Güncelleme (Mi 6) MIUI 9.2.3.0

seyado

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
parmak izi okuma biraz daha gec aciyor su an farkedilyor
Aynen bendede aynı soeun var hatta genel anlamda bi kasma mevcut uygulamalar arası gecislerde veya acilip kapanmada da mevcut bildirim çubuğu zaten berbat oldu su ana kadar ki en berbat guncelleme sayılabilir heralde ☹️

AdiosXen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Osman
Cihazım
Mi 6
Konular
3
Benimkide dün gece otomatik yaptı. Parmak izinde yavaşlama var dediğiniz gibi birde bildirim çubunda çalışan uygulamaların arka planı gösteriyor gitmiyor. Sadece ben de mi var bu sorun

abdullahcoşkun

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
abdullah
Cihazım
mi 6
Konular
0
güncelleme yapmıyalım ozaman?
[doublepost=1519811892,1519807448][/doublepost]selam arkadaşlar güncelleme yapayımmı yoksa beklemedemi kalıyım fikir olarak yardım lütfen?

Qsefthuko

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Furkan
Cihazım
Mi 6
Konular
0
Hocam aynı sorun bendede var ayrıca müzik uygulamasında müziği durdugumuzda baska bı sarkı açtıgımızda ses gelmıyo tekrar durdurup açmak gerekıyo cok saçma şeyler var guncellemede bundan oncekı 9.2.2de hersey mukrmmeldi yanlıslıkla guncrlledım umarım bjr an once ona dönerler

suleymanbegic

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hürriyet mh
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
13
ya geri dönüş falan mümkün değil mi ? bunun anlatımının yapıldığı bir video falan yok mu
[doublepost=1519815214,1519815003][/doublepost]
ya geri dönüş falan mümkün değil mi ? bunun anlatımının yapıldığı bir video falan yok mu
hatta ben mumcunse 9.1.1 e dönmek ıstıyorum yardımcı olabilecek kimse var mı
[doublepost=1519815635][/doublepost]ARKADAŞLAR BİŞEYE DİKKAT ETTİMDE SİZDE BİR DENEYİN İSTERSENİZ. ELEGANCE PRO TEMASINI KURDUGUMDA TELEFON BİRAZ DAHA STABİL ÇALISIYOR. HIC OLMAZSA KLAVYE KASMALARI FALAN ONLAR OLMUYOR

cagritalha

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Cagri
Cihazım
Mi6 128GB
Konular
0
Merhabalar, Mi6 128GB kullanıyorum. Sabah uyandığımda MIUI 9.2.3.0 ve Android 8 güncellemesi bildirimini gördüm ve hemen yükledim bu sayfayı okumadan. Benim farkettiğim şunlar; Bildirim ekranı eskiye dönmüş tek parmak olayını kaldırmışlar ve berbat durumda, uygulamalardan çıkarken ve uygulama değiştirirken ekranda ciddi kasma meydana geliyor, tema olarak "Sınırsız" ı kullanıyordum onda da uygulamalar yine beyaz kareler içine girmiş ve kötü bi görüntü oluşturuyor, pil konusunda ekstra bi durum farkedemedim henüz. Kısacası pişman oldum yüklediğime ve gerçekten telefondan soğudum şu saçma güncellemeler yüzünden.

mertikotr

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mert Şentürk
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
2
merhaba, güncellemeyi bende yaptım. Telefon restart yaptı. main menu 1-Reboot 2-Wipe Data 3-Connect With MIAssistant ta kaldı açılmıyor ne paymalıyım, Yardım lütfen

Reboot'a gir bir daha Reboot de sistem yeniden normal şekilde açılır. Eğer sistem açılmaz ise yeniden kurulum gerekicek

AdiosXen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Osman
Cihazım
Mi 6
Konular
3
Dediğim gibi böyle bir sıkıntım olmaya başladı mesela spotify arkada çalışıyor diyor ve gitmiyor nasıl kapatacağım?
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

edo35

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erdal
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
4
Hocam her temada reboot kısmına göndermiyor. Belli bir kaç temadan dolayı zannımca. Ayrıca siyah fonlu temalarda bildirim çubuğunu aşağıya çekiyorum sms bildirimi okunuyor ama diğer uygulama bildirimleri de siyah olduğu için okunmuyor. Açık fonda da tam tersi oluyor. Sadece varsayılan temada bu konuda sıkıntı olmuyor. Sizde de durum aynı mı acaba?

Ben miui forumdan Türk bir arkadaşın vivox diye temasını kullanıyorum bahsettiğiniz sorunların hiçbirini yaşamadım ama bu sürüm iyi değil belliki herkesin yaşadığı bir problem çıkmış.

cagritalha

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Cagri
Cihazım
Mi6 128GB
Konular
0
Dediğim gibi böyle bir sıkıntım olmaya başladı mesela spotify arkada çalışıyor diyor ve gitmiyor nasıl kapatacağım?
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Aynı sorun bende de var ve kesinlikle gitmiyor. Spotify' nin teması da berbat olmuş hiçbirşey görünmüyor. Diğer dediğim sorun ekran fotoğrafında da görüldüğü gibi whatsapp ın etrafı beyaz bi kareyle kaplandı ve bu çok ucuz bi telefon gibi gösteriyor.

Üst Alt