Çözüldü Mi 6 Şarj Durumum Çok Kötü Acil Yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gorkem03

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
görkem
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
15
Maşallah hocam bataryaya kafa atmışsınız :) 1 saat 45 dk pubg oynasam %40 a falan düşer geri kalanda da sosyal medyaya aksam 3.5-4 saat ekran süresi alırım maximum. Önerileriniz ve kıymetli yazınız için çok teşekkür ederim hocam

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu arada tapatalk kullanmanızı öneririm. Genel forumların hepsinde büyük kolaylık

Chandler Muriel Bing

I'm hopeless and awkward and desperate for love.
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdullah
Cihazım
Çok Değişken
Meslek
Cep Teknik
Konular
27
Maşallah hocam bataryaya kafa atmışsınız :) 1 saat 45 dk pubg oynasam %40 a falan düşer geri kalanda da sosyal medyaya aksam 3.5-4 saat ekran süresi alırım maximum. Önerileriniz ve kıymetli yazınız için çok teşekkür ederim hocam

Ne demek, yardımcı olduysam ne mutlu :) dediğim gibi ROM olarak gözün kapalı LOS kullanabilirsin ayrıca kurulumu da kullanımı da oldukça basit GCam da herhangi bir sıkıntı yaşamazsın ( Slow Motion çalışmıyor onu da Mi6 için çözebilen yok sanırım :) )
[doublepost=1528268996,1528268920][/doublepost]
Bu arada tapatalk kullanmanızı öneririm. Genel forumların hepsinde büyük kolaylık

Zamanında kullandım bana göre değil, Chrome daha kolayıma geliyor, bazı yerlerde sitenin masa üstü sürümü lazım oluyor orada da Chrome çok iş görüyor :)

kuzun_3

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
kuzun_3
Cihazım
Redmi Note 3
Konular
1

gorkem03

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
görkem
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
15
Sıkıntı yok hocam. Kolay gelsin :)
Hocam Allah ne verdiyse girişecem birazdan. Sizin verdiğiniz linkte yani root + eu rom kurulumu linkinde rom kurma aşamasına geçince ilk adımda cihazınızın wipeleri yapın diye adım var bu nedir?

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Hocam Allah ne verdiyse girişecem birazdan. Sizin verdiğiniz linkte yani root + eu rom kurulumu linkinde rom kurma aşamasına geçince ilk adımda cihazınızın wipeleri yapın diye adım var bu nedir?

Twrp ayarlardan Türkçe yapın daha sonra Temizle seçeneği ve gelişmiş temizlik seçip tümünü işaretleyin ama bunu yapmadan önce yedek alın.

gorkem03

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
görkem
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
15
Twrp ayarlardan Türkçe yapın daha sonra Temizle seçeneği ve gelişmiş temizlik seçip tümünü işaretleyin ama bunu yapmadan önce yedek alın.
Hocam internette bi video buldum çok güven verdi ne yapıyosa yaptım ve şükürler olsun sorunsuzca halloldu. uygulamaları ve yedeklerimi düzenliyorum şuanda. gcamı kurmak ilk iş oldu tabiki ama bi sorun var normal modda arka kamera açılmıyor portre panorama vs onlarda sıkıntı yok ama ilk açılınca sıkıntı. ön kamera portre sıkıntısız çalışıyor bilginize :) :)

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Hocam internette bi video buldum çok güven verdi ne yapıyosa yaptım ve şükürler olsun sorunsuzca halloldu. uygulamaları ve yedeklerimi düzenliyorum şuanda. gcamı kurmak ilk iş oldu tabiki ama bi sorun var normal modda arka kamera açılmıyor portre panorama vs onlarda sıkıntı yok ama ilk açılınca sıkıntı. ön kamera portre sıkıntısız çalışıyor bilginize :) :)
Artık konuyu kilitliyorum hocam. Geçmiş olsun. Eğer Epic ile sorunlarınız olursa kendi konusunda yazarsanız daha etkili ve hızlı cevaplar alabilirsiniz. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt