Güncelleme (Mi 6) MIUI 9.2.3.0

Aykutcinar1

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İleri duzey
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
0
Yaw nerden çıktı bu güncelleme yapmaz Olsaydım keşke
Hom tuşuna bastığımda Mesela Google Giderken Çıkan Yuvarlak Google Yazsı bekliyor.
Snra Watsaptan mail geldiğinde 7-8 kişi yazsın msjları küçülterek bildirmlerden okuyabiliyrdun buda gitmiş Gibi Daha kimbilir Neler Oldu.
bence yeni güncellemeyi Yapmayın 9,2.2 daha iyiydi.

myigitoguz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Oğuz
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
30
Ben miui forumdan Türk bir arkadaşın vivox diye temasını kullanıyorum bahsettiğiniz sorunların hiçbirini yaşamadım ama bu sürüm iyi değil belliki herkesin yaşadığı bir problem çıkmış.

Abi bugünde aynı şey oldu zaten. Bir tema indirdim uygula dedim ve hata kodu alıp reboot ekrana attı. Sonrası zaten malum. İyice sinirlerim zıplamaya başladı. 9.2.2 sürümü acaib iyiymiş bunu farkettim. Artık yeni güncelleme gelinceye kadar wallpaper ile devam edeceğim. Başka tema yüklesem bu seferde bildirimler çubuğunu aşağı çekince arkası beyaz ise sms bildirimi, siyah yada koyu tonsa diğer uygulamaların bildirimleri gözükmeyecek. Bu da ayrı bir dert..

recepmazı

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
84
Cihazım
htc desire 8
Konular
2
Merhaba ,
Telefonuma(mi6-128 gb) güncelleme geldi. wi-fi den yükledi.Sonra yeniden başlattı. Rebot ekranı geldi oradan tekrar başlattım.Telefondaki bütün bilgiler gitti.Silinmiş.Tekrar tüm uygulamaları yükledim.Bende yeni sürümü hiç beğenmedim.Telefon kasma yapıyor.En önemlisi Telefonumun hafızasında olan videolar ve fotoğraflar silindi.Bunları geri getirme şansım var mı? veya tekrar yükleyebilir miyim?En azından bilgisayara yükleyebilir miyim?Yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler.

mahmutbk77

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Redmi note 3
Konular
15
CB
Merhaba ,
Telefonuma(mi6-128 gb) güncelleme geldi. wi-fi den yükledi.Sonra yeniden başlattı. Rebot ekranı geldi oradan tekrar başlattım.Telefondaki bütün bilgiler gitti.Silinmiş.Tekrar tüm uygulamaları yükledim.Bende yeni sürümü hiç beğenmedim.Telefon kasma yapıyor.En önemlisi Telefonumun hafızasında olan videolar ve fotoğraflar silindi.Bunları geri getirme şansım var mı? veya tekrar yükleyebilir miyim?En azından bilgisayara yükleyebilir miyim?Yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler.
kurtarma şansınız olmaz yeniden yükleyebilirsiniz

Antebrachii

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tolga
Cihazım
Mi6
Konular
3
Bildirim cubuguna onem veren birisiyim. Yanlislikla yukledim ve resmen cop olmus bildirim cubugu. İki parmakla indirince hizli cevapla ozelligi geliyor. Acilen duzeltilmesi lazim. Geri 9.2.2 ye nasil dondurebilirim veri kaybi olmadan. Yardim bekliyorum.

RadiKaL

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Mi6
Konular
1
Bilgili birisi adım adım 9.2.3.0'dan bir geriye nasıl döneceğimizi anlatsa on numara olur. Youtube videosu olsa izlenim manyağı olur :D

mjeevas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Safa Durak
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
1
Bugün benim telefonuma da geldi güncelleme ama tabi ki güncellemedim, mutluyum.

ismoloji

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Xiaomi Mi 6
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
0
Dediğim gibi böyle bir sıkıntım olmaya başladı mesela spotify arkada çalışıyor diyor ve gitmiyor nasıl kapatacağım?
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Uygulamayı sola doğru kaydırdıgın zaman Gizle sekmesi açılıyor oradan gizleyebilirsin

paixufuk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ufuk
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
12
Telefonu güncelledim ama pişman oldum şarj çok çabuk bitiyor, adeta su gibi emiyor şarjı

suleymanbegic

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hürriyet mh
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
13
telefon sabahtan beri elimden düşmüyor ve şarjım hala %42 nasıl oluyor anlamadım :D bazılarının sarjı hızlı bitiyor bazılarının kasıyor. ne enteresan bişeymiş bu :D yalnız biraz kasma var gercekten. bazen whatsup ta klavye ıle yazarken 1 saniyelik donmalar olabiliyor. birde sabah tema degıstırmek ıstedıgım icin telefon kitlendi ve formatlamak zorunda kaldım. bırde parmak ızı okuma gercekten acılırken gecikme var. ama onun haricinde şarj ıle ilgili bir sorun yasamadım

Üst Alt