Çözüldü Mi 8 Brick Mevzusu (12.05.2019) --- (ÇÖZÜLDÜ)

eros0792

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
erol8592
Cihazım
mi 8
Konular
0
arkadaslar merhsbs adim erol bir kac gun once mi 8 model telefonum fastboot yapmak isterken fastboot modunda takildi kaldi bana yardimci olurmusunuz lutfen

SwordsMan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sefa
Cihazım
Mi 8
Konular
2
...Kısacası cihazınız global sürüm cihaz olsaydı ve mi flastan yükleme yaparken clear all and lock tikini seçmiş olsaydınız sadece bootloader kilidiniz kapanacak ve cihazınız brick olmayacaktı...

Hocam bundan kesin emin misiniz?

iceman52

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tansel
Cihazım
Xiaomi Mi8
Konular
0
Valla hocam çok teşekkür ederim. Uğraştık didindik sonuç olarak başardık darısı telefonu bozuk olanlara...

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

KASIMM kardeşime sorunumun çözülmesinde yardımcı olduğu, her aşamada beni bilgilendirdiği ve istanbulbalisi ustama yönlendirdiği için çok teşekkür ediyorum.

Sıkıntı yaşayan arkadaşlara yol göstermesi açısından konu çok iyi bir aşamaya gelmiş. Global forumlarda çözüm bulamayan binlerce insan varken istanbulbalisi sayesinde telefonlarımızı kurtarabildiğimiz için çok şanslıyız.

istanbulbalisi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
uyghur balis
Cihazım
xiami 5s
Konular
0
sg
KASIMM kardeşime sorunumun çözülmesinde yardımcı olduğu, her aşamada beni bilgilendirdiği ve istanbulbalisi ustama yönlendirdiği için çok teşekkür ediyorum.

Sıkıntı yaşayan arkadaşlara yol göstermesi açısından konu çok iyi bir aşamaya gelmiş. Global forumlarda çözüm bulamayan binlerce insan varken istanbulbalisi sayesinde telefonlarımızı kurtarabildiğimiz için çok şanslıyız.

teşekkür ederim, zamanın olursa xu global forumlara Benin için bir mesaj atsina kardeşim
benim telefon nomurm ile yaz onlarda paydilansin

ilhamikadioglu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlhami
Cihazım
Xiaomi Mİ9T Pro
Meslek
Tekniker
Konular
6
istanbulbalisi yani Enver abimize çok teşekkür ediyorum çok güler yüzlü cana yakın bir abimiz mi8 imi tekrardan hayata geri döndürdü kendisine buradan da çok teşekkür ediyorumclap~~ ( çaktırmayın bana cam hediye etti bilginize giggle~~ ) bu arada unutmadan Kasım kardeşimize de teşekkürler uğraştı o kadar bir teşekkür ü çok görmeyelim değil mi clap~~

KASIMM

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Mi 8
Meslek
Tekniker
Konular
42
Eyvallah ama Enver bize bi ekran hediye etmedi alacağımız olsun :D
istanbulbalisi yani Enver abimize çok teşekkür ediyorum çok güler yüzlü cana yakın bir abimiz mi8 imi tekrardan hayata geri döndürdü kendisine buradan da çok teşekkür ediyorumclap~~ ( çaktırmayın bana cam hediye etti bilginize giggle~~ ) bu arada unutmadan Kasım kardeşimize de teşekkürler uğraştı o kadar bir teşekkür ü çok görmeyelim değil mi clap~~

istanbulbalisi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
uyghur balis
Cihazım
xiami 5s
Konular
0

teşekkürler kardeşim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eyvallah ama Enver bize bi ekran hediye etmedi alacağımız olsun :D

Kasim kardeş benden hiç şey istemedi

KASIMM

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet