Çözüldü Mi 6 Şarj Durumum Çok Kötü Acil Yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rayu.

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
mi 6
Konular
1
Ayarlar/depolama/ önbelleği temizleyip sarjı sarjı bitirip tekrardan şarj edin.
Arka planda çalışan uygulamaları pil tasarrufundan kapatın olmazsa batarya kalibrasyonu yaparsınız.
Hocam sırf bu yüzden fabrika ayarlarına geri döndüm fakat değişen hiçbirşey olmadı.Bide sarj göstergesi arada turuncu sarı arası bi renk oluyor sebebi nedir ?

gorkem03

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
görkem
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
15
Hocam sırf bu yüzden fabrika ayarlarına geri döndüm fakat değişen hiçbirşey olmadı.Bide sarj göstergesi arada turuncu sarı arası bi renk oluyor sebebi nedir ?
O turuncu pil tasarrufu. Arada oluyorsa zamanlama kurmuşsunuzdur. Bazen internette 6-7 saat ekran süresi alan varmış ben hiç oyuna girmesem bile imkansız o süreler kafayı yicem.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

TheRosguest

Uzman Üye
Kıdemli Üye
Emekli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eymen
Cihazım
Mi max2
Meslek
Öğrenci
Konular
11
Öncelikle sakin olun, yazılımın oturması 1 hafta kadar sürebilir, pil göstergesinin turuncu renk olması pil tasarrufunun açık olduğunun kanıtıdır daha uzun pil ömrü için pil tasarrufu modunda kullanmalısınız, ana ekranda güvenlik uygulamasından cihazınızı her gün optimize ediniz, Ayarlar/pil ve performans/uygulamaları seçin sekmesinden arka planda çalışmasını istemediğiniz uygulamaları kapatın(bende sadece chrome, WhatsApp ve müzik uygulamasında kısıtlama yok, diğerlerinde arka plan etkinlikleri kısıtlı)
Ayarlar/ pil ve performans/pil/ pil kullanımı kısmından pilinizi harcayan uygulamaları görebilirsiniz, ayrıca sağdan sola kaydırarak cihaz donanımlarınızın ne kadar pil harcadığını görebilirsiniz. Tüm bunları yaptıktan sonra pil sürenizin artması gerekmekte aksi bir durum gelişirse yine bizi bilgilendirmenizi rica ederiz. İyi geceler.

veysoz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veysel
Cihazım
Mi 6
Konular
7
Ben de mi 6 kullanıcısıyım en yüksek grafik ayarlarında oynuyorum hiç kasma yaşamadım. Ve bl kilidinin sen açmadığını halde açık olması beni düşündürdü aldığın yer vs neresi bilmiyorum. Cihazın fiziksel hasar almışsa da bu tarz sorunlar yaşanabilir umarım yazılımla düzelir

gorkem03

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
görkem
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
15
Ben de mi 6 kullanıcısıyım en yüksek grafik ayarlarında oynuyorum hiç kasma yaşamadım. Ve bl kilidinin sen açmadığını halde açık olması beni düşündürdü aldığın yer vs neresi bilmiyorum. Cihazın fiziksel hasar almışsa da bu tarz sorunlar yaşanabilir umarım yazılımla düzelir
Grafikleri akıcı/aşırı yüksekde oynuyordum. Isınma olmasın diye. Kasma yaşadım. Sonra hd /aşırı yüksek ayarladım kasma yaşamadım. Bilgisayarı halledemediğim için hocamın dediklerini yapamadım. Ama açılırken unlock yazıyor. Ayrıca migrosdan aldım kapalı kutu geldi.

gorkem03

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
görkem
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
15
Hocam telefonu fastboot moduna alın ve ardından ADB açın ve " fastboot oem device-info" yazın ekrana gelen yazılarda "Device unlocked:true" yazıyorsa kilidiniz açık demektir.
Hocam adb ile bağlanmak için hata ayıklamayı açıyordum ve bununla karşılaştım
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

gorkem03

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
görkem
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
15
Hocam adb ile bağlanmak için hata ayıklamayı açıyordum ve bununla karşılaştım
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

An itibari ile adb ile baktım evet true yazıyor. Kilit açık önerileriniz neler hocam

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
An itibari ile adb ile baktım evet true yazıyor. Kilit açık önerileriniz neler hocam

Gözünüz aydın hocam :) İlk önce Twrp yükleyin, daha sonra istediğiniz custom rom yükleyebilirsiniz. Ben şu anda Epic kullanıyorum tercih sizin .

gorkem03

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
görkem
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
15
Gözünüz aydın hocam :) İlk önce Twrp yükleyin, daha sonra istediğiniz custom rom yükleyebilirsiniz. Ben şu anda Epic kullanıyorum tercih sizin .
Şarj ve google camera tek ihtiyaç hocam birde sizin fikrinizi dinlicem forumda ne kadar araştırma yaparsam yapıyım hep sizin isminiz çıkıyor. Sizin tecrübeleriniz beni bu işin içinden çıkartır. Birde hocam hiç yapmadığım için YouTube da araştırma yaptım ve hemen linkini atacağım videoyu buldum bu yoldan yapsam sıkıntı olmaz dimi
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
7.17 den sonra twrp ve root işlemi.

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Şarj ve google camera tek ihtiyaç hocam birde sizin fikrinizi dinlicem forumda ne kadar araştırma yaparsam yapıyım hep sizin isminiz çıkıyor. Sizin tecrübeleriniz beni bu işin içinden çıkartır. Birde hocam hiç yapmadığım için YouTube da araştırma yaptım ve hemen linkini atacağım videoyu buldum bu yoldan yapsam sıkıntı olmaz dimi
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
7.17 den sonra twrp ve root işlemi.
Aşağıdaki linkten de yararlanabilirsiniz hocam. Aynı şeylerden bahsediliyor. Daha sonra Mi6 bölümünde bulunan Epic Rom 8.5.2 yükleyebilirsiniz.
Rehber - Xiaomi Mi6 Twrp Recovery + Xiaomi.eu Rom v.7.1 Kurulumu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt