Yardım Mi 6 Yeni Kararlı Rom

Huksilato

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Engin ALTUN
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
1
Merhaba ;
Cepport'tan alınma Mi6 cihazımda V8.2.2.0.NCAMIEC (MIUI8) kararlı sürüm yüklü ve sorunsuz çalışıyordu.
Yaklaşık 1 saat önce, cihaz otomatik güncelleme aldı ve yeniden başlatmamı istedi. Güncelleme sorunsuz kuruldu.
Telefon şu an normal bir şekilde çalışıyor. Gördüğüm ve bu kısa sürede karşılaştığım bir anormallik yok.
Şu an ki sürüm Telefon hakkında bölümünden bakınca MIUI Global 8.5 Kararlı 8.5.1.0 ( NCAMIEG ) olarak gözüküyor.
Güvenlik yaması 2017.07.05 / Android Sürümü 7.1.1 NMF26X olarak gözüküyor.

Xiaomi nin download bölümünden telefonum için olan yerde bu sürümü göremedim. Ne global kararlı, ne de çin kararlı sürümleri uyuşmuyor.

Bu versiyonla ilgili bilgisi olan var mı?

Teşekkürler.

hardnrocker

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bülent
Cihazım
Mi6 6-64
Konular
8
Fotoğraflarınızı filan yedeklemeden güncellemeyin. Dünden beri kurtarmaya çalışıyorum. Normalde silinmemesi lazım fakat silindikten sonra bir hata verdi telefon. Yeniden kurulum başladı. Kurulumu bitirdiğimde galeri içeriği yoktu.

Oyla:

caner.h.vural

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Caner
Cihazım
mi 6
Konular
5
Fotoğraflarınızı filan yedeklemeden güncellemeyin. Dünden beri kurtarmaya çalışıyorum. Normalde silinmemesi lazım fakat silindikten sonra bir hata verdi telefon. Yeniden kurulum başladı. Kurulumu bitirdiğimde galeri içeriği yoktu.
Senşn şansına olmuş

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

caner.h.vural

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Caner
Cihazım
mi 6
Konular
5
Donma ve kasmalar bende devam :)

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

hardnrocker

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bülent
Cihazım
Mi6 6-64
Konular
8
Çok müzik dinleyen birisi olarak fark ettim ki ses rezalet olmuş. Ayrıca parmak izi hassaslığını yitirdi. İlk kendi kurmaya başlamış güncellemeyi. % 30 larda fark etmiştim. Sonra yüklensin dedim devam ettim. Yeniden başlattım. Mi nin recovery konsoluna girdi ve hata verdi yüklenemedi diye. Yeniden başlattım. Keşke yüklemeseydim. Sonra kendim yüklettim kararlı diye. Hem galeriden oldum, hem programlar gitti, hem de güncelleme sorunları var.

Oyla:

edo35

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erdal
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
4
Çok müzik dinleyen birisi olarak fark ettim ki ses rezalet olmuş. Ayrıca parmak izi hassaslığını yitirdi. İlk kendi kurmaya başlamış güncellemeyi. % 30 larda fark etmiştim. Sonra yüklensin dedim devam ettim. Yeniden başlattım. Mi nin recovery konsoluna girdi ve hata verdi yüklenemedi diye. Yeniden başlattım. Keşke yüklemeseydim. Sonra kendim yüklettim kararlı diye. Hem galeriden oldum, hem programlar gitti, hem de güncelleme sorunları var.
Hocam sizin sorunların hiçbirisi bende oluşmadı.Sizin bu yükleme esnasındaki problemle alakalı olmuş olabilir.

Oyla:

hardnrocker

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bülent
Cihazım
Mi6 6-64
Konular
8
Hocam sizin sorunların hiçbirisi bende oluşmadı.Sizin bu yükleme esnasındaki problemle alakalı olmuş olabilir.
Bir daha üst sürüm gelmeden, ara sürümlere güncellemem. Şu update haliyle kullanayım biraz. Eğer memnun kalmazsam root yapmıştım, 8.2 ye dönerim. Bir daha da ders olsun bana. Neyseki telefon yeni olduğundan aşırı fotoğraf filan yoktu. Mi global siteye durumu anlatan mail attım. Bakalım ne diyecekler. Ona göre telefona işlem yapayım. Cevap gelene kadar beklemek lazım.

Oyla:

Tolga1453

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
7
Cihazım
Mi6
Konular
0
İyi bayramlar arkadaşlar benim mi6 model makinamda bu yeni güncelleme ile isınma problemi başladı. Sizde de aynı sorun olustumu acaba

Oyla:

karizma_1612

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Xiaomi Mi8
Meslek
HASTABAKICI
Konular
8
İyi bayramlar arkadaşlar benim mi6 model makinamda bu yeni güncelleme ile isınma problemi başladı. Sizde de aynı sorun olustumu acaba
Bende yazılan sorunların hiçbiri yok hacam donma kasma dosya silinmez ses azalması batarya hızlı gitmesi hiçbiri yok gayet güzel ve stabil olmuş benim ki en azından öyle

Oyla:

edo35

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erdal
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
4
Bende yazılan sorunların hiçbiri yok hacam donma kasma dosya silinmez ses azalması batarya hızlı gitmesi hiçbiri yok gayet güzel ve stabil olmuş benim ki en azından öyle
Bendekide gayet stabil hiç sorun yok

Oyla:

hardnrocker

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bülent
Cihazım
Mi6 6-64
Konular
8
Direk kullandınız mı? Yoksa fabrika ayarlarına çevirdiniz mi?

Oyla:
Üst Alt