- Adım
- ilhan
- Cihazım
- oneplus 6t
- Meslek
- uzman teknisyen
- Konular
- 32
Abi dediğin bilgisayarı hiç duymadım ben 95 modelim![]()
Sen 2 yaşındayken almışım
Abi dediğin bilgisayarı hiç duymadım ben 95 modelim![]()
umarım dediğiniz gibi olur..Sen 2 yaşındayken almışımbu konudan dolayı kilit açıp rom kurmaya korkar oldum. Ama emin olun herşey yoluna girecek. Ve bu konuya tebessümle bakacaksınız.
![]()
İletişim kurdunuz mu?İnstagramda reklam olarak karsima cikti.Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Henuz kurmadimİletişim kurdunuz mu?
İnstagramda reklam olarak karsima cikti.Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hiç profesyonel gözükmüyorlar. Eldivenlerinde statik elektrik boşaltıcı kablo yok bir kere telefonu barbekü yaparlar sökücez derken.İletişim kurdunuz mu?
Bende fark ettim ama sormakta fayda var belli olmazHiç profesyonel gözükmüyorlar. Eldivenlerinde statik elektrik boşaltıcı kablo yok bir kere telefonu barbekü yaparlar sökücez derken.
Bana da reklam olarak çıktı konuştum hiçbir bilgileri yok. Sadece yetki alıp bootloader açmayı biliyorlar. Ortalama bir Xiaomi bilgisi olan herkes kadar bilgileri var brick olayından haberleri yok boşuna ulaşmayınİnstagramda reklam olarak karsima cikti.Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
bootloaderi hemen mi açıyolar öyleyse telefon yapılınca beklemeyelim 1 ay boşunaBana da reklam olarak çıktı konuştum hiçbir bilgileri yok. Sadece yetki alıp bootloader açmayı biliyorlar. Ortalama bir Xiaomi bilgisi olan herkes kadar bilgileri var brick olayından haberleri yok boşuna ulaşmayın