Çözüldü Mi 8 Brick Mevzusu (12.05.2019) --- (ÇÖZÜLDÜ)

firozat

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
FIRAT OZAN
Cihazım
Xiaomi Mi8
Meslek
Maden Mühendisi
Konular
1
Benimki kilidin açık olması veya kapalı olması ile alakalı bir soru değil aslında :)
bootloader kilidini ithalatçının açtığı hesapla değilde kendi hesabımla açmış olmak. Kendi hesabım ile açmış olsam olası brick durumunda kendim cihazı geri getirebilir miyim? Buna istinaden botloader kilidini orjinal çin romuna dönsem sorunsuz şekilde kapatabilir miyim? (geri kendi hesabımla açmak için)

KASIMM

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Mi 8
Meslek
Tekniker
Konular
42
Benimki kilidin açık olması veya kapalı olması ile alakalı bir soru değil aslında :)
bootloader kilidini ithalatçının açtığı hesapla değilde kendi hesabımla açmış olmak. Kendi hesabım ile açmış olsam olası brick durumunda kendim cihazı geri getirebilir miyim? Buna istinaden botloader kilidini orjinal çin romuna dönsem sorunsuz şekilde kapatabilir miyim? (geri kendi hesabımla açmak için)
Telefonun brick olduğunda cihazı kendi hesabınla kurtarma ihtimalin çok düşük neden dersen muhtemelen rom atarken cihazdaki mi hesabın silinecek ve cihazın unlock tools programıyla tekrardan bl kilidin daha açılmayacak

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

canirtuk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Can
Cihazım
Mi8 128GB
Konular
13
Telefonun brick olduğunda cihazı kendi hesabınla kurtarma ihtimalin çok düşük neden dersen muhtemelen rom atarken cihazdaki mi hesabın silinecek ve cihazın unlock tools programıyla tekrardan bl kilidin daha açılmayacak

bi arkadaşım açtı kendi açtığı bl kilidi ile

KASIMM

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Mi 8
Meslek
Tekniker
Konular
42
bi arkadaşım açtı kendi açtığı bl kilidi ile

Ama tam bir kesinlik yok bir başka arkadaş bl kilidini kendi açmasına rağmen cihazı brick edip açmamıştı

firozat

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
FIRAT OZAN
Cihazım
Xiaomi Mi8
Meslek
Maden Mühendisi
Konular
1

Bootloader kilidi cihazın kendisinemi kayıt oluyor? Ben cihazın seri numarası ile birlikte kendi hesabımızı ilişkilendirip online olarak kayıt oluyordur diye düşünmüştüm :) O sebeplede kendi hesabımızla açtığımız bootloder ile brick olmuş cihazı bir şekilde kurtarabiliriz belki diye düşündüm ama yanlış mı düşündüm bilemedim şimdi :)

istanbulbalisi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
uyghur balis
Cihazım
xiami 5s
Konular
0
Bootloader kilidi cihazın kendisinemi kayıt oluyor? Ben cihazın seri numarası ile birlikte kendi hesabımızı ilişkilendirip online olarak kayıt oluyordur diye düşünmüştüm :) O sebeplede kendi hesabımızla açtığımız bootloder ile brick olmuş cihazı bir şekilde kurtarabiliriz belki diye düşündüm ama yanlış mı düşündüm bilemedim şimdi :)

kande hesabın ile BL a actikten sonra telefonon kilidlendi, telefon sadece fastboot kaliyorsa
mi hesabını çıkış yapmayan olursan ılık kollanan sim kart ile sonraki ayda BL açabilirsin
bir Tana mi hesab ile ayda bir tane BL acabilirsin
telefondan mi hesabını çıkış yaptıktan sonra telefonon Brick olursa yapamassin

wildwachsend

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dervişoğlu
Cihazım
Xiaomi MI A1
Konular
11
Çin cihazı alırsan global rom yüklersin fakat önce 1 ay bekleyip bootloader kilidini açman gerek. Onun haricinde mi flash kullanmanı tavsiye etmem xiaomitools diye bir program var onu kullanırsan cihazın brick olmaz. Diğer soruna gelirsek evet Çin cihazı mi8 de band 20 desteği var. Son olarak bootloader kilidini açmak için 1 ay beklemek istemiyorsanız istanbulbalisii arkadaşa ulaşıp ücretli olarak hemen açtırabilirsiniz

Hocam cevabınız için teşekkürler. 2 el cihaz alırken peki satan kişinin kendi hesabını kaldırması yeterlimi ? 1 gün kullanılmış satılık var nette. muhtemelen bl açık değil. bl kilidi açmam için adamın ilk girdiği hesap lazım olmaz değil mi

system

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
Mİ 8
Meslek
Oto müzik
Konular
43
kande hesabın ile BL a actikten sonra telefonon kilidlendi, telefon sadece fastboot kaliyorsa
mi hesabını çıkış yapmayan olursan ılık kollanan sim kart ile sonraki ayda BL açabilirsin
bir Tana mi hesab ile ayda bir tane BL acabilirsin
telefondan mi hesabını çıkış yaptıktan sonra telefonon Brick olursa yapamassin
Hocam merhaba, elimde sıfır mi 8 var çinden gelme, telefonu getirsem bootloader kilidi ve global rom yükleme konusunda bana yardımcı olabilirmisiniz ? Telefonu daha hiç açmadım. Evim yakın size. İşyerinizin ismi neydi acaba.

KASIMM

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Mi 8
Meslek
Tekniker
Konular
42
Hocam cevabınız için teşekkürler. 2 el cihaz alırken peki satan kişinin kendi hesabını kaldırması yeterlimi ? 1 gün kullanılmış satılık var nette. muhtemelen bl açık değil. bl kilidi açmam için adamın ilk girdiği hesap lazım olmaz değil mi
adam hesabından çıkmışsa sıkıntı olmaz. Kendin başvuru yapıp işlemi en baştan sen başlatacaksın.
Hocam merhaba, elimde sıfır mi 8 var çinden gelme, telefonu getirsem bootloader kilidi ve global rom yükleme konusunda bana yardımcı olabilirmisiniz ? Telefonu daha hiç açmadım. Evim yakın size. İşyerinizin ismi neydi acaba.
İşyerinin adı Zeki İletişim ayrıca yardımcı oluyor şahsen benim bootloader kilidimi o açtı.(5 dk sürmedi :) )

system

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
Mİ 8
Meslek
Oto müzik
Konular
43
adam hesabından çıkmışsa sıkıntı olmaz. Kendin başvuru yapıp işlemi en baştan sen başlatacaksın.

İşyerinin adı Zeki İletişim ayrıca yardımcı oluyor şahsen benim bootloader kilidimi o açtı.(5 dk sürmedi :) )
Çok teşekkür ederim cevap için. Peki hocam bu bootloader kilidi için 30 günden bahsediyorlar, bu 5 dakika işi nasıl oluyor ? Birde bende ki telefonun sürümü 9.5 ise bootloader kilidini açmadan global rom yüklenebiliyor mu ? Son sorum da global romlar da en sorunsuzu, en stabil olanı hangisi ? onu kurdurayım.

Kusura bakmayın çok soru sordum.

Üst Alt