Çözüldü Mi 8 Brick Mevzusu (12.05.2019) --- (ÇÖZÜLDÜ)

murderuo

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ugur
Cihazım
note 4
Konular
0
selamlar benim telefonumda reboot ekranında kalıyor tam olarak ne yapmak gerekiyor kusura bakma yani bu işleri çok bilmiyorum da.yardımcı olursan sevinirim

Dostum ben Bootloader kilidinin kalkması için bir ay bekledim. Sende böyle bir şey yaptıysan telefonu önce fastboot moda alacaksın sonra bootloader kilidini kaldırdığın hesapla yeniden bootloader kilidini kaldıracaksın. olay bu.

Sağol enver kardeşim,senin de hakkın geçti.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Konu Güncellenmiştir. cantara hocam bir inceleyip eklenmesi veya değiştirilmesi gereken bir yer olup olmadığını bana iletirseniz sevinirim.

Gözün aydın abi :)

Yapabildiğini söyledi.
Ellerinize sağlık hocam harika bir rehber konumuz oldu clap~~

wigganz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adım
Cihazım
Cihazım
Konular
11
Merhaba, Mi 8 cihazımın bugün BL kilidini açtım. Sonra fastboot global rom indirip miflash ile yüklemek istedim. Şu hatayı veriyor. error:FAILED (remote: update crc list failed)

Cihaz fastboot ekranında kaldı. Power + ses açma tuşuyla açmaya çalışınca da recovery 3.0 ekranına geliyor. Orada da 3 tane çince seçenek var ama denemedim. BL kilidi hala açık unlock tool ile tekrar denedim.

Neyi yanlış yaptım acaba ve cihaz brick mi oldu? Nasıl düzeltebilirim? Şimdiden teşekkürler.

Bu arada romu yüklerken clean all and lock seçeneği işaretli değildi. Sadece clean all seçeneği işaretliydi.

KASIMM

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Mi 8
Meslek
Tekniker
Konular
42
Merhaba, Mi 8 cihazımın bugün BL kilidini açtım. Sonra fastboot global rom indirip miflash ile yüklemek istedim. Şu hatayı veriyor. error:FAILED (remote: update crc list failed)

Cihaz fastboot ekranında kaldı. Power + ses açma tuşuyla açmaya çalışınca da recovery 3.0 ekranına geliyor. Orada da 3 tane çince seçenek var ama denemedim. BL kilidi hala açık unlock tool ile tekrar denedim.

Neyi yanlış yaptım acaba ve cihaz brick mi oldu? Nasıl düzeltebilirim? Şimdiden teşekkürler.

Bu arada romu yüklerken clean all and lock seçeneği işaretli değildi. Sadece clean all seçeneği işaretliydi.
İlk mesajdaki xiaomitools programıyla dener misin

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

wigganz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adım
Cihazım
Cihazım
Konular
11
Denedim hocam. Waiting for the device to be on and with usb debugging enabled. Please enable usb debugging on your device. hatası veriyor. usb debuggin açtım ama işleme başlamadan önce.

AHHAKİ

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
XİAOMİ Mİ 8
Konular
1
Dostlar bugün enver kardeşimiz benim mi 8 i de hayata döndürdü. Tam olarak rom yüklerken flash and lock seçeneği işaretliydi. bootloader kilidi de kapalıydı.
anlıyacağınız umutsuz vaka. Sağolsun şimdi aldığım habere göre cihaz ypla çıktı geliyor. Darısı hepinizin başına.

ELİNE SAĞLIK ENVER USTA...

Üst Alt