- Adım
- Mahmut
- Cihazım
- Redmi note 3
- Konular
- 15
telefon beklemede çok şarj yiyor aynı sorunu yaşayan varmı
Aynen kardeşim bende de var mesela gece 50de bırakıyorum 2 gibi falan sabah 10 gibi uyanınca 43e düşmüş oluyortelefon beklemede çok şarj yiyor aynı sorunu yaşayan varmı
9.2.3.0 damısınızAynen kardeşim bende de var mesela gece 50de bırakıyorum 2 gibi falan sabah 10 gibi uyanınca 43e düşmüş oluyor
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sarj berbat oldu 5 sati göremiyorum.telefon beklemede çok şarj yiyor aynı sorunu yaşayan varmı
Evet hocam normal bi şarj sıkıntım yok minimum 7 saat ekran süresi alıyorum ancak beklemedeyken çok şarz gidiyor9.2.3.0 damısınız
Siz beta surume gecmistiniz diye hatırlıyorum.Sarj berbat oldu 5 sati göremiyorum.
Aynen betaya geçtim sarj çok kötü dayanmıyo yenı güncelleme gelseydi biran oncr kurtulsaydık pişmanlık duymuyor degılm.Siz beta surume gecmistiniz diye hatırlıyorum.
Abi bu kadar zor değil 9.2.2.0 a dönün yeni güncelleme gelene kadar ne gerek var bu kadar rezilliklere merak ettiğiniz bilmediğiniz herşeyi forumda öğrenebileceğiniz sağlam kaynaklar var ayrıca takıldığınız yerlerde hocalarım yardım ederler .bekleme süresi haricinde de şarj inanılmaz hızlı gidiyor iphone ile dalga geçerdim şimdi onlar benimle dalga geçiyor. şarj normal kullanımda 12 saati zor görüyor