9.2.3.0 hocamHangi sürüm solersen bakıyım
Benim demek istediğim de o zaten ki ikiside aynı kapıya çıkıyorhocam o değer bostaki ram miktari kalan degil.
hocam yazdığınız yaziya bakarmisiniz. amacim duzeltme yapmak degil yanlis anlasilmasin. ama yazdiginiz yazidan kullabilan 4.1 demek istiyorsunuz. yada ben öyle anladimBenim demek istediğim de o zaten ki ikiside aynı kapıya çıkıyor
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam en fazla nekadar kullanabildiniz rami ne kadar zorlayabildiniz gibi bi soru saçma olmaz mı sizcede? Kalan rami sorduğum açık bence yanlış anlaşıldıysa siz kusura bakmayın Yeni güncellemeden sonra ram iyileştirmesi yapıldı söylentileri vardı soruyu ordan yola çıkarak sordumhocam yazdığınız yaziya bakarmisiniz. amacim duzeltme yapmak degil yanlis anlasilmasin. ama yazdiginiz yazidan kullabilan 4.1 demek istiyorsunuz. yada ben öyle anladim
Ya China romda oreonun üstüne yeni bir güncelleme daha verdiler. Global sürüme adam gibi 1 oreo güncellemesini vermediler kaç hafta oldu.
İnşallah suan betaya guncelleme geldı yapıyorum bakalm ne drgıscrk uyuz oldum ıycene bu durumaHaklısınız Güzel bir şeyler gelir inşallah da artık gerçekten kararlı bi güncelleme yapmış oluruz bizlerde
9.2.4.0 sürümü geldiğinde 9.2.2.0 dan geçince root twrp ve tüm kişisel veriler silinirmi ?
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Güncelleme her türlü geliyor ya kilidi açtım zatende merak ettiğim güncellemeyi indirip kurduğumda cihaz herseyi silecekmi yoksa güncellemeyi verilerimi koruyarakmı kuracakYaptığın yönteme bağlı olarak değişiyor sanırım .Kilidi açtınsa otomatik güncelleme gelmiyor manuel olrak kendin yüklemen gerekiyor diye biliyorum. Değişmediyse eğer kardeşim kilit açmadan yaptınsa eğer onu bilmiyorum sitede açılmış konular mevcut takip edebilirsin popüler konularda vardır.