Yalnız dosya yama halindeydi değişmiş 1.6 GB gösteriyor doğru dosyayı indiriyorum değil mi ? 10.1.2 için soruyorum
Herhangi bir fark yok aynı ikisi deAynen artmış
300mb lık ile fark varmıdır
Güncellemeyi yapabildiniz mi hocamHallettim sonunda global atabilecek döndüm şimdi 10.1.2 yüklemeye çalışıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yalnız dosya yama halindeydi değişmiş 1.6 GB gösteriyor doğru dosyayı indiriyorum değil mi ? 10.1.2 için soruyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sorununuz bu galiba?arkadaslar dana once 10.1.1.0 (dogru yazdim mi emin degilim ilk android 9 surumu iste) surumunu yukledim ve gps im sapitti. yolda giderken aniden yanyolda gostermeler yeni rota olusturmalar falan. Bu forumda paylasiyan gps sorunlari cozumu basliginda bulunan 2 adet cozum bu durum icin GECERLI DEGIL arkadaslar yani bir ise yaramiyor.
Ben de 10.0.2.0 a miflash ile sonrasinda ota guncelleme ile 10.0.3.0 a geri dondum (o zaman telefonumda android 9 guncellemesi gorunmuyordu ilk yuklerken de kendim manuel yuklemistim)
simdi ise android 10.1.2.0 cikmis. navigasyonundan emin olmadikca kullanmayacagim. acaba navigasyonu aktif olarak kullanip sorun yasayan ya da yasamayan var mi bu surumde? yani adama soru soruyorum whatsapptan google mapstan anlik aciyor yerini dogru gosteriyor diye navigasyonda sorun yok diyor
benim sorunum aktif olarak navigasyon kullanmada yani atiyorum burdan 50 km uzaga gideceksiniz ve yol biraz dalli budakli yolda hersey duzgun giderken birden beni yan yola atip baska yollardan gitmemi oneriyor. 10.0.3.0 da boyle bir sorun YOK arkadaslar.
zira surum dusurdukten sonra hersey guzel calismaya devam etti navigasyonla ilgili.
evet hocam bu tek fark sapittigi yola bagli olarak sapittigi yoldan yeni rota olusturuyor bazen bu videodaki gibi olusturmuyor.Sorununuz bu galiba?
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Anlaşıldı hocam. Belkide bu yüzden bu sürüm otadan çekildi. Ciddi sorunlara neden olabilir yol tarifi ederkenevet hocam bu tek fark sapittigi yola bagli olarak sapittigi yoldan yeni rota olusturuyor bazen bu videodaki gibi olusturmuyor.
10.0.3.0 a dondum bu sorunu artik yasamiyorum.