Çözüldü Mi 8 Brick Mevzusu (12.05.2019) --- (ÇÖZÜLDÜ)

spacemedia

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilhan
Cihazım
oneplus 6t
Meslek
uzman teknisyen
Konular
32
bootloaderi hemen mi açıyolar öyleyse telefon yapılınca beklemeyelim 1 ay boşuna

Boot loader kilidini hemen açma olayı edindiğim bilgiye göre bir xiaomi yetkilisine para yatırdığınızda 1 aylık sayacı sizin kullanıcı adınıza göre sıfırlıyormuş. Detayını tam bilmiyorum ama durum böyle. Program vs ile olmuyor.

KASIMM

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Mi 8
Meslek
Tekniker
Konular
42
Boot loader kilidini hemen açma olayı edindiğim bilgiye göre bir xiaomi yetkilisine para yatırdığınızda 1 aylık sayacı sizin kullanıcı adınıza göre sıfırlıyormuş. Detayını tam bilmiyorum ama durum böyle. Program vs ile olmuyor.
Valla abi hiç farketmez tamam telefonu yaptırdık diyelim 1 ay ingilizce kullanacağıma çok absürt bir ücreti yoksa bt kilidinide hemen açtırırım. Ayrıca benim kullanıcı adımı veriyorlarsa çok daha mükemmel olur :) yarın öbür gün sıkıntı çıkarsa müdahalede edebilirim

spacemedia

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilhan
Cihazım
oneplus 6t
Meslek
uzman teknisyen
Konular
32
Valla abi hiç farketmez tamam telefonu yaptırdık diyelim 1 ay ingilizce kullanacağıma çok absürt bir ücreti yoksa bt kilidinide hemen açtırırım. Ayrıca benim kullanıcı adımı veriyorlarsa çok daha mükemmel olur :) yarın öbür gün sıkıntı çıkarsa müdahalede edebilirim

150 saatim kaldı biraz daha bekleyebilirim.

OzanSRC

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ozan
Cihazım
Mi 6
Konular
2
Kesin çözeceklerse ben Ritzy ile pazarlık yapıp orda yaptırmak zorunda kalıcam telefonu galiba. Ben sizin gibi bekleyemeyecem arkadaşlar. Elimde idarelik bi samsung s3 mini vardı o da donmalara fln başladı telefonsuz kalamam diye mecbur gidecem ritzye galiba

AzizKöpürcük

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
2
Kesin çözeceklerse ben Ritzy ile pazarlık yapıp orda yaptırmak zorunda kalıcam telefonu galiba. Ben sizin gibi bekleyemeyecem arkadaşlar. Elimde idarelik bi samsung s3 mini vardı o da donmalara fln başladı telefonsuz kalamam diye mecbur gidecem ritzye galiba
Verseniz de hemen yapmayacaklardır 20 iş günü hakları var smoking~~

apeksx92

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
barış
Cihazım
Mİ 8
Konular
5
Ben evoya verdim. 10 eylulde verdim.Hala yapamadilar

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

AzizKöpürcük

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
2
Ben evoya verdim. 10 eylulde verdim.Hala yapamadilar

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
4-5 tane çançinçon varmış Evofone servisinde Xiaomi göndermiş diyorlar. Onları gördünüz mü Evofone gittiğinizde acaba?

KASIMM

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Mi 8
Meslek
Tekniker
Konular
42
Biraz önce armağan abiyle görüştüm bugün telefonu Ritzyden almış 1000tl istemişler anakart değişimi için isteyenler gidip görüşebilir. Bence telefonun 3te 1i fiyatına uyduruktan bir sıkıntı için asla o para verilmez

AzizKöpürcük

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
2
Biraz önce armağan abiyle görüştüm bugün telefonu Ritzyden almış 1000tl istemişler anakart değişimi için isteyenler gidip görüşebilir. Bence telefonun 3te 1i fiyatına uyduruktan bir sıkıntı için asla o para verilmez

1K mı 8-| Aliağauğlü zannediyorlar insanları sanırım. Baksanız 500tl ancadır değeri. Soyuyorlar resmen facepalm~~

OzanSRC

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ozan
Cihazım
Mi 6
Konular
2
Kimse Ritzy ile görüşmeye gitmedi galiba. Kapıdaki uzun boylu kel elemanla konuştum millete mesaj atmışsınız 1000 tl ye anakart değişecez diye şunu makul bi fiyata çekin de forumdan baya bi adam toplarım size dedim. Abi 1000 liralık çözüm de kesin değil ama istiyosan bırak cihazı dedi. Bu kadar amatör bir teknik servis olamaz ya. Birbirlerinden haberleri yok gerizekalıların.

Üst Alt