Çözüldü Mi 8 Brick Mevzusu (12.05.2019) --- (ÇÖZÜLDÜ)

reda

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
az
Cihazım
galaxy i9300
Konular
1
inanmıyorum cünkü bekletip yıldırma politakası uygulayacaklar ve 20 günün sonunda parca daha elimize ulaşmadı isterseniz cihazınızı size geri yolluyalım diyecekler.. bakın bu yazdıklarımı 20 gün sonra aynısını yazacam büyük bir ihtimal

Dogkay

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doğanay
Cihazım
Mi8
Konular
2
Arkadaşlar en iyisi hakem heyetine başvurmak. Ben bugün başvurdum sizede önerim budur. Ritzyden medet ummaya gerek yok. Süreci bu şekilde devam ettirmek en mantıklısı diğer türlüsü vakit kaybı.

reda

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
az
Cihazım
galaxy i9300
Konular
1
Arkadaşlar en iyisi hakem heyetine başvurmak. Ben bugün başvurdum sizede önerim budur. Ritzyden medet ummaya gerek yok. Süreci bu şekilde devam ettirmek en mantıklısı diğer türlüsü vakit kaybı.
hakem heyetine ne diyecez? adamlar yetkisiz yazılım yükleyip cihazı brick etti derler...

Dogkay

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doğanay
Cihazım
Mi8
Konular
2
hakem heyetine ne diyecez? adamlar yetkisiz yazılım yükleyip cihazı brick etti derler...
Bootloader açık cihaz globalode kayıtlı değil, servis onaramıyor ücretiyle bile oyalıyor. Ayrıca üstünde farklı sürüm yok anlayamaz bile. Bootloader kilitledim cihaz brick oldu sonradan öğrendim diyeceksin ve bekleyeceksin. Ayrıca servis mal... Bugün migrostaki ret cevabını gördüm adamlar resmen ''Flash Bellek'' üzerinden yükleme yapmış yazmış gerisini siz düşünün :)

reda

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
az
Cihazım
galaxy i9300
Konular
1
Bootloader açık cihaz globalode kayıtlı değil, servis onaramıyor ücretiyle bile oyalıyor. Ayrıca üstünde farklı sürüm yok anlayamaz bile. Bootloader kilitledim cihaz brick oldu sonradan öğrendim diyeceksin ve bekleyeceksin. Ayrıca servis mal... Bugün migrostaki ret cevabını gördüm adamlar resmen ''Flash Bellek'' üzerinden yükleme yapmış yazmış gerisini siz düşünün :)
ritzy den bir sey cıkmazsa bende basvururum

yunisss007

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yunis
Cihazım
Mi 8Se
Konular
2
cok sey buldum hicbiri ise yaramadi dummy.img error veriyor nedense .simdi buldugumsa sorunu coz ebilirom 8$ para istiyor .Mi account sorunu cozmedi .Bakalim nasil cozecek bir hareket olursa size bildireceyim.

drdivx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
armagan
Cihazım
mi note 3
Konular
1
edevlet e girdim masaüstünden tüketici yazdım aramaya ve tubis portalına geçiş yaptı bilgileri yazıp başvuruyu internet üzerinden yapabiliyoruz sanırım bir deneyin arkadaşlar,siz başvurunuzda migrosu mu şikayet ettiniz yoksa garanti belgesi kağıdında yazan ithalatçı firma savaş elektroniği mi?

Ekli dosyalar

• thh.png
    thh.png
    45,8 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleme:
Üst Alt