Rom Mi 8 Global Kararlı Miui V10.2.1.0 Fastboot İndirme Bağlantısı

oguz494

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Meslek
Ekonomist
Konular
36
Batarya konusu nasıl arkadaş pili çok tüketiyor mu?

kacaklaz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
soner
Cihazım
mi 8
Konular
0
Arkadaslar ben yukledim bu guncellemeyi. Gece modu ve 960fps agir cekim gelmis. Suan icin gayet stabil calisiyor. Herangi bir soruna denk gelmedim. Uzun kullanim sonrasinda pil konusunda fikirlerimi belirtirim.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gorkemgulgun

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Görkem
Cihazım
Mi8
Meslek
Öğrenci
Konular
13
120 fps video çekme özelliği gitmiş galiba, ağır çekim yapmadan asla çekemiyorum bilgisi olan var mı

bymcs

вчmcs
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MCS
Cihazım
Mi 8
Konular
11
Arkadaşlar gps beni biraz uzakta buluyor
Bu normalmi
İşaretlediğim yerdeyim
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M....
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
43
Arkadaşlar gps beni biraz uzakta buluyor
Bu normalmi
İşaretlediğim yerdeyim
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Normal değil gps problemi yaşanıyor maalesef

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

erhan1gs5

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
erhan diker
Cihazım
xiaomi mi 8
Konular
1
Bende biraz önce 10.1.2.0 sürümünü yükledim ama gözle görünür ciddi bir değişiklik görmedim. Kameraya gece modu gelmiş normalden daha kötü çekiyor, ağır çekimde 960fps gelmiş ama ekran titriyor bir işe yaramaz. 9'dan 10'a geçtiğimizde de bariz bir fark görememiştim. Sonuç itibariyle ana sürüm değişiyor ama gözle görünen bir değişiklik yok bu sizce de çok garip değil mi. Sanki ana versiyona ait bir çok özellik aktif edilmemiş gibi görünüyor.
merhabalar bende yukledim once 960fps de bende titriyor dedim ama yapay isikli ortamda titriyor acik havada sorunsuz..gece modu dediginiz gibi degil bence baya farkediyor geceleri daha keskin bi goruntu veriyor ve isik patlamalarini ortadan kaldiriyor ben begendim acikcasi..ornek iki resim ekledim biri normal kamerayla biride gece modunda bence cok daha iyi gece modu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

merhabalar bende yukledim once 960fps de bende titriyor dedim ama yapay isikli ortamda titriyor acik havada sorunsuz..gece modu dediginiz gibi degil bence baya farkediyor geceleri daha keskin bi goruntu veriyor ve isik patlamalarini ortadan kaldiriyor ben begendim acikcasi..ornek iki resim ekledim biri normal kamerayla biride gece modunda bence cok daha iyi gece modu.

ayni resmi iki kere eklemisim bu gece modunda cekilen resimdi ama bir turlu digerini ekleyemedim affola

Ekli dosyalar

• IMG_20181225_232655.jpg
    IMG_20181225_232655.jpg
    823,7 KB · Görüntüleme: 90
  • IMG_20181225_232655.jpg
    IMG_20181225_232655.jpg
    823,7 KB · Görüntüleme: 99

spike

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
cem
Cihazım
mi 8
Konular
9
dün yoktu şuan ota ya gelmiş 10.1.2.0;telefonum fabrikasyon global sürüm,şuan kuruyorum.

anticlock

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
FIRAT
Cihazım
Mi 8
Konular
12
Merhaba,
Ağır çekim modunda sıkça rastladığımız ağır çekim modundaki titremenin sebebi şehir şebekesinde kullandığımız elektriğin frekansının 50 Hz olmasıdır. Normal çekim yaparken yakaladığımız görüntü adedi ( Fps olarak adlandırılır ) Ağır çekim yaptığımız zaman fazlalaşır. 960fps denildiğinde anlamamız gereken şey oluşturulan videoda 1 saniyede 960 adet yakalanmış görüntünün olduğudur. Bu da genelde evde kullanılan aydınlatmaların ışık verme teknolojisine göre kamerada göz kırpma gibi bir görüntü olmasına sebebiyet verir. Çok bariz bir kırpma olmadıkça donanımsal yada yazılımsal bir hata olduğunu söylemek doğru olmaz.

Mi8

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RN
Cihazım
Mi8
Konular
18
Arkadaşlar , Benim tavsiyem OTA'ya geleni de yükleyin, geri çekilip tekrar verildiğine göre kesinlikle bir farklılık vardır sorunlarınızın çözümü olacağını düşünüyorum. Syg.

Üst Alt