Evet şarj süresi aşağıdaki gibi özellikle kullandığım uygulamaları göstermek adına hiç birini kapatmadım
aynı şekilde Chrome sekmeleri de açık kaldı
PUBG full ayarlarda oynuyorum yaklaşık 4 oyun oynadım ve hepsi de 1. likle bitti
sadece şarj %20 nin altındayken ve oyunun sonuna doğru çok az kasmalar oldu onun dışında ne oyunda ne de cihazda en ufak bir kasma yaşanmadı. Cihaz sürekli Wi-Fi a bağlı kaldı ve mobil veri neredeyse hiç kullanılmadı ayrıca yaklaşık 30 dk - 1.5 saat arası Bluetooth sürekli açık ve MiBand 2 ye bağlı kaldı.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Genel olarak ayarlar bu şekilde ekran çok parlak değil ve otomatik parlaklık açık, ( PUBG de otomatik parlaklık kapalı ve seviye %15 %20 civarında ( gece olduğu için düşük ışıkta ) ve ses de sonda ) bazı uygulamalara girince otomatik döndürme kapanıyor onun dışında sürekli açık ve oto senkronizasyon sürekli açık.
Yaklaşık 6 saat ekran süresi mevcut bunun 2 saatten fazlası dizi ve 1 saatten fazlası da PUBG ( PUBG olmasa 8 saate kadar çıkar bence
), gece 2 den sabah 7 ye kadar GPS, Wi-Fi, Bluetooth vb. ayarlar kapalı halde cihaz uyku modunda kaldı. Güç modu da sürekli dengeli modda kullanıldı.
Bu da uygulama kullanımları dediğim gibi PUBG full ayarlarda ve yaklaşık 2 saat oynamışım
ayrıca puhutv de de 2 buçuk saat boyunca 1080p dizi izledim
Chrome kullanımının neredeyse tamamı forumda geçti ve hiç bir sekme kapatılmadı.
Kullanım detayları, ipimi çeken uygulamalar olmuş.
( PUBG was here
)
Donanım + yazılım kullanım oranları toplam 100 den 15 e düşüş süresi 12 saat 47 dakika, bu sürenin yaklaşık 4 buçuk saatinde cihaz hiç kullanılmadı, 5 saatinde de yüksek kullanım mevcut.
Kullanılan uygulamalar ve açık Chrome sekmeleri 18 sekme ve yaklaşık 13 uygulama.