- Adım
- Ejder
- Cihazım
- Mi 6 Seramik
- Konular
- 4
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirsiteden Developer ROM full olarak indiriyoruz. indirdiğimiz dosyanın adını update.zip olarak değiştiriyoruz (büyük harf olmayacak şekilde) daha sonra cihazımızın yedeğini alıp kapatıyoruz. POWER+ VOLUME UP tuşları ile cihazı açarak wipe data seçeneğini seçip cihazı sıfırlıyoruz. tekrar cihazı yeniden başlatıp bilgisayara indirdiğimiz dosyayı telefona atıyoruz bundan sonra ayarlar>telefon hakkında>sistem günceleme menüsüne girip güncelleme paketini seçin sekmesinden siteden indirdiğimiz ismini update.zip olarak değiştirip telefona attığımız dosyayı seçiyoruz. işlem bittikten sonra kurulum yapıp devam ediyoruz. tam olarak böyle yaptım benimde cihazla ilgili ilk işlemim bu oldu. umarım anlatabilmişimdir tabi forumda daha detaylı videolu resimli anlatımlarda var
[doublepost=1520789646,1520789563][/doublepost]
Adım adım tüm işlemleri yaptım. ayarlar>telefon hakkında>sistem günceleme menüsüne girip güncelleme paketini seçtikten sonra sorry flash older version is not allowed uyarısı veriyor. Bu aşamada takılı kaldım. Yardımcı olur musunuz. 9.2.2.0 döndüremedim bir türlü telefonu.