Çözüldü Mi 8 Brick Mevzusu (12.05.2019) --- (ÇÖZÜLDÜ)

ilhamikadioglu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlhami
Cihazım
Xiaomi Mİ9T Pro
Meslek
Tekniker
Konular
6
Selam arkadaslar ..
Bugün ritzy servisten aradılar brick telefonları artık cözdüklerini ve isterseniz telefonunuzu yollayın bize hemen yazılım yükleyip yolluyalım size dediler
fiyat ta 600 tl istiyorlar...
sanırım bizden alacakları telefonları istanbulballisine götürüp tamir edecekler ve biz yaptık diyecekler
Güzel bir yaklaşım olasılığı yüksek haha--

KASIMM

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Mi 8
Meslek
Tekniker
Konular
42
Selam arkadaslar ..
Bugün ritzy servisten aradılar brick telefonları artık cözdüklerini ve isterseniz telefonunuzu yollayın bize hemen yazılım yükleyip yolluyalım size dediler
fiyat ta 600 tl istiyorlar...
sanırım bizden alacakları telefonları istanbulballisine götürüp tamir edecekler ve biz yaptık diyecekler
Ritzy benide aradı fiyatı sordum 500 lira dedi. Bunlar gerçekten kalitesiz bir firma olduğunu çok bariz belli ediyor. Bir daha asla...

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

reda

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
az
Cihazım
galaxy i9300
Konular
1
Ritzy benide aradı fiyatı sordum 500 lira dedi. Bunlar gerçekten kalitesiz bir firma olduğunu çok bariz belli ediyor. Bir daha asla...

Kasım kardes hatırlıyorsan benden 1000 tl istemişlerdi bende inadına hesaplarına yatırmıstım yapamıyacaklarını bile bile.. cihazı yapamadılar parımıda geri hesaba aktardılar (öyle parayı hemen hesaba aktarmadılar ne kavgalarla her gün yatacak diye oyaladılar 1 hafta kadar) bu sabah beni arayıp siz tamir icin cihaz yollamıstınız hesabımıza 1000 tl yatırmıstınız şimdi cihazı acabiliyoruz hem de 600 tl ye ..
utanmıyorlar..
ben istemem dedim ben buraya not alıyorum cihazı gönderecek diye.. gondermiyecem dedim kapattım telefonu
tahminlerimiz hep cıktı inanın onların yapacagı iş degil cihazı alıp enver arkadası götüreceekler yada Enver ile anlaştılar mı bilmiyoruz..
enver bunu okuyasa bir yorum yaparsa iyi olur
iyi aksamlar

system

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
Mİ 8
Meslek
Oto müzik
Konular
43
Bende biraz önce enver bey'in yanındaydım, sıfır mi 8 vardı bende, çin romlu, gittim 20 dakikada kilidi açtı, global rom yükledi, çıktım geldim. Ellerine sağlık, halletti işimi hemen, kendisine buradan da çok teşekkür ederim. Artık imei kaydıymış, rom atmaymış vs. işlerde evime de yakın destek alacağım kişiyi buldum.

Eagle99

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Adam
Cihazım
Mi8
Konular
2
Ya arkadaşlar rom güncellerken brick olmaması için yapmamız gereken nedir neden brick oluyor tel twrp ile mi güncellemek sağlam flash tool ile mi çok kararsız kaldım Rus rom yüklü MIUI 10 geçmek istiyorum

reda

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
az
Cihazım
galaxy i9300
Konular
1
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

system

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
Mİ 8
Meslek
Oto müzik
Konular
43
Bende dün, redmi note 5 AI cihazımı sattım, telefondan aşırı derecede memnundum, rahat battı biraz, şimdi Mİ8 i kullanmak istiyorum artık, içimden bir his çok pişman olacaksın note 5 i sattığına diyor ama, inşallah yanılıyorumdur. Gerçi çok zarar etmedim maddi olarak ama note 5 den her anlamda çok memnundum, en ufak bir şikayetim, sorunum yoktu, kutuda duran Mİ 8 rahatsız etti beni :) . Artık mecbur kullanacağım Mİ8 i, sorunları da varsa ite kaka gidecek.

Alamutq

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Özgür
Cihazım
Mi 8
Konular
4
Bootloader unlock edilmiş şekilde geldi, bu unlock işlemini nasıl kendi hesabımla ilişkilendirebilirim? (ileride brick olursa kolayca çözmek için)

xiaomifast

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
android
Cihazım
mi note pro
Konular
30
Mi6 için çözüm yokmu acaba mi hesabı ile ilişkilendirilmis hesabı bulamıyoruz acil çözüm arkadaşlar telefon çöp oldu ya

KASIMM

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Mi 8
Meslek
Tekniker
Konular
42
Mi6 için çözüm yokmu acaba mi hesabı ile ilişkilendirilmis hesabı bulamıyoruz acil çözüm arkadaşlar telefon çöp oldu ya
Konu başındaki arkadaşla iletişime geçersiniz yardımcı olacaktır

Üst Alt