Rom Mi 8 Global Kararlı Miui V10.2.1.0 Fastboot İndirme Bağlantısı

Osse-Saeros

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Melih
Cihazım
Xiaomi mi 8
Konular
10
Güç Tuşu + Ses Kısma
yok basıyorum ama çıkmıyor güç tuşu ve ses kısma tuşuna aynı anda basıyorum ekran siyahlıyor mi logosu geliyor sonra tekrar fastboot ekranı

bymcs

вчmcs
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MCS
Cihazım
Mi 8
Konular
11
yok basıyorum ama çıkmıyor güç tuşu ve ses kısma tuşuna aynı anda basıyorum ekran siyahlıyor mi logosu geliyor sonra tekrar fastboot ekranı
Cihazda rom varmı
Varsa tekrar güç+ses kısma ile kapatın ekran kapanır kapanmaz normal güç tuşu ile açmayı deneyin

tolon

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ismail
Cihazım
lgv10
Konular
0
Merhaba güncellemeyi yaptım pil tüketimim aşırı arttı pil kullanımına baktım android sistemi pili sömürüyor güncellemeden önce 2 gün kullanıyordum bu haliyle yarım günü çıkarmaz bı problemi yaşayan cözümünü bilen varmı ?

ismuta

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Mi 8
Konular
1
Merhaba, o kadar karışık ki herşey hiçbir şey anlamıyorum. Pie 9 nedir, miui 10 nedir. İkisinin ne farkı var, ne yararı var. Güncelleme gelince neler değişiyor, neler değişmiyor? Hiçbirini tam anlayamıyorum. Çok fazla karmaşa var. Acaba sadece haberleri okuyabileceğimiz bir kategori var mı?

İlk zamanlar ben de bu durumda idim ki hala da bazen öyleyim. Kernel nedir? Xiaomi uyumlu kaç Rom var?

Android mobil işletim sisteminin kendisi. Aynen Windows gibi 7/8/Vista/10 gibi Android'de de 7/8/9 değil de Nought/Oreo/Pie Alfabetik isim veriyor.

MIUI ise Xiaomi'nin kendi cihazlarına çıkardığı arayüz. Bu da 8/9/10 diye gidiyor. Şu anda MIUI 10 var bazı cihazlarda 9 var. Forumda bununla alakalı kaynaklar bulabilirsin. Daha da karışığı XDA forumunda var.

Wiki:
MIUI Forum: Rehber - MIUI Versiyonları ve Anlamları

buzutku

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Utku
Cihazım
Iphone
Konular
22
Anlıyorum ama kafam gidiyor. Çorba oldum. Heryerde herşey var. Herşeyi okudukça daha da çorba oluyorum.
Sadece güncelleme geldiğinde neler değişiyor, neler bozuluyor öğrenebileceğim bir platform var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İlk zamanlar ben de bu durumda idim ki hala da bazen öyleyim. Kernel nedir? Xiaomi uyumlu kaç Rom var?

Android mobil işletim sisteminin kendisi. Aynen Windows gibi 7/8/Vista/10 gibi Android'de de 7/8/9 değil de Nought/Oreo/Pie Alfabetik isim veriyor.

MIUI ise Xiaomi'nin kendi cihazlarına çıkardığı arayüz. Bu da 8/9/10 diye gidiyor. Şu anda MIUI 10 var bazı cihazlarda 9 var. Forumda bununla alakalı kaynaklar bulabilirsin. Daha da karışığı XDA forumunda var.

Wiki:
MIUI Forum: Rehber - MIUI Versiyonları ve Anlamları
Anlıyorum ama kafam gidiyor. Çorba oldum. Heryerde herşey var. Herşeyi okudukça daha da çorba oluyorum.
Sadece güncelleme geldiğinde neler değişiyor, neler bozuluyor öğrenebileceğim bir platform var mı?

O kadar acemiyim ki misal tüm fotoğrafları (kamera ve ss) aynı yerde görebilmek için dosya yöneticisini kullanıyorum. Iphone bu konuda daha basitti.

Osse-Saeros

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Melih
Cihazım
Xiaomi mi 8
Konular
10
bu fastboottan çıkmanın bi yolu yok mu ?

miflash dan dosyayı seçtiğimde böyle bir dosya dizini yok diyor ne yapmam gerekir ? cihaz görünüyor miflash da cihazım fastboot menüsünde kaldı açamıyorumda.İki kez indirdim global stabil miui 10.1.1 i fakat sonuç aynı

Son düzenleme:

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M....
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
42
bu fastboottan çıkmanın bi yolu yok mu ?

miflash dan dosyayı seçtiğimde böyle bir dosya dizini yok diyor ne yapmam gerekir ? cihaz görünüyor miflash da cihazım fastboot menüsünde kaldı açamıyorumda.İki kez indirdim global stabil miui 10.1.1 i fakat sonuç aynı
İndirdiğiniz dosyayı 7 zip veya winrar ile çıkarıyorsunuz tgz uzantısı tar olur. Sonra onu yine 7 zip veya winrar ile tekrar çıkarıyorsunuz. Çıkan image dosyayı seçip yüklüyorsunuz

Açma tuşuna uzun basınca telefon fastboottan çıkar bu arada.

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:

Osse-Saeros

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Melih
Cihazım
Xiaomi mi 8
Konular
10
İndirdiğiniz dosyayı 7 zip veya winrar ile çıkarıyorsunuz tgz uzantısı tar olur. Sonra onu yine 7 zip veya winrar ile tekrar çıkarıyorsunuz. Çıkan image dosyayı seçip yüklüyorsunuz

Açma tuşuna uzun basınca telefon fastboottan çıkar bu arada.

Hallettim sonunda global atabilecek döndüm şimdi 10.1.2 yüklemeye çalışıyorum

Yalnız dosya yama halindeydi değişmiş 1.6 GB gösteriyor doğru dosyayı indiriyorum değil mi ? 10.1.2 için soruyorum

Yalnız dosya yama halindeydi değişmiş 1.6 GB gösteriyor doğru dosyayı indiriyorum değil mi ? 10.1.2 için soruyorum

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M....
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
42
Hallettim sonunda global atabilecek döndüm şimdi 10.1.2 yüklemeye çalışıyorum

Ben indirdiğimde 300 mb civarındaydı

Üst Alt