Yardım Mi 6 Yeni Kararlı Rom

Huksilato

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Engin ALTUN
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
1
Merhaba ;
Cepport'tan alınma Mi6 cihazımda V8.2.2.0.NCAMIEC (MIUI8) kararlı sürüm yüklü ve sorunsuz çalışıyordu.
Yaklaşık 1 saat önce, cihaz otomatik güncelleme aldı ve yeniden başlatmamı istedi. Güncelleme sorunsuz kuruldu.
Telefon şu an normal bir şekilde çalışıyor. Gördüğüm ve bu kısa sürede karşılaştığım bir anormallik yok.
Şu an ki sürüm Telefon hakkında bölümünden bakınca MIUI Global 8.5 Kararlı 8.5.1.0 ( NCAMIEG ) olarak gözüküyor.
Güvenlik yaması 2017.07.05 / Android Sürümü 7.1.1 NMF26X olarak gözüküyor.

Xiaomi nin download bölümünden telefonum için olan yerde bu sürümü göremedim. Ne global kararlı, ne de çin kararlı sürümleri uyuşmuyor.

Bu versiyonla ilgili bilgisi olan var mı?

Teşekkürler.

ibrhm365

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
gm 5 plus
Konular
4
hocam ben memnunum şarj ve ram kullanım performansı bana daha iyi gibi geldi ama kulaklık ses çıkışı baya azalmış diyorlar ben kulaklık kullanmadığım için dert yapmadım bunları dikkate alarak geçebilirsiniz

Oyla:

edo35

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erdal
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
4
Arkadaşlar az evvel otodan kurdum yeni sürümü kulaklığı kurmadan ve kurduktan sonra denedim bir değişiklik hissedemedim.İlk gözüme çarpan mi hesabı uygulaması kalkmış. Pil olayını merak ediyorum ama değişim olmaz sanırım onunla alakalı bir düzeltme yok çünkü.Herkese iyi bayramlar
Edit:
  • zil sesi kademeli olarak artırma seçeneği eklenmiş.
  • Gece beklemede modunda pil kullanımını azaltmak için bir seçenek eklenmiş.

Son düzenleme:
Oyla:

caner.h.vural

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Caner
Cihazım
mi 6
Konular
5
Arkadaşlar az evvel otodan kurdum yeni sürümü kulaklığı kurmadan ve kurduktan sonra denedim bir değişiklik hissedemedim.İlk gözüme çarpan mi hesabı uygulaması kalkmış. Pil olayını merak ediyorum ama değişim olmaz sanırım onunla alakalı bir düzeltme yok çünkü.Herkese iyi bayramlar
Edit:
  • zil sesi kademeli olarak artırma seçeneği eklenmiş.
  • Gece beklemede modunda pil kullanımını azaltmak için bir seçenek eklenmiş.
Kulaklık ses azalması problemi varmı 8.5.1.0 banada gelmiş bu sabah daha kurmadım

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

edo35

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erdal
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
4
Ben bir problem yaşamadım bir fark göremedim.Ama kesinlikle iyileştirmeleri olan bir güncelleme tavsiye ediyorum

Oyla:

ibrhm365

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
gm 5 plus
Konular
4
zil sesi kademeli olarak arttırma ayarını bulamadım hocam nereden yaptınız

Oyla:

Destiny97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
36
Müzik uygulamasında müzikler direk geliyor, mesajlarda kişinin ilk harfine göre mesajlar sıralanıyor, kilit ekranına şarj yüzdesini büyük bir şekilde koymuşlar şarj olmasına kaç dakika olduğu, en son ne zaman şarj edildiği ve en son şarjın üzerinden ne kadar süre geçtiği yazıyor ama kaç dakikada şarj olduğunu silmişler. Arka plan uygulama kısıtlama yok, kendi sistem uygulamalarından biri silinmiş(hangisi bilmiyorum, tüm sistem uygulamarını tek klasörde toplamıştım 1 tanesi olmadığı için sıra kaymış), kulaklıktan müzik dinliyenler yandı ses çok kısık ve kalitesiz, şarjı nazaran öncekinden iyi durduk yere fazla gitmiyor.

Oyla:

edo35

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erdal
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
4
Müzik uygulamasında müzikler direk geliyor, mesajlarda kişinin ilk harfine göre mesajlar sıralanıyor, kilit ekranına şarj yüzdesini büyük bir şekilde koymuşlar şarj olmasına kaç dakika olduğu, en son ne zaman şarj edildiği ve en son şarjın üzerinden ne kadar süre geçtiği yazıyor ama kaç dakikada şarj olduğunu silmişler. Arka plan uygulama kısıtlama yok, kendi sistem uygulamalarından biri silinmiş(hangisi bilmiyorum, tüm sistem uygulamarını tek klasörde toplamıştım 1 tanesi olmadığı için sıra kaymış), kulaklıktan müzik dinliyenler yandı ses çok kısık ve kalitesiz, şarjı nazaran öncekinden iyi durduk yere fazla gitmiyor.
Şarja takınca kalan süreyi gösteriyor kilit ekranınada bir panel konulmuş

Oyla:
Üst Alt