Çözüldü Mi 8 Brick Mevzusu (12.05.2019) --- (ÇÖZÜLDÜ)

KASIMM

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Mi 8
Meslek
Tekniker
Konular
42
Çok teşekkür ederim cevap için. Peki hocam bu bootloader kilidi için 30 günden bahsediyorlar, bu 5 dakika işi nasıl oluyor ? Birde bende ki telefonun sürümü 9.5 ise bootloader kilidini açmadan global rom yüklenebiliyor mu ? Son sorum da global romlar da en sorunsuzu, en stabil olanı hangisi ? onu kurdurayım.

Kusura bakmayın çok soru sordum.
Her işin bir çözümünü bulmuş o arkadaş :) ama bizim yanımızda yaparken gördüm başka bir mi hesabını telefonda açıp onun üzerinden bl kilidini açıyor. En stabili ben miui 10 şarj ve performansı 9.5 sürümünden çok daha iyi.

system

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
Mİ 8
Meslek
Oto müzik
Konular
43
Her işin bir çözümünü bulmuş o arkadaş :) ama bizim yanımızda yaparken gördüm başka bir mi hesabını telefonda açıp onun üzerinden bl kilidini açıyor. En stabili ben miui 10 şarj ve performansı 9.5 sürümünden çok daha iyi.
Hocam peki daha sonra kendi mi hesabımı kullanabiliyormuyum telefon da, yani bir sorun teşkil etmez değil mi.

KASIMM

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Mi 8
Meslek
Tekniker
Konular
42
Hocam peki daha sonra kendi mi hesabımı kullanabiliyormuyum telefon da, yani bir sorun teşkil etmez değil mi.
sıkıntı olmaz. yani bende öyle kullanıyorum şuana kadar herhangi bir sıkıntı olmadı.

istanbulbalisi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
uyghur balis
Cihazım
xiami 5s
Konular
0
Hocam merhaba, elimde sıfır mi 8 var çinden gelme, telefonu getirsem bootloader kilidi ve global rom yükleme konusunda bana yardımcı olabilirmisiniz ? Telefonu daha hiç açmadım. Evim yakın size. İşyerinizin ismi neydi acaba.

geter yardımcı olabilirim

murderuo

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ugur
Cihazım
note 4
Konular
0
Arkadaşlar inanmayacaksınız belki ama telefonu açtım.

Öncelikle en başından anlatayım;

Telefon çinden geldi ve benim elime geçti. xiaomi accuntumla bootloader kilidi açma başvurusunda bulundum. (telefon üzerimden) 30 gün bekledim. 30 günün sonunda xiaomi bootloader unlock tools(ekte) ile bootloader kilidini açtım. Telefona bootloader kilidini kaldırdığım mi acc. ile login oldum.

Hemen ardından global 9.5 romunu rom flashlama aracı ile yükledim bu esnada malum sebepten ötürü telefonu brick oldu.Açılıyor ancak reboot/wipe data/mi pc suite ekranında kalıyordu.

Bugünse yeniden ekteki bootloader kilit kaldırma aracıyla daha önce kilidi kaldırdığım mi acc. ile kilit kaldırmayı denedim ve kaldırdı :)))))) Telefon reboot oldu ve tataaaaaaam Global rom . Enver arkadaşımın da diğer arkadaşların da fikir vermesi önemli oldu. Bu kısım da ilk konuya eklenebilir belki bu durum hakkında bilgiyi ancak sayfalardan buldum :)

Enver senin iş için haber vereceğim mutlaka sana kardeşim. İşim bitti diye seni unutmam merak etme. Ne öğrenirsem sana bildireceğim.

bymcs

вчmcs
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MCS
Cihazım
Mi 8
Konular
11
Bir video bırakıyorum

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

MI 8

fatih68

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
fatih
Cihazım
mi 8
Konular
1

Telefon çinden geldi ve benim elime geçti. xiaomi accuntumla bootloader kilidi açma başvurusunda bulundum. (telefon üzerimden) 30 gün bekledim. 30 günün sonunda xiaomi bootloader unlock tools(ekte) ile bootloader kilidini açtım. Telefona bootloader kilidini kaldırdığım mi acc. ile login oldum.

Hemen ardından global 9.5 romunu rom flashlama aracı ile yükledim bu esnada malum sebepten ötürü telefonu brick oldu.Açılıyor ancak reboot/wipe data/mi pc suite ekranında kalıyordu.

Bugünse yeniden ekteki bootloader kilit kaldırma aracıyla daha önce kilidi kaldırdığım mi acc. ile kilit kaldırmayı denedim ve kaldırdı :)))))) Telefon reboot oldu ve tataaaaaaam Global rom . Enver arkadaşımın da diğer arkadaşların da fikir vermesi önemli oldu. Bu kısım da ilk konuya eklenebilir belki bu durum hakkında bilgiyi ancak sayfalardan buldum :)

Enver senin iş için haber vereceğim mutlaka sana kardeşim. İşim bitti diye seni unutmam merak etme. Ne öğrenirsem sana bildireceğim.[/QUOTE]
selamlar benim telefonumda reboot ekranında kalıyor tam olarak ne yapmak gerekiyor kusura bakma yani bu işleri çok bilmiyorum da.yardımcı olursan sevinirim

istanbulbalisi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
uyghur balis
Cihazım
xiami 5s
Konular
0
Arkadaşlar inanmayacaksınız belki ama telefonu açtım.

Enver senin iş için haber vereceğim mutlaka sana kardeşim. İşim bitti diye seni unutmam merak etme. Ne öğrenirsem sana bildireceğim.

aynan öyle olmuş, diyer arkadaşların denemesini tesviye etecem,
önceden kollanan mi hesabı telefon brick olmadan hiç çıkış yapilmiyan olsa aynı xu mi hesab ile ve önce bağlanmış olan sim kart baraber tekrardan BL açmaya deneceksiniz şansıiz olursa bu arkadaş gibi Brick ten kurtulacaksınız
hayırlı olsun kardeşim, heber beklicem

Üst Alt