- Adım
- Baki
- Cihazım
- OnePlus 7T Pro
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 62
Pek rastgele görünmüyor. Foruma yeni üye olup ilk mesaj attığınız konu burası. Bu konu için geldiğiniz belli oluyor. Kim olduğunuzu bilmiyorum ama umarım doğru/dürüst bir şekilde gelmişsinizdir.Arkadaşlar merhaba. Biraz önce tamamen şans eseri bu konuya denk geldim. Öncelikle konu ile ilgili konuşulan bütün işleri ben yapıyorum. Paylaşılan görseller vs bana ait. Paylaşılan görseldeki cihaz emmc çipleri içindir. Zenex Hüseyin Baki hocamın da dediği gibi Ufs çipleri desteklemez. Şu anda Mi8 ve Mi6 hariç bütün xiaomi cihazları yapıyoruz.
Ufs destekleyen cihaz henüz Türkiye de yok. Biz Çin den birkaç kişi ile görüştük ufs çip için cihazların yeni olduğunu söylediler. Biz de sizler gibi görmediğimiz birşeye inanmak istemedik. Cihazı almayı düşünüyoruz fakat fiyatı biraz fazla olduğu için henüz yatırım yapmak için erken olduğunu düşündük. Gördüğüm kadarıyla mi 8 konusunda muzdarip birçok kullanıcı var. Öncelikle elimizdeki testleri bitirip bir an önce mi 8 için de gerekli cihazları temin etmeye çalışacağız. Burayı görmem iyi oldu. Gelişmeleri burada sizlerle paylaşacağım. İyi forumlar