Çözüldü Mi 8 Brick Mevzusu (12.05.2019) --- (ÇÖZÜLDÜ)

MIHayranı69

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mahmut
Cihazım
Mi 8
Konular
1
musteri hizmetlerindeki kız dedi anakartınız degişecek ben ona o zaman eski anakartımı telefonumla beraber yollayın dedimm... tabii ki yolluyacaz dedi hic teredütsüz
ama bende sizin düşünüyorum yapacaklarına inanmıyorum 1000 tl istemelerinden belli ve bende inad olsun diye yatırdım hesaplarına.. bakalım ne olucak
Benim bildiğim parayı arıza tespiti yapılıp cihaz için gerekli onarım şekli oluşturulduktan sonra istiyor servisler.
Yani parayı istediklerine göre yapacaz demiş oluyorlar bir nevi sözlü söz vermişler ?

reda

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
az
Cihazım
galaxy i9300
Konular
1
Benim bildiğim parayı arıza tespiti yapılıp cihaz için gerekli onarım şekli oluşturulduktan sonra istiyor servisler.
Yani parayı istediklerine göre yapacaz demiş oluyorlar bir nevi sözlü söz vermişler ?
temennimiz yapilmasi yönünde...odedim bekliyorum
ama yinede inanmıyorum ... forumda bir arkadas anakartın bedeli xiaomi sitesinde 1300 liraya yakın demişti... servis daha ucuza alır bilemem ama bunlar xiaominin servisi degil sadece ithalat yapan firmakların anlaştıkları servis...

MIHayranı69

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mahmut
Cihazım
Mi 8
Konular
1
ama yinede inanmıyorum ... forumda bir arkadas anakartın bedeli xiaomi sitesinde 1300 liraya yakın demişti... servis daha ucuza alır bilemem ama bunlar xiaominin servisi degil sadece ithalat yapan firmakların anlaştıkları servis...
Xiaomi'nin bizzat parça satışı yok bildiğim kadarıyla. Var olan orijinal parçalar da ya orijinal telefondan sökülmüş parçalardır ya da resmi servislerden bir şekilde alınarak elde edilmiş parçalardır %99. Haliyle fiyat konusu da muallak oluyor bu durumda. En iyi karşılaştırmayı çinde bir MI Shop anakart değişimini kaç yuana yapıyor ? bu konuda bir bilgi varsa buradan yola çıkabiliriz..

KASIMM

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Mi 8
Meslek
Tekniker
Konular
42
şu sayfaya bakarak yedek parça fiyatlarını öğrenebilirsiniz 128 gb anakartın 1330 tl fiyatı var. Yaptıkları işlemin ne olacağını bilmiyorum ama anakart fiyatı bu şimdi gerçekten bu işlemi yapacaklarını düşünüyor musunuz ? sizin takdirinize bırakıyorum...
Xiaomi'nin bizzat parça satışı yok bildiğim kadarıyla. Var olan orijinal parçalar da ya orijinal telefondan sökülmüş parçalardır ya da resmi servislerden bir şekilde alınarak elde edilmiş parçalardır %99. Haliyle fiyat konusu da muallak oluyor bu durumda. En iyi karşılaştırmayı çinde bir MI Shop anakart değişimini kaç yuana yapıyor ? bu konuda bir bilgi varsa buradan yola çıkabiliriz..

reda

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
az
Cihazım
galaxy i9300
Konular
1
şu sayfaya bakarak yedek parça fiyatlarını öğrenebilirsiniz 128 gb anakartın 1330 tl fiyatı var. Yaptıkları işlemin ne olacağını bilmiyorum ama anakart fiyatı bu şimdi gerçekten bu işlemi yapacaklarını düşünüyor musunuz ? sizin takdirinize bırakıyorum...
bende inanmıyorum sadece ritzy nin bana soylediklerini sizinle paylaşmak istedim.. bilginiz olsun diye

KASIMM

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Mi 8
Meslek
Tekniker
Konular
42

burcinkarabacak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burçin
Cihazım
Oneplus 5
Meslek
Mühendis
Konular
3
Zenex hocam merhaba. kullanmakta olduğum mi8 telefonumun bootloader kilidinin süresi dolunca (çin'den aldım çin versiyonu) global roma dönmek istiyorum. bahsettiğin 04.01 sürümlü miflashı kurdum global yükleyeceğim zaman altta bulunan "Flash All" u seçmem yeterli mi ?

Saygılarımla

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Evet yeterlidir.
Zenex hocam merhaba. kullanmakta olduğum mi8 telefonumun bootloader kilidinin süresi dolunca (çin'den aldım çin versiyonu) global roma dönmek istiyorum. bahsettiğin 04.01 sürümlü miflashı kurdum global yükleyeceğim zaman altta bulunan "Flash All" u seçmem yeterli mi ?

Saygılarımla

MI 6X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

OzanSRC

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ozan
Cihazım
Mi 6
Konular