Kendi yaptığınız bir hatadan dolayı Xiaomi kötülemeniz hiç hoş değil. O bootloaderın kapalı gelmesinin bir sebebi var. Normalde çoğu firma bootloaderının böyle yasal şekilde açılmasına dahi izin vermezken Xiaomi'nin bu imkanı tanıması bile ayrı bir güzellik. Ancak bu durumu fırsata çevirip Çin cihazı satan ve hiçbir resmiyeti bulunmayan ithalatçılardan bu telefonları alıp ardından eksik bilgi ile işlem yaparak cihazı kullanışsız hale getirmek ve bundan dolayı da Xiaomi'yi suçlamak iftiradan başka birşey değildir.
- Şahsen Xiaomiye değil çin sürümlerini ülkemize sokanlara lafım
- Bizdeki telefonlarda bootloader kilitleri
açık geldi acaba nasıl açıktı acaba kesin yasal yollardan açılmıştır (!)
- Şikayet etmemdeki ana sebepte bu şekilde olan ithal edenlerin önünün kesilmesi
- Ayrıca burda kimse kendisinde hata bulunmadığını söylemiyor. Burada böyle rahat rahat konuşmanızın sebebi tuzunuzun kuru olması başka birşey değil acaba sizin başınıza böyle bir şey gelse tepkiniz ne olurdu biraz empati lütfen...
Sizden ricam konunun sonundaki 2 mesaja bakıp değilde konunun tamamını okuyup bu tarz mesajlar atmanızı tavsiye ederim yardımınız olmayacaksa lütfen bizleri yargılamak için konuya mesaj atmayınız rica ediyorum.
Arkadaslar, ben dün ritzy servise odemesini yaptım..(kasım arkadasıma katılıyorum. yapamadıkları icin 1000 tl gibi faiş bi istediler millet yaptırmasın ki prestijleri bozulmasın diye)
bugun servisi aradım cihaz hakkında bilgi almak icin bana anakartın degisecegini sipariş verildi gelince hemen degiştiirilip adınıza kargoya verilecegini söyledi... inanıyormuyum hayır
cihazımı yolladıgında bana eski anakartımıda yollayın ve cihazın bootloader kilidini kapalı yollayın cin rom u ile dedim... kızcagız not aldım dedi..
siz ne kadar inanıyorsanız yapacaklarına bende o kadar inanıyorum
yani hepsi hava civa ve bakalım ne olucak
Kesinlikle yapabileceklerine inanmıyorum. Diyelim ki yapıldı o fiyata anakartın değiştirilmesine imkan dahi vermiyorum. Eğer telefonun onarımını yapıp anakartı yollamazlarsa peşini bırakmayın derim isteyin ve alın o anakartı tekrardan geçmiş olsun