Güncelleme (Mi 6) MIUI 9.2.3.0

Ozmen6060

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi note 8 pr
Meslek
Pakettaxi bölge yo
Konular
0
Deltayı arıyorum yazılm eskı haline çevirmek istiyorum aynı gun verebilirmisinız diyorum sscma salak cvplar alıyorum yok efendım o konu hakkında bilgi veremeyız yok gondrin ılgılenelim sacma sacma iş

Failunmechul

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
7.1.1
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
5
Deltayı arıyorum yazılm eskı haline çevirmek istiyorum aynı gun verebilirmisinız diyorum sscma salak cvplar alıyorum yok efendım o konu hakkında bilgi veremeyız yok gondrin ılgılenelim sacma sacma iş
Bence bekleyin yeni guncelleme ile duzeltemezlerse siz duzeltmeye gidersiniz.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ozmen6060

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi note 8 pr
Meslek
Pakettaxi bölge yo
Konular
0

ozhanbdr

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Özhan
Cihazım
Xiomi mi6
Konular
0
arkadaşlar mi 6 cihaza sahibim bugün ikinci alana git dedikten sonra ikinci alan açılıyor ancak android başlatılıyor yazısı geliyor ve ikinci alanı kullanamıyorum böyle bi sorunla karşılaşanınız oldu mu yardımcı olur musunuz lütfen ?

Ozmen6060

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi note 8 pr
Meslek
Pakettaxi bölge yo
Konular
0
Evet arkadaslar şuan deltadan geldim mallara eski sürüm istedigimi diledim halde android 8 ve 8.3.8 beta yuklemisler şuan benim görüşüm cihaz çok seri ve eskisinden iyi sizce yeni gelen güncellemeyi kurmalimiyim eğer gelirse

mahmutbk77

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Redmi note 3
Konular
15
Evet arkadaslar şuan deltadan geldim mallara eski sürüm istedigimi diledim halde android 8 ve 8.3.8 beta yuklemisler şuan benim görüşüm cihaz çok seri ve eskisinden iyi sizce yeni gelen güncellemeyi kurmalimiyim eğer gelirse
betayı sizde kurabilirdiniz beta adı üstünde deneme sürümü sürekli güncelleme gelir sürekli kurarsınız can sıkıcı bence ve kararlı kadar stabil olucağını sanmıyorum en azından 9220 a kadar öyleydi ben yüklemenizi öneririm yinede araştırıp karar vermeniz daha doğru olucaktır (geçmiş olsun)

Ozmen6060

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi note 8 pr
Meslek
Pakettaxi bölge yo
Konular
0
betayı sizde kurabilirdiniz beta adı üstünde deneme sürümü sürekli güncelleme gelir sürekli kurarsınız can sıkıcı bence ve kararlı kadar stabil olucağını sanmıyorum en azından 9220 a kadar öyleydi ben yüklemenizi öneririm yinede araştırıp karar vermeniz daha doğru olucaktır (geçmiş olsun)
Peki güncelleme gelince banada gelicek mi bu durumda.

Üst Alt