazı cihazlarda 9 var. Forumda bununla alakalı kaynaklar bulabilirsin. Daha da karışığı XDA forumunda var.
Wiki:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MIUI Forum: Rehber - MIUI Versiyonları ve Anlamları
İndirdiğiniz dosyayı 7 zip veya winrar ile çıkarıyorsunuz tgz uzantısı tar olur. Sonra onu yine 7 zip veya winrar ile tekrar çıkarıyorsunuz. Çıkan image dosyayı seçip yüklüyorsunuzbu fastboottan çıkmanın bi yolu yok mu ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
miflash dan dosyayı seçtiğimde böyle bir dosya dizini yok diyor ne yapmam gerekir ? cihaz görünüyor miflash da cihazım fastboot menüsünde kaldı açamıyorumda.İki kez indirdim global stabil miui 10.1.1 i fakat sonuç aynı
Hallettim sonunda global atabilecek döndüm şimdi 10.1.2 yüklemeye çalışıyorumİndirdiğiniz dosyayı 7 zip veya winrar ile çıkarıyorsunuz tgz uzantısı tar olur. Sonra onu yine 7 zip veya winrar ile tekrar çıkarıyorsunuz. Çıkan image dosyayı seçip yüklüyorsunuz
Açma tuşuna uzun basınca telefon fastboottan çıkar bu arada.
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben indirdiğimde 300 mb civarındaydıHallettim sonunda global atabilecek döndüm şimdi 10.1.2 yüklemeye çalışıyorum
Yalnız dosya yama halindeydi değişmiş 1.6 GB gösteriyor doğru dosyayı indiriyorum değil mi ? 10.1.2 için soruyorum
Yalnız dosya yama halindeydi değişmiş 1.6 GB gösteriyor doğru dosyayı indiriyorum değil mi ? 10.1.2 için soruyorum