- Adım
- Mehmet
- Cihazım
- Mi 8
- Konular
- 4
Bende sabah güncelleme gelmiş gösteriyor du şimdi güncellemekçin girdim güncelleme yok yazıyor geri mi çekildi
merhabalar bende yukledim once 960fps de bende titriyor dedim ama yapay isikli ortamda titriyor acik havada sorunsuz..gece modu dediginiz gibi degil bence baya farkediyor geceleri daha keskin bi goruntu veriyor ve isik patlamalarini ortadan kaldiriyor ben begendim acikcasi..ornek iki resim ekledim biri normal kamerayla biride gece modunda bence cok daha iyi gece modu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ayni resmi iki kere eklemisim bu gece modunda cekilen resimdi ama bir turlu digerini ekleyemedim affola
Bende sabah güncelleme gelmiş gösteriyor du şimdi güncellemekçin girdim güncelleme yok yazıyor geri mi çekildi
Güncellemeyi indirmiştim ancak yükleme yapmamıştım. Şu anda ise güncelleme bulunamadı diyor. Muhtemelen sağ üst 3noktadan son sürümü indir desem indirecektir fakat ben bu güncellemeyi yuklemesem de bir sonraki gelecek güncellemeyi yine de alabilir miyim telefonun kendi guncelleyicisi üzerinden?
Az önce güncellendim arkadaşlar gece modu ve 960 FPS ağır çekim gelmis
Ayarlar/ Bildirim ve durum çubuğu / Gelen bildirimler için simge göster. Sol çentikte simge görünür
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi