yok ki globali nasil yuklcez .kamera duzelmismi tabiki hayir9.5.3 u yukleyin telefon kendine geliyor
28. sayfadaki linki indir global 9.3.5 kararli surum sonra guncelleyiciyi ac ... olan kisma bas paket sec dosya yoneticisine gir downloadi sec indirdigin dosyayi sec bas baslasin ben osekik yaptim telefonda 9.3.0 vardi kasmalar donmalar hepsi gitti kamerada duzelmis bayayok ki globali nasil yuklcez .kamera duzelmismi tabiki hayir
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kardsm linki gondersene tapatalktan giryorum sayfayi bulamyrum,9.2.3 vardi dimi sende28. sayfadaki linki indir global 9.3.5 kararli surum sonra guncelleyiciyi ac ... olan kisma bas paket sec dosya yoneticisine gir downloadi sec indirdigin dosyayi sec bas baslasin ben osekik yaptim telefonda 9.3.0 vardi kasmalar donmalar hepsi gitti kamerada duzelmis baya
bende biturlu kopyalayamadim linki arkadas atmis direk indir bunu sonra devamkardsm linki gondersene tapatalktan giryorum sayfayi bulamyrum,9.2.3 vardi dimi sende
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu nu yüklersek gecelik olarakmı yüklüyor. Birde normal olarak gelen kararlı sürümü bunun üzerine kurarsak bir sorun olurmuLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Kardeşim bu suan kararlı ben kurdum kararlı haberın olsunBu nu yüklersek gecelik olarakmı yüklüyor. Birde normal olarak gelen kararlı sürümü bunun üzerine kurarsak bir sorun olurmu
Normal bize gelecek sürüm mü yaniKardeşim bu suan kararlı ben kurdum kararlı haberın olsun
Zaten mi sıtesınde 9.2.3 vat donebilirsiniz galiba ama tam emin degılm daha bılgılı arkadaslar var formda cvp bekle bu konuda istersenNormal bize gelecek sürüm mü yani
[doublepost=1521980100,1521977517][/doublepost]Diyelimki bu son sürümü indirip kurdum vermiş oldugunuz linkten. Beğenmeyip geriye dönme ihtimalim varmı. Yada bunla devam mı edecem artık