Güncelleme (Mi 6) MIUI 9.2.3.0

seyado

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Ben hatalarımı buraya yazmıştım zaten tonla hata oldu peki ben bunlari geri bildirimde Türkçe mi ingilizce mi yazmam lazım bide yeni konu herkes acamiyor mu ya bulamadim

RadiKaL

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Mi6
Konular
1
Ben hatalarımı buraya yazmıştım zaten tonla hata oldu peki ben bunlari geri bildirimde Türkçe mi ingilizce mi yazmam lazım bide yeni konu herkes acamiyor mu ya bulamadim
Geri bildirimleri ingilizce yazmak lazım. Burada konu açmak için telefon onaylı falan olmak gerekiyor. Güvenlik üst düzey :)

maybas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
1
şarj su gibi gidiyor..geri dönüşü yokmu.

ScoRPioN

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsa Kandemir
Cihazım
Etab5 - Mi6
Konular
21
Beyler, ben telefonun bootloader açıp twrp root vs. Atacaktım ama, cihazı alırken oreo yüklü olarak aldım, şimdi forumdaki eski konulardan yapmaya çalışırsam (ki oyle olacak) oreo olduğu için bir sıkıntı çıkar mı sizce? Yoksa farketmez mi

Ve cihaz delta garantili, ben genelde cihazı temiz dikkatli kullanırım bir sorun olacağını sanmıyorum olsa dahi garanti pek bir işe yaramıyor muş diye duydum, sizce garanti var diye hiçbirsey yapmayip böyle kullanayım mi yoksa romlara girişeyim mi? (Şu editli miui romları (epic/miuipro) vs. Denemeyi de çok istiyorum)

seyado

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Geri bildirimleri ingilizce yazmak lazım. Burada konu açmak için telefon onaylı falan olmak gerekiyor. Güvenlik üst düzey :)
Tesekkurler hocam :)
[doublepost=1519840662,1519840232][/doublepost]
Hocam onayladim da yine goremedim yeni konu acmayi acaba telefondan mi gozukmuyor nedir olayin asli :D

benda_teme

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Xiaomi mi 6
Meslek
Topograf
Konular
16
Bugün yükledim ama bir fark görünmüyor.

Dün yükledim bende hic bir fark gürmedim sadece şarzda iyileşme var bunun dışında bişey fark etmedim ben ama şarzda baya bi iyileşme var

Son düzenleme:

seyado

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Dün yükledim bende hic bir fark gürmedim sadece şarzda iyileşme var bunun dışında bişey fark etmedim ben ama şarzda baya bi iyileşme var

Dostum font un ismi ne acaba ?

Yilmazanar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yilmaz
Cihazım
Mi6
Konular
0
Merhaba yaklaşık kararlı sürümü 3 gündür kullanıyorum telefon eskisi gibi çalışıyor ve kasma donma gibi sorunlar yok bulutut birkaç kez kapandı dedi ama bağlantı kesilme di benim yaşadığım tek sorun kamerada eskisi gibi net değil özelikle portre modu berbat oldu odaklanma yok çoğu resimde kum lanma oluyor net değil yani bataryası yoğun kullanmama rağmen artık 1 günü rahat götürüyor önceden akşam saat 7 gibi şarj aleti arardım şimdi gece 12 kadar götürüyor tek sorun kamerada

ismoloji

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Xiaomi Mi 6
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
0
Telefona sabah güncelleştirme yükledim ama telefonda bi fark oluşmadı. Şarj bitmiyor gibi resmen. Ben olumlu buldum güncelleştirmeyi belki bana kızacaksınız ama şuan için bi problem yok.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt