Güncelleme (Mi 6) MIUI 9.2.3.0

mehmet87

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
2
bi kac sayfa geri gidin arkadasin verdigi link e tiklayin direk zip dosyasi seklinde indiriyor sonra guncelleme sayfasina girin ... noktaya girin guncelleme paketi secin dosya yoneticisi secip download klosurunu bulun indirdiginiz 9.5.3 guncellemesini secin ve baslasin eskisinden cok cok daha hizlandi daha yeni yukledim

toredo19

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
ileri
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
0
bi kac sayfa geri gidin arkadasin verdigi link e tiklayin direk zip dosyasi seklinde indiriyor sonra guncelleme sayfasina girin ... noktaya girin guncelleme paketi secin dosya yoneticisi secip download klosurunu bulun indirdiginiz 9.5.3 guncellemesini secin ve baslasin eskisinden cok cok daha hizlandi daha yeni yukledim
hangi link bir de chine surum mu

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mehmet87

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
2
hangi link bir de chine surum mu

yok global kararli telefon eski haline dondu 28. sayfada en ustte ben kopyalayamadim linki direk basin inio zaten gerisi aynen tarif ettigim gibi cok basit

mfk925

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
22
Yeni sürüm benim hoşuma cok gitti diyemem kafeye gidiyoruz arkadaslarn telefonları cayır cayır bağlanıyor wifiye benim telefon ip adresi alınıyor diyip duruyor guncelliyorum carsinin ortasinda bir tane wifi bulamıyor şarjı sanki daha çabuk bitiyor .. 9.2.2.0 dan geçmemin tek sebebi ön kamerann daha iyi hale gelmiş olduğunu sanmamdı ondada aham şaham bir fark yok en basitinden WhatsApp ta duvar kağıdı degistire basıp düz renge tıklıyorum android sistemi durduruldu diyor .. xiaomi nin en nefret ettiğim yanı yazı tipini ayarlardan degistirememe olayı hala aynı 9.2.2.0 da en azndan miui theme editörle mtz dosyayı tema haline getirir kullanirdik 9.5.3.0 da yabancı kaynaklar hatası alıyoruz pek başarılı bulmadım ..

toredo19

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
ileri
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
0
Yeni sürüm benim hoşuma cok gitti diyemem kafeye gidiyoruz arkadaslarn telefonları cayır cayır bağlanıyor wifiye benim telefon ip adresi alınıyor diyip duruyor guncelliyorum carsinin ortasinda bir tane wifi bulamıyor şarjı sanki daha çabuk bitiyor .. 9.2.2.0 dan geçmemin tek sebebi ön kamerann daha iyi hale gelmiş olduğunu sanmamdı ondada aham şaham bir fark yok en basitinden WhatsApp ta duvar kağıdı degistire basıp düz renge tıklıyorum android sistemi durduruldu diyor .. xiaomi nin en nefret ettiğim yanı yazı tipini ayarlardan degistirememe olayı hala aynı 9.2.2.0 da en azndan miui theme editörle mtz dosyayı tema haline getirir kullanirdik 9.5.3.0 da yabancı kaynaklar hatası alıyoruz pek başarılı bulmadım ..

telden sogudum

Ozmen6060

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi note 8 pr
Meslek
Pakettaxi bölge yo
Konular
0
Geri bildirim yollayalım belki işe yarar

birisi03

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
3
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
0
Ayarlardan tejrar etkinleştirdim ama klavyede sesli yazma için mikrofon simgesi gitti nasıl çözerim?

Ozmen6060

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi note 8 pr
Meslek
Pakettaxi bölge yo
Konular
0
Suan nolursa olsun benim düşüncem cogu cıhazdan iyi mi 6 eminim ki tekrar eskı halıne gelecektir sadece zaman. 9.5.3 suan ben mutluyum parmak ızı tepkısı haricinde bıraz agır gıbı geldı bana ama dıge4 hersey gayt stabıl

toredo19

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
ileri
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
0
Suan nolursa olsun benim düşüncem cogu cıhazdan iyi mi 6 eminim ki tekrar eskı halıne gelecektir sadece zaman. 9.5.3 suan ben mutluyum parmak ızı tepkısı haricinde bıraz agır gıbı geldı bana ama dıge4 hersey gayt stabıl
resmen yoruldm kardesm gece cekim yapamyrum gcam falan root atmak istemyrm telfn g3 gibi kasio su an.geri tusuna bas menuye donerken nasil fps dusuyor.bide bazen sanki doknmatik sknti yaratior gibi kafam rahat degl anlcagn

Üst Alt