Rom Mi 8 Global Kararlı Miui V10.2.1.0 Fastboot İndirme Bağlantısı

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M....
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
42
arkadaslar 10.1.2 de agir cekim 960fps secildiginde ekran cok titriyor yanip sonuyor sanki sizde de boyle birsey var mi yoksa benim telefonda mi sorun var?
Sanırım sizin telefondan kaynaklı şimdi denedim herhangi bir sıkıntı yok. Temiz kurulum yapmak gerekebilir belki...

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M....
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
42
Veriler silindi değil mi? Son olarak çalışmayan bir şey var mı gps den bahsediyorlar kontrol etmek fırsatınız oldu mu acaba?

Açıkçası ben özellikle silmek istediğim için clean all seçip yükledim. Gps vs herşey gayet düzgün çalışıyor. Tabi ben gps fix işlemi var her kurulumdan sonra onu da yapıyorum.

freeman1968

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi Mi8
Meslek
Emekli
Konular
0
Miui 10.1 sürümün zip dosyası var mı miuiflash üzerinden değilde telefon üzerinden betadan global e dönmek için otw üzerinden yükleme yapmam gerekiyor yardımcı olabilecek var mı acaba ?

Buyur hocam

Beratgazi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Berat
Cihazım
Mi 8
Konular
2
Açıkçası ben özellikle silmek istediğim için clean all seçip yükledim. Gps vs herşey gayet düzgün çalışıyor. Tabi ben gps fix işlemi var her kurulumdan sonra onu da yapıyorum.

Hocam nasıl yapıyorsunuz GPS Fix i güncellemeden sonra oluşan sorun da GPS yeri gayet güzel buluyor ama yan yol olan yollarda yan yola girdiğimi sanıyor diğer yerlerde sorun yok

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
Tsk. Peki nereden indirip direk kura biliriz var mı sizde linki.
İlk sayfada mevcut hocam, lütfen konuları dikkatli okuyalım. Bir sonraki sorunuzda bu kadar hızlı yanıt alamazsınız :)

lwnth

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Levent
Cihazım
mi 8
Konular
6
arkadaslar 10.1.2 de agir cekim 960fps secildiginde ekran cok titriyor yanip sonuyor sanki sizde de boyle birsey var mi yoksa benim telefonda mi sorun var?
Titreme cekim yaptiginiz ortamla alakali olabilir. Herhangi bi isik yaniyosa o titriyodur. Gozle goremediginiz titremeyi fps yuksek oldugu icin kamera goruyor. Gun isiginda denerseniz muhtemelen titreme olamayacktir

erhan1gs5

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
erhan diker
Cihazım
xiaomi mi 8
Konular
1
Titreme cekim yaptiginiz ortamla alakali olabilir. Herhangi bi isik yaniyosa o titriyodur. Gozle goremediginiz titremeyi fps yuksek oldugu icin kamera goruyor. Gun isiginda denerseniz muhtemelen titreme olamayacktir
aynen soylediginiz gibi florasanli bi ortamda denemistim biraz once gun isiginda denedim herhangi bi sorun yok

Üst Alt