- Adım
- Mahmut
- Cihazım
- Redmi Note 4
- Konular
- 1
Hadi ya bunu bilmiyordum. Elimizdeki cihazlar patlar mı acaba!? Bir de kutudan global olarak çıkan Mi8 nereden buluruz? Belki değiştirmeyi düşünebiliriz.
Cihazı mevcut haliyle kullanırsanız bir sıkıntı çıkmaz (rom attıysanız da önemli değil, önemli olan şu an çalışıyor mu; çalışıyorsa sıkıntı yok) ancak rom atma, root yapma ya da bootloaderını kapama gibi şeyler yapmaya kalkarsanız yeterince bilginiz yoksa cihaz bu gibi durumlarda brick olur.
Kendi ağzınızla söylüyorsunuz.Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ister gülmekten katıl, ister ağlamaktan. Türkiye şartlarında garantisi olmayan cihaza 3000 lira para verdim. Cihaz brick oldu. 400 lira verip bide onu yaptırdık. Ben bu zamana kadar kullandigim hicbir cihazda bu kadar film görmedim.
Bir daha brick olursa bi 400 tl daha vereceğiz. Yazık günah. Samsung huawei bu cihazlar stabil. Ben hiç sıkıntı yaşayan duymadım. Kendimde yaşamadım.
1. Garantisiz cihaz almışsınız
2. Bilip bilmediğiniz cihazın rom, bootloader gibi hayati ayarlarıyla oynamışsınız !!!
3. Büyük ihtimalle sırf ucuz diye abudik gubudik yollarla ülkeye getirilen Çin cihazını almışsınız
Şimdi soruyorum !!! Ülkemizde elektrikli arabalar için dolum istasyonları henüz yokken gidip Tesla alıp Türkiye'de şehirler arası yola çıkmak gibi olmuş sizin ki!!!
Üstüne üstelik arabanın yazılımına da müdahale etmişsiniz daha hızlı gitsin ve Türkçe olsun diye !!!
Sonra yok efendim Tesla'nın elektrikli araçları berbat !!! Tesla alınır mı !!! Teslanın servis'i (!) bana hizmet veriyor !!!