Yardım Mi 6 Yeni Kararlı Rom

Huksilato

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Engin ALTUN
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
1
Merhaba ;
Cepport'tan alınma Mi6 cihazımda V8.2.2.0.NCAMIEC (MIUI8) kararlı sürüm yüklü ve sorunsuz çalışıyordu.
Yaklaşık 1 saat önce, cihaz otomatik güncelleme aldı ve yeniden başlatmamı istedi. Güncelleme sorunsuz kuruldu.
Telefon şu an normal bir şekilde çalışıyor. Gördüğüm ve bu kısa sürede karşılaştığım bir anormallik yok.
Şu an ki sürüm Telefon hakkında bölümünden bakınca MIUI Global 8.5 Kararlı 8.5.1.0 ( NCAMIEG ) olarak gözüküyor.
Güvenlik yaması 2017.07.05 / Android Sürümü 7.1.1 NMF26X olarak gözüküyor.

Xiaomi nin download bölümünden telefonum için olan yerde bu sürümü göremedim. Ne global kararlı, ne de çin kararlı sürümleri uyuşmuyor.

Bu versiyonla ilgili bilgisi olan var mı?

Teşekkürler.

Tolga1453

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
7
Cihazım
Mi6
Konular
0
Doğru olan güncelleme sonrası makineyi resetleyerek kullanmak mi acaba

Oyla:

edo35

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erdal
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
4
Resetlemedeki mantığı anlamıyorum ben sonuç olarak bu güncelleme ile bazı dosyalara değişiklik yapıldı (ek ayar eklendi Vs), daha stabil olması için çalışma yapıldı.Neden fabrika ayarlarına döneyim ki

Oyla:

karizma_1612

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Xiaomi Mi8
Meslek
HASTABAKICI
Konular
8
Direk kullandınız mı? Yoksa fabrika ayarlarına çevirdiniz mi?
Ben güncelleme gelince fabrika ayarlarına çevrilmesin den yanayım ki eski güncelleme ile yenisi çakismasın hataları giderirken sen kendine göre ayar yaptın zil sesi ekran güç tasarrufu için ama yeni guncellemede daha iyisi geldi telefon onları hafızada tuta bilir yani fabrika ayarlarına aldim guncelleyince

Oyla:

edo35

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erdal
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
4
Ben güncelleme gelince fabrika ayarlarına çevrilmesin den yanayım ki eski güncelleme ile yenisi çakismasın hataları giderirken sen kendine göre ayar yaptın zil sesi ekran güç tasarrufu için ama yeni guncellemede daha iyisi geldi telefon onları hafızada tuta bilir yani fabrika ayarlarına aldim guncelleyince
Hocam zaten dosya yenisiyle değişmiyor mu neden çakışsın ki? Yanlış mı biliyorum acaba?

Oyla:

karizma_1612

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Xiaomi Mi8
Meslek
HASTABAKICI
Konular
8
Resetlemedeki mantığı anlamıyorum ben sonuç olarak bu güncelleme ile bazı dosyalara değişiklik yapıldı (ek ayar eklendi Vs), daha stabil olması için çalışma yapıldı.Neden fabrika ayarlarına döneyim ki
Bence fabrika ayarlarına almak ta her zaman fayda var ki eski yebi
Kesinlikle resetlemek bence
Hocam zaten dosya yenisiyle değişmiyor mu neden çakışsın ki? Yanlış mı biliyorum acaba?
Değişiyor ama dediğim gibi olma ihtimali var siz kendinizce ayar yaptınız ayarlarınızı tam olarak resetlmez ise güncelleme çakışır ki bunun en kolay ve iyi yolu fabrika ayarina almak

Oyla:

hardnrocker

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bülent
Cihazım
Mi6 6-64
Konular
8
Aynen resetlemek lazım. Tüm ayarlar kalıyor zil sesine kadar. Ben mi den mail bekliyorum kurtarma adına fotoğrafları. Çözüm alamadım kurtarma programlarından. Resetleyip 8.5 kullanacağım 9 gelene kadar.

Şöyle de saçma durum oldu, fotoğraflar silindi fakat, zil sesi olarak ayarladığım mp3 ü saklamış. Zil sesi olarak kendi atanmış. Diğer çoğu ayarımı da saklamış. Saçma bir durum, madem fotoğrafları niye siliyorsun onlar kaldıysa?

Son düzenleme:
Oyla:

Einan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ercan
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
0
Ben güncelleme sonrası çocuk modunu bulamıyorum. Kaldırıldı mı acaba bilen varmı

Oyla:

edo35

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erdal
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
4
Benim yazılarda kendiliğinden değişiklik meydana geldi,çözemedim.Ayrıca hızlı erişimdeki simgeler önceki temanınkinde takılı kalıyor.Konuya çözüm bulabilecek varmı? Ekran görüntülerine bakabilirsiniz.2.resimde kişiler kısmı

Ekli dosyalar

• IMG_20170905_055930.png
    IMG_20170905_055930.png
    157,7 KB · Görüntüleme: 15
  • IMG_20170905_061444.png
    IMG_20170905_061444.png
    161,9 KB · Görüntüleme: 15
Oyla:
Üst Alt