Yardım Mi 6 Yeni Kararlı Rom

Huksilato

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Engin ALTUN
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
1
Merhaba ;
Cepport'tan alınma Mi6 cihazımda V8.2.2.0.NCAMIEC (MIUI8) kararlı sürüm yüklü ve sorunsuz çalışıyordu.
Yaklaşık 1 saat önce, cihaz otomatik güncelleme aldı ve yeniden başlatmamı istedi. Güncelleme sorunsuz kuruldu.
Telefon şu an normal bir şekilde çalışıyor. Gördüğüm ve bu kısa sürede karşılaştığım bir anormallik yok.
Şu an ki sürüm Telefon hakkında bölümünden bakınca MIUI Global 8.5 Kararlı 8.5.1.0 ( NCAMIEG ) olarak gözüküyor.
Güvenlik yaması 2017.07.05 / Android Sürümü 7.1.1 NMF26X olarak gözüküyor.

Xiaomi nin download bölümünden telefonum için olan yerde bu sürümü göremedim. Ne global kararlı, ne de çin kararlı sürümleri uyuşmuyor.

Bu versiyonla ilgili bilgisi olan var mı?

Teşekkürler.

levo5656

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
levent
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
19
parmak izi yeni güncellemeyle daha sıkıntılı sanki 8.2 de hemen açıyordu 8.5 de 2. veya 3. denemede açıyor sizde de böyle mi

Oyla:

edo35

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erdal
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
4
parmak izi yeni güncellemeyle daha sıkıntılı sanki 8.2 de hemen açıyordu 8.5 de 2. veya 3. denemede açıyor sizde de böyle mi
Hocam bence bunlar bizlerin kuruntusu sanki kötü gibi hissettik bu güncellemeyi bende dahil çoğumuz problem arıyoruz ama başarılı Gönlünüz ferah olsun

Oyla:

levo5656

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
levent
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
19
Hocam bence bunlar bizlerin kuruntusu sanki kötü gibi hissettik bu güncellemeyi bende dahil çoğumuz problem arıyoruz ama başarılı Gönlünüz ferah olsun
9 global kararlı ne zaman gelir bilginiz varmı

Oyla:

uilboek

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
uilboek
Cihazım
RN8
Konular
5
Müzik çalar aniden sesi yükseltiyor, bir anda gürültü alıyor başını götürüyor. Denemek için müzik çalarken whatsapp a girin aniden yükselen sesi anlarsınız. Whatsappta kişiselleştirme yaptığım mesaj zil sesim hiçbir şekilde çalmıyor, hatta hiçbir şey çalmıyor :) keşke güncelleme yapmasaydım.

Oyla:

ozguremek12

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
4
Arkadaşlar az evvel otodan kurdum yeni sürümü kulaklığı kurmadan ve kurduktan sonra denedim bir değişiklik hissedemedim.İlk gözüme çarpan mi hesabı uygulaması kalkmış. Pil olayını merak ediyorum ama değişim olmaz sanırım onunla alakalı bir düzeltme yok çünkü.Herkese iyi bayramlar
Edit:
  • zil sesi kademeli olarak artırma seçeneği eklenmiş.
  • Gece beklemede modunda pil kullanımını azaltmak için bir seçenek eklenmiş.

İyi akşamlar, gece modunda pil azaltma seçeneğini nerede bulabilirim acaba?

Oyla:
Üst Alt