HayırUygulamalardaki uyumsuzluklar giderilmiş mi arkadaşlar dikkatinizi çeken oldu mu ve çentik gizleme özelliği geri geldi mi acaba?
Normal değil gps problemi yaşanıyor maalesefArkadaşlar gps beni biraz uzakta buluyor
Bu normalmi
İşaretlediğim yerdeyimResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
merhabalar bende yukledim once 960fps de bende titriyor dedim ama yapay isikli ortamda titriyor acik havada sorunsuz..gece modu dediginiz gibi degil bence baya farkediyor geceleri daha keskin bi goruntu veriyor ve isik patlamalarini ortadan kaldiriyor ben begendim acikcasi..ornek iki resim ekledim biri normal kamerayla biride gece modunda bence cok daha iyi gece modu.Bende biraz önce 10.1.2.0 sürümünü yükledim ama gözle görünür ciddi bir değişiklik görmedim. Kameraya gece modu gelmiş normalden daha kötü çekiyor, ağır çekimde 960fps gelmiş ama ekran titriyor bir işe yaramaz. 9'dan 10'a geçtiğimizde de bariz bir fark görememiştim. Sonuç itibariyle ana sürüm değişiyor ama gözle görünen bir değişiklik yok bu sizce de çok garip değil mi. Sanki ana versiyona ait bir çok özellik aktif edilmemiş gibi görünüyor.
merhabalar bende yukledim once 960fps de bende titriyor dedim ama yapay isikli ortamda titriyor acik havada sorunsuz..gece modu dediginiz gibi degil bence baya farkediyor geceleri daha keskin bi goruntu veriyor ve isik patlamalarini ortadan kaldiriyor ben begendim acikcasi..ornek iki resim ekledim biri normal kamerayla biride gece modunda bence cok daha iyi gece modu.
merhabalar bende yukledim once 960fps de bende titriyor dedim ama yapay isikli ortamda titriyor acik havada sorunsuz..gece modu dediginiz gibi degil bence baya farkediyor geceleri daha keskin bi goruntu veriyor ve isik patlamalarini ortadan kaldiriyor ben begendim acikcasi..ornek iki resim ekledim biri normal kamerayla biride gece modunda bence cok daha iyi gece modu.
ayni resmi iki kere eklemisim bu gece modunda cekilen resimdi ama bir turlu digerini ekleyemedim affolamerhabalar bende yukledim once 960fps de bende titriyor dedim ama yapay isikli ortamda titriyor acik havada sorunsuz..gece modu dediginiz gibi degil bence baya farkediyor geceleri daha keskin bi goruntu veriyor ve isik patlamalarini ortadan kaldiriyor ben begendim acikcasi..ornek iki resim ekledim biri normal kamerayla biride gece modunda bence cok daha iyi gece modu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: