Çözüldü Mi 8 Brick Mevzusu (12.05.2019) --- (ÇÖZÜLDÜ)

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Herkese açık alanlarda telefon numarası ve adres paylaşımı yasaktır. Konunun ilk mesajı düzenlenmiştir.

MI 6X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

istanbulbalisi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
uyghur balis
Cihazım
xiami 5s
Konular
0
Kasım kardes hatırlıyorsan benden 1000 tl istemişlerdi bende inadına hesaplarına yatırmıstım yapamıyacaklarını bile bile.. cihazı yapamadılar parımıda geri hesaba aktardılar (öyle parayı hemen hesaba aktarmadılar ne kavgalarla her gün yatacak diye oyaladılar 1 hafta kadar) bu sabah beni arayıp siz tamir icin cihaz yollamıstınız hesabımıza 1000 tl yatırmıstınız şimdi cihazı acabiliyoruz hem de 600 tl ye ..
utanmıyorlar..
ben istemem dedim ben buraya not alıyorum cihazı gönderecek diye.. gondermiyecem dedim kapattım telefonu
tahminlerimiz hep cıktı inanın onların yapacagı iş degil cihazı alıp enver arkadası götüreceekler yada Enver ile anlaştılar mı bilmiyoruz..
enver bunu okuyasa bir yorum yaparsa iyi olur
iyi aksamlar

ben kimse ile anlasmidim, kim getirse o fiyatta is yapiyorum.

spike

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
cem
Cihazım
mi 8
Konular
9
nerdeyse ritzy migros 3700 e 128 alıyordum .

Son düzenleme:

firat88

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
fırat
Cihazım
xiaomi mi 8
Konular
0
istanbulbalisi Enver ustama çok teşekkür ederim. Brick olan mi 8 telefonumu Şırnak tan kargoyla yollayıp tekrardan hayata döndürdü.

Son düzenleme:

Zamazings

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni
Cihazım
Lg g3
Konular
0
İstanbulda olmama karşın @istanbulbalisi hiç yorulma uzaktan bağlantı ile hallederim dedi whatsapptan bikaç program linki attı indirdim sonra da uzaktan bağlantı ile global rom yüklemesini yaptı (eline sağlık) şimdi sorunsuz bir şekilde Türkçe olarak telefonumu (mi 8) kullanmaktayım. Teşekkür ederim Enver hocam.

Pardayyan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Orta
Cihazım
Mi5s
Konular
1
Bende China rom yüklü 6/128 cihaz var bootloader kilidinin açılmasını bekliyorum. Şu anda kullandığım Mi5S deki hesap ile bootloader için başvuru yaptım. Eğer telefonu kullanmadan satma durumum olursa Mi8 global rom yükleyip, yüklediğim zaman farklı mi8 hesabı ekleyebiliyor muyum. Benim kullandığım telefon ile yedeklemenin karışmaması vb. bir durum oluşmaması için ne yapmam lazım. Sattığım kişinin de bir problem yaşamaması için soruyorum.

istanbulbalisi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
uyghur balis
Cihazım
xiami 5s
Konular
0
Bende China rom yüklü 6/128 cihaz var bootloader kilidinin açılmasını bekliyorum. Şu anda kullandığım Mi5S deki hesap ile bootloader için başvuru yaptım. Eğer telefonu kullanmadan satma durumum olursa Mi8 global rom yükleyip, yüklediğim zaman farklı mi8 hesabı ekleyebiliyor muyum. Benim kullandığım telefon ile yedeklemenin karışmaması vb. bir durum oluşmaması için ne yapmam lazım. Sattığım kişinin de bir problem yaşamaması için soruyorum.
evet ekliyebilirsin,hic problem olmiyor

istanbulbalisi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
uyghur balis
Cihazım
xiami 5s
Konular
0
Mi 8 Brick Mevzusu
bugundin itibaren brick cuzumu hemen kilid acip global yapma fiyati 300TL olocak, uzaktan hem yaptirmak istiyenlarolsade yapiyorum.

bravesolar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
Merhaba,
Dün itibariyle 2 yıldır kullandığım Mi5 cihazımın yerine Çinden Mi8 aldım ama Mi5 te çok basit olan işlemler için Mi8 de bu rahatlığın bi nebze zorlaştırıldığını gördüm. Mi4 kullandığım zamanlar herhangi bir kısıtlama yoktu, Mi5 te BL için başvuru yapıp yolumuza devam ediyorduk, Mi8 de bir adım daha öteye götürüp Lock yapıldığı zaman brick olma durumları meydana gelebildiğini öğrendim, Allah Mi9 da beterinden saklasın.
Benim sorum;
BL kilidi için başvuru yaptıktan ve BL kilidini kaldırdıktan sonra TWRP yükleyip custom rom kullanmak istiyorum (Mevcut sürüm 9.6.7.0 China Stable)
TWRP den EU rom, Masik veya herhangi bir romu kurduğumda (yıllardır Miui tabanlı custom rom kullanıyorum ve memnunum) BL kilidi devreye giriyor mu? brick olma durumu var mı?
Uygulayacağım adımlar;
  • BL için başvuru yapmak
  • TWRP yüklemek
  • Custom rom yükleyip bu şekilde devam etmek.
yanlış bir şey yapmak istemiyorum. teşekkürler şimdiden

istanbulbalisi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
uyghur balis
Cihazım
xiami 5s
Konular
0
Merhaba,
Dün itibariyle 2 yıldır kullandığım Mi5 cihazımın yerine Çinden Mi8 aldım ama Mi5 te çok basit olan işlemler için Mi8 de bu rahatlığın bi nebze zorlaştırıldığını gördüm. Mi4 kullandığım zamanlar herhangi bir kısıtlama yoktu, Mi5 te BL için başvuru yapıp yolumuza devam ediyorduk, Mi8 de bir adım daha öteye götürüp Lock yapıldığı zaman brick olma durumları meydana gelebildiğini öğrendim, Allah Mi9 da beterinden saklasın.
Benim sorum;
BL kilidi için başvuru yaptıktan ve BL kilidini kaldırdıktan sonra TWRP yükleyip custom rom kullanmak istiyorum (Mevcut sürüm 9.6.7.0 China Stable)
TWRP den EU rom, Masik veya herhangi bir romu kurduğumda (yıllardır Miui tabanlı custom rom kullanıyorum ve memnunum) BL kilidi devreye giriyor mu? brick olma durumu var mı?
Uygulayacağım adımlar;
  • BL için başvuru yapmak
  • TWRP yüklemek
  • Custom rom yükleyip bu şekilde devam etmek.
yanlış bir şey yapmak istemiyorum. teşekkürler şimdiden

boyle yapparken brick olmas

Üst Alt