Çözüldü Mi 8 Brick Mevzusu (12.05.2019) --- (ÇÖZÜLDÜ)

system

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
Mİ 8
Meslek
Oto müzik
Konular
43
Arkadaşlar, başka bir mi hesabı ile bootloader kilidinin açılması, rom işleriyle ilgili olmayan biri için bir olumsuzluk teşkil eder mi?

istanbulbalisi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
uyghur balis
Cihazım
xiami 5s
Konular
0
Arkadaşlar, başka bir mi hesabı ile bootloader kilidinin açılması, rom işleriyle ilgili olmayan biri için bir olumsuzluk teşkil eder mi?

olumsuzluk olmas
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bugun bir tane MI8 SE brick cuzuldu

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
KASIMM hocam sizden konuyu daha kapsamlı olacak şekilde güncellemenizi rica edebilir miyim?

Öncelikle sizin cihazınızdaki sorunun sebebini açıklayabilir misiniz? (Farklı hesapla/yasadışı yollarla açılmış bootloader kilidini kapatıldığında bootloader kilitlenmesi ve EDL için yetki sitenmesi vs.), hangi cihazlarda, nereden alınanlarda bu sorunun olabileceğini, china/global kontrolü yapılma yöntemini, daha sonra kendi hesabıyla kilidi açmış olan arkadaşların BL kilidini kapatması halinde tekrar kendi hesapları ile açabileceklerini, EDL'ye gerek kalmadan sorunun çözülebileceğini... Bu gibi bilgileri de ekleyebilirseniz hem güzel bir rehberimiz olmuş olur, hem arkadaşlarımız cihazlarını daha iyi tanımış olurlar hem de bu dönemde yaşadığınız sıkıntılar sonucu edindiğiniz tecrübeler pek çok kişiye yol göstermiş olur.

KASIMM

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Mi 8
Meslek
Tekniker
Konular
42
KASIMM hocam sizden konuyu daha kapsamlı olacak şekilde güncellemenizi rica edebilir miyim?

Öncelikle sizin cihazınızdaki sorunun sebebini açıklayabilir misiniz? (Farklı hesapla/yasadışı yollarla açılmış bootloader kilidini kapatıldığında bootloader kilitlenmesi ve EDL için yetki sitenmesi vs.), hangi cihazlarda, nereden alınanlarda bu sorunun olabileceğini, china/global kontrolü yapılma yöntemini, daha sonra kendi hesabıyla kilidi açmış olan arkadaşların BL kilidini kapatması halinde tekrar kendi hesapları ile açabileceklerini, EDL'ye gerek kalmadan sorunun çözülebileceğini... Bu gibi bilgileri de ekleyebilirseniz hem güzel bir rehberimiz olmuş olur, hem arkadaşlarımız cihazlarını daha iyi tanımış olurlar hem de bu dönemde yaşadığınız sıkıntılar sonucu edindiğiniz tecrübeler pek çok kişiye yol göstermiş olur.
Müsait olduğumda güncelleyeceğim aklımda

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

alehandro15

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
alehandro15
Cihazım
Mi8 se
Konular
7
bugun bir tane MI8 SE brick cuzuldu
Aynen arkadaşlar Enver abimiz brick olmuş xiaomileri düzeltebiliyor bugün benim mi8 se modelimi düzeltti bu arada güven problemi yaşayanlar için söyleyeyim işlemleri gözünüzün önünde yapıyorlar bilginize.

xiaomifast

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
android
Cihazım
mi note pro
Konular
30
İyi forumlar bu islem mi6da uygulanır mi acaba aynı sorun mi6 cihazimda var yardımcı olacak arkadaş varsa sevinirim

blackmagicman

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
mi8
Konular
0
Bende yazayım sabah gittim yaklaşık 1 saatte çözüldü ellerine sağlık. Enver Bey teşekkürler

Sent from my iPhone using Tapatalk

KASIMM

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Mi 8
Meslek
Tekniker
Konular
42
Konu Güncellenmiştir. cantara hocam bir inceleyip eklenmesi veya değiştirilmesi gereken bir yer olup olmadığını bana iletirseniz sevinirim.

Bende yazayım sabah gittim yaklaşık 1 saatte çözüldü ellerine sağlık. Enver Bey teşekkürler

Sent from my iPhone using Tapatalk
Gözün aydın abi :)
İyi forumlar bu islem mi6da uygulanır mi acaba aynı sorun mi6 cihazimda var yardımcı olacak arkadaş varsa sevinirim
Yapabildiğini söyledi.

Üst Alt