9.2.2.0 da kalın hocamSevgili arkadaşlar... Ben Mİ 6 cihazı alalı bir hafta oldu. Aldığımda Cepport mağazası yetkilisi kurulum ve güncellemeyi yapıp cihazı teslim etmişti. Ertesi günün akşamı 9.2.2.0 güncellemesi geldi ve güncelledim. İki gün önce de 9.2.3.0 güncellemesi geldi ve henüz yüklemedim. Zira forumdaki arkadaşların yorumları kafamı karıştırdı. Memnun olan da var olmayan da; ama olmayanlar daha fazla. Ben forumda yorum yapan arkadaşlar kadar ileri düzey bir kullanıcı değilim. Bu telefonu hızı tasarımı ve kamerası için aldım. Sosyal medya, youtube ve konuşma dışında kullanmam. Şu an itibarıyle telefonumdan çok memnunum. Bana gelen güncellemede 9.2.3.0 OCAMİEK Kararlı15.G güncelleme mevcut yazıyor ve anladığım kadarıyla 8.0 Oreo ya güncelliyor. Şimdi güncelleme yapayım mı yapmayayım mı karar veremiyorum. Ben bu foruma ileride cihazımla ilgili herhangi bir problem olması durumunda çözüm aramak maksadıyla üye olmuştum. Şimdi ne yapmam gerektiği hususunda bana yardımcı olabilecek profesyonel bir görüşe ihtiyacım olacak. 9.2.3.0 a güncelleyeyim mi yoksa 9.2.2.0 da mı kalayım?
Kalmam gerektiğini biliyorum hocam. Yapılan yorumlardan anladığım bu. Lakin bu durum ne kadar sürebilir ki? 9.2.3.0 guncellemesini yapmadan daha sonra gelebilecek güncellemelere geçme imkanim olabilecek mi? Ya da sürekli olarak telefonumun guncellemelere kapalı olmasi cihazın stabil çalışmasına mani olmaz mı? Aklımda surekli deli sorular....9.2.2.0 da kalın hocam
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam ben 9.2.2.0 kullanıyorum. Bana 9.2.3.0 kararlı 1.5G güncellemesi geldi iki gün önce. Fakat forumda okuduğum olumsuz yorumlardan sonra yüklemeye korkuyorum. Profesyonel bir kullanıcı değilim. Konuşma haricinde İnternete girer, sosyal medyayı kullanırım ve youtube ta video izlerim. Video ve fotoğraf çekerim. Oyn falan oynamam. Bu durumda güncellesem bir kaybım olur mu? Yoksa güncelleme yapmayayım mı? Anladığım kadarıyla bu güncelleme ile Oreo 8.0 a geçiş yapacağız. Güncelleme var ikonu halâ yerinde duruyor ve ben ne yapacağım konusunda çok kararsızım.Hayir zaten öyle veriliyor tamamen yayınlanmış değil sadece bir gecelik
Kalmam gerektiğini biliyorum hocam. Yapılan yorumlardan anladığım bu. Lakin bu durum ne kadar sürebilir ki? 9.2.3.0 guncellemesini yapmadan daha sonra gelebilecek güncellemelere geçme imkanim olabilecek mi? Ya da sürekli olarak telefonumun guncellemelere kapalı olmasi cihazın stabil çalışmasına mani olmaz mı? Aklımda surekli deli sorular....
[doublepost=1524397631,1524394539][/doublepost]
Hocam ben 9.2.2.0 kullanıyorum. Bana 9.2.3.0 kararlı 1.5G güncellemesi geldi iki gün önce. Fakat forumda okuduğum olumsuz yorumlardan sonra yüklemeye korkuyorum. Profesyonel bir kullanıcı değilim. Konuşma haricinde İnternete girer, sosyal medyayı kullanırım ve youtube ta video izlerim. Video ve fotoğraf çekerim. Oyn falan oynamam. Bu durumda güncellesem bir kaybım olur mu? Yoksa güncelleme yapmayayım mı? Anladığım kadarıyla bu güncelleme ile Oreo 8.0 a geçiş yapacağız. Güncelleme var ikonu halâ yerinde duruyor ve ben ne yapacağım konusunda çok kararsızım.
Dediğiniz gibi 9.2.2.0 da kalmaya devam edeceğim cantara hocam. Artisi olmadıktan sonra galiba güncellemesini de bir faydasi olmayacak.Memnunsanız değiştirmeyin hocam. Gelecek güncellemeleri yine forum üzerinden takip edin ve kullanan arkadaşlarımızın olumlu görüş bildirdiği bir güncelleme geldiğinde yükleyin. Şu an için sıkıntınız yoksa bence gerek de yok.