Yardım Mi 6 Yeni Kararlı Rom

Huksilato

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Engin ALTUN
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
1
Merhaba ;
Cepport'tan alınma Mi6 cihazımda V8.2.2.0.NCAMIEC (MIUI8) kararlı sürüm yüklü ve sorunsuz çalışıyordu.
Yaklaşık 1 saat önce, cihaz otomatik güncelleme aldı ve yeniden başlatmamı istedi. Güncelleme sorunsuz kuruldu.
Telefon şu an normal bir şekilde çalışıyor. Gördüğüm ve bu kısa sürede karşılaştığım bir anormallik yok.
Şu an ki sürüm Telefon hakkında bölümünden bakınca MIUI Global 8.5 Kararlı 8.5.1.0 ( NCAMIEG ) olarak gözüküyor.
Güvenlik yaması 2017.07.05 / Android Sürümü 7.1.1 NMF26X olarak gözüküyor.

Xiaomi nin download bölümünden telefonum için olan yerde bu sürümü göremedim. Ne global kararlı, ne de çin kararlı sürümleri uyuşmuyor.

Bu versiyonla ilgili bilgisi olan var mı?

Teşekkürler.

hardnrocker

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bülent
Cihazım
Mi6 6-64
Konular
8
Benim yazılarda kendiliğinden değişiklik meydana geldi,çözemedim.Ayrıca hızlı erişimdeki simgeler önceki temanınkinde takılı kalıyor.Konuya çözüm bulabilecek varmı? Ekran görüntülerine bakabilirsiniz.2.resimde kişiler kısmı
Fabrika ayarlarına resetlemek lazım sanırım. Eğer ayarlarda yazı tipi ile değişmezse.

Oyla:

hardnrocker

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bülent
Cihazım
Mi6 6-64
Konular
8
Benim yazılarda kendiliğinden değişiklik meydana geldi,çözemedim.Ayrıca hızlı erişimdeki simgeler önceki temanınkinde takılı kalıyor.Konuya çözüm bulabilecek varmı? Ekran görüntülerine bakabilirsiniz.2.resimde kişiler kısmı
Fabrika ayarlarına resetlemek lazım sanırım. Eğer ayarlarda yazı tipi ile değişmezse.

Oyla:

edo35

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erdal
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
4
Oyla:

Admin

Elit Üye
Elit Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Admin
Cihazım
Mi5 Pro
Meslek
Prof.
Konular
6
Konu onaylandı

Oyla:

xiaomimi6

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
xiaomi
Cihazım
xiaomi mi6
Konular
1
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Arkadaşlar merhaba,
miui 8.5.1.0 güncellemesine flash atarak geçtim. Güncellemeden sonra uygulamarın içinde ne olduğunu bilmediğim iki adet uygulama gözüküyor birtanesi çince yazıyor. bu uygulaların ne olduğunu bilen varmı? güncellemeyle ilgili yama dosyaları olabilir mi? silmeli miyim?
Çince olan uygulamanın herşeye erişim izni var. hatta google hizmetleri gibi sınırsız veri erişim izni var. nedir bu iki uygulama bilenler yardımcı olursa sevinirim.

Oyla:

edo35

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erdal
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
4
Ben otodan kurdum göremedim ikisinide.Bu güncellemeyi sevmedim ama 8.2.2.2 çok çok daha stabil ve sorunsuz du. Bunun birkaç + sı var fakat örneğin bende tema değiştirdiğimde hızlı erişimde simgeler değişmiyor önceki kalıyor.Mesaj aldığımda bildirim ışığı sabit yanıyor. WhatsApp tan gelenlerde sıkıntı yok ama 8.5.1.0 stabil değil tam olarak

Oyla:

xiaomimi6

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
xiaomi
Cihazım
xiaomi mi6
Konular
1
OTA dan kurmuştum daha önce iki uygulamada yoktu.
bugün fastboot üzerinden tam room kurulumu yapınca bilmediğim iki uygulama geldi. halen ne olduklarını çözemedim.

Oyla:
Üst Alt