Çözüldü Mi 8 Brick Mevzusu (12.05.2019) --- (ÇÖZÜLDÜ)

yunisss007

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yunis
Cihazım
Mi 8Se
Konular
2
arkadaslar edl modda mi account la falan sikintiniz varsa en ucuz fiyata birini buldum bende baska sikinti oldu icin ise yaramadi..

capandogan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Çapan
Cihazım
mi mix 2s
Konular
0
Arkadaşlar Ritzy servis telefonu. Iade etti. Bu işlemciye Türkiye'de kimse müdahale edemiyor sorun çözüldüğünde size haber vereceğiz dedi.

TryAgain

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kemal
Cihazım
Mi 8
Konular
1
Flashlarken sadece brick seçeneğinde kaldı diye telefonun güme gitmesi kadar saçma bir şey görmedim. Bu dediğimden başka bir şekilde brick olan var mı ki?

apeksx92

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
barış
Cihazım
Mİ 8
Konular
5
Tekrar aradim.cihaz teknik servisteymiş

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

iceman52

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tansel
Cihazım
Xiaomi Mi8
Konular
0
merhabalar. migrostan aldığım üstünde yanlış hatırlamıyorsam 9.4.15 rus romu olan cihazı global 10 rom ile flash etmeyi denedim. ancak lock seçeneğinde yaptım. sonrasında telefon recovery de açılarak rom uygun değil hatası alıyor. işin kötü tarafı işlem öncesinde telefon üzerinden hesap yetki başvurusu da yapmamıştım ve telefon açılmadığından yapamıyorum. şu anda unlock yapmak istediğimde hata veriyor. fastboot modda bilgisayara bağladığımda da "press any key for shutdown" diyor. yardımlarınızı bekliyorum. teşekkürler

reda

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
az
Cihazım
galaxy i9300
Konular
1
merhabalar. migrostan aldığım üstünde yanlış hatırlamıyorsam 9.4.15 rus romu olan cihazı global 10 rom ile flash etmeyi denedim. ancak lock seçeneğinde yaptım. sonrasında telefon recovery de açılarak rom uygun değil hatası alıyor. işin kötü tarafı işlem öncesinde telefon üzerinden hesap yetki başvurusu da yapmamıştım ve telefon açılmadığından yapamıyorum. şu anda unlock yapmak istediğimde hata veriyor. fastboot modda bilgisayara bağladığımda da "press any key for shutdown" diyor. yardımlarınızı bekliyorum. teşekkürler
aramıza hoş geldin... hepimiz bi umut bekliyoruzz..maalesef su an bi cozüm yok gibi.
Antalya da cok iyi biri var telefonu ona verdim 2 hafta ugrastı olmadı ve yetkili hesap ile denedi İP adresinden dolayı olmadı dedi.. en son care ritzy ye gonderdim onlarda ucuk bi rakam istedi (1000 tl) yaptırmamak icin cihazı geri cagırmam icin ama ben hesaplarına istedikleri tutarı yatırdım
yapamayacaklarını biliyorum ... beklemedeyim
gecmiş olsun

gokdenizcfe

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yattara
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Meslek
Öğrenci
Konular
30
aramıza hoş geldin... hepimiz bi umut bekliyoruzz..maalesef su an bi cozüm yok gibi.
Antalya da cok iyi biri var telefonu ona verdim 2 hafta ugrastı olmadı ve yetkili hesap ile denedi İP adresinden dolayı olmadı dedi.. en son care ritzy ye gonderdim onlarda ucuk bi rakam istedi (1000 tl) yaptırmamak icin cihazı geri cagırmam icin ama ben hesaplarına istedikleri tutarı yatırdım
yapamayacaklarını biliyorum ... beklemedeyim
gecmiş olsun

Haber bekliyoruz

apeksx92

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
barış
Cihazım
Mİ 8
Konular
5
Her geçen gün yenileri geliyor.En kidemli benim.3 aydir çözüm bekliyorum

KASIMM

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Mi 8
Meslek
Tekniker
Konular
42
Her geçen gün yenileri geliyor.En kidemli benim.3 aydir çözüm bekliyorum

valla ben daha hiç umursamıyorum olursa olur olmazsa yeni bir telefon alır kenara kaldırırım illaki yapılır ama 40 gün oldu çözüm yok işte :)

redblind

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Brk
Cihazım
Xiaomi mi8
Konular
2
Telefondan hiç anlamamama rağmen, rus romlu mi8 ler güncelleme almaz denildiği için bir video yardımıyla global roma kazasız belasız geçiş yaptım 1 ay kadar önce. Ama şimdi şimdi anlıyorum ki bilmeden bu işlemi yapmak gerçek bir cahil cesaretiymis. Sadece bir kutucuk işaretli kaldı diye telefonun kullanılamaz hale gelmesi kadar tuhaf saçma ve anlayıştan uzak bir şey olamaz. Sonuçta herkes para verip aldı bu cihazları ve kimse parayı sokaktan toplamıyor. Böyle bir şey sadece marka değerine zarar verir, "tercih nedeni" olma özelliğini kaybettirir diye düşünüyorum. insallah sorun yaşayan arkadaşların işleri bir an önce çözülür. Bu zamanda 3000 3500 tl ler ciddi para..

Üst Alt