Güncelleme (Mi 6) MIUI 9.2.3.0

mokarco

:))
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ejder
Cihazım
Mi 6 Seramik
Konular
4
siteden Developer ROM full olarak indiriyoruz. indirdiğimiz dosyanın adını update.zip olarak değiştiriyoruz (büyük harf olmayacak şekilde) daha sonra cihazımızın yedeğini alıp kapatıyoruz. POWER+ VOLUME UP tuşları ile cihazı açarak wipe data seçeneğini seçip cihazı sıfırlıyoruz. tekrar cihazı yeniden başlatıp bilgisayara indirdiğimiz dosyayı telefona atıyoruz bundan sonra ayarlar>telefon hakkında>sistem günceleme menüsüne girip güncelleme paketini seçin sekmesinden siteden indirdiğimiz ismini update.zip olarak değiştirip telefona attığımız dosyayı seçiyoruz. işlem bittikten sonra kurulum yapıp devam ediyoruz. tam olarak böyle yaptım benimde cihazla ilgili ilk işlemim bu oldu. umarım anlatabilmişimdir tabi forumda daha detaylı videolu resimli anlatımlarda var :)
[doublepost=1520789646,1520789563][/doublepost]

Adım adım tüm işlemleri yaptım. ayarlar>telefon hakkında>sistem günceleme menüsüne girip güncelleme paketini seçtikten sonra sorry flash older version is not allowed uyarısı veriyor. Bu aşamada takılı kaldım. Yardımcı olur musunuz. 9.2.2.0 döndüremedim bir türlü telefonu.

myigitoguz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Oğuz
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
30
Arkadaşlar bir yerde okuduğuma göre global betaya cuma günü kamera güncellemesi gelecekmiş. Belki 9.2.4de cuma günü yayınlanır.

YENİLMEZ

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Aaaaaa
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
3
Arkadaşlar şimdi bir sorun oldu bluetoot kulaklıga baglandım bluetooth hiç durmadan açılıyır kapanıyor devamlı kendi kendine

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

harunserefli

miui ayrıcalıktır:)
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
harun
Cihazım
mi5s
Meslek
MODALİFE
Konular
38
Peki bu durumu nasıl düzeltiriz ?
Adının beta olduğuna takılmayın uzun zamandır beta romlar stabilden iyi bunu bir çok cihaz için teyit edecek arkadaşlar var forumda.
Benim size tavsiyem betada kalmanız haftalık ufak düzeltmeler gelir otadan onları yükleyip her zaman yenilikleri takip edin derim. Dersenizki sizin imzanizda neden stabil yazıyor.
Siz bana bakmayın ben haftada en az iki defa rom değiştiririm

MI 5s MiuiPro 9.5.1.0 Stabil

Ozmen6060

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi note 8 pr
Meslek
Pakettaxi bölge yo
Konular
0
Adının beta olduğuna takılmayın uzun zamandır beta romlar stabilden iyi bunu bir çok cihaz için teyit edecek arkadaşlar var forumda.
Benim size tavsiyem betada kalmanız haftalık ufak düzeltmeler gelir otadan onları yükleyip her zaman yenilikleri takip edin derim. Dersenizki sizin imzanizda neden stabil yazıyor.

Ya zaten tel suan gayet serı cslısıyo hosuma gıttı artık beklıcez en son gelen guncellemeyı buradan takıp edıp iyiyse tekrar deltaya gıdıcem cok sıkıldım bu işten
[doublepost=1520924072,1520923776][/doublepost]

O zaman yenı guncelleme gelene kadar beklıcez desene cok sıkıldım nasıl yuklenır bu romlar bılmyorumda en son kendim ugrasıp bozucam telefonu

harunserefli

Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
harun
Cihazım
mi5s
Meslek
MODALİFE
Konular
38
Ya zaten tel suan gayet serı cslısıyo hosuma gıttı artık beklıcez en son gelen guncellemeyı buradan takıp edıp iyiyse tekrar deltaya gıdıcem cok sıkıldım bu işten
[doublepost=1520924072,1520923776][/doublepost]
O zaman yenı guncelleme gelene kadar beklıcez desene cok sıkıldım nasıl yuklenır bu romlar bılmyorumda en son kendim ugrasıp bozucam telefonu
Aksilik çıkmazsa her cuma güncelleme yayinlanir

Ozmen6060

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi note 8 pr
Meslek
Pakettaxi bölge yo
Konular
0
Aksilik çıkmazsa her cuma güncelleme yayinlanir

Ben stabile olsun istedım dun gıttım yapamadılar bunı yukleyıp verdıler elıme ama cıhaz sankı fazla ınısıyo bırde pil suresi düştü gibi şimdi anladıgım kadarıyla bana stabil guncelleme gelmeyecek ve beta gelecek? Dorumudur!?

harunserefli

Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
harun
Cihazım
mi5s
Meslek
MODALİFE
Konular
38
Ben stabile olsun istedım dun gıttım yapamadılar bunı yukleyıp verdıler elıme ama cıhaz sankı fazla ınısıyo bırde pil suresi düştü gibi şimdi anladıgım kadarıyla bana stabil guncelleme gelmeyecek ve beta gelecek? Dorumudur!?
Evet doğrudur.sizin önceki kullandığınız stabil rom Android 8 tabanlı olduğu için guncelleyici üzerinden sürüm dusuremezler buna serviste dahil. O yüzden beta rom kurup vermişler. Egerki bootloader kilidinizi açarsanız mi flash ile sürüm düşürebilirsiniz

hondaci01

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Acemi
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
0
mi. globe. com dan rom indirip kursak olirmu 8.3.3 romu baska bise yapmaya gerek varmi

Üst Alt