Güncelleme (Mi 6) MIUI 9.2.3.0

serhatsentepe55

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
9
Cihazım
M6
Konular
2
ARKADASLAR GUNCELLEMEYİ YAPAN ARKADASLAR MANUEL OLARAK TEKRAR GUNCELLEMEYİ İNDİRİP DAHA SONRA DOSYA YONETİCİSİNDEN GİREREK TEKRAR KURMAYİ DENESİNLER. BENDE KASMA TAKİLMA SORUNLARİ BUYUK OLCUDE DUZELDİ GİBİ
[doublepost=1519934122,1519934065][/doublepost]ARKADASLAR GUNCELLEMEYİ YAPAN ARKADASLAR MANUEL OLARAK TEKRAR GUNCELLEMEYİ İNDİRİP DAHA SONRA DOSYA YONETİCİSİNDEN GİREREK TEKRAR KURMAYİ DENESİNLER. BENDE KASMA TAKİLMA SORUNLARİ BUYUK OLCUDE DUZELDİ GİBİ
Ben dosya yoneticisi çalıştırma yaoamiyorum

Aragor33

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi6
Konular
5
siteden Developer ROM full olarak indiriyoruz. indirdiğimiz dosyanın adını update.zip olarak değiştiriyoruz (büyük harf olmayacak şekilde) daha sonra cihazımızın yedeğini alıp kapatıyoruz. POWER+ VOLUME UP tuşları ile cihazı açarak wipe data seçeneğini seçip cihazı sıfırlıyoruz. tekrar cihazı yeniden başlatıp bilgisayara indirdiğimiz dosyayı telefona atıyoruz bundan sonra ayarlar>telefon hakkında>sistem günceleme menüsüne girip güncelleme paketini seçin sekmesinden siteden indirdiğimiz ismini update.zip olarak değiştirip telefona attığımız dosyayı seçiyoruz. işlem bittikten sonra kurulum yapıp devam ediyoruz. tam olarak böyle yaptım benimde cihazla ilgili ilk işlemim bu oldu. umarım anlatabilmişimdir tabi forumda daha detaylı videolu resimli anlatımlarda var :)
[doublepost=1520789646,1520789563][/doublepost]
siteden Developer ROM full olarak indiriyoruz. indirdiğimiz dosyanın adını update.zip olarak değiştiriyoruz (büyük harf olmayacak şekilde) daha sonra cihazımızın yedeğini alıp kapatıyoruz. POWER+ VOLUME UP tuşları ile cihazı açarak wipe data seçeneğini seçip cihazı sıfırlıyoruz. tekrar cihazı yeniden başlatıp bilgisayara indirdiğimiz dosyayı telefona atıyoruz bundan sonra ayarlar>telefon hakkında>sistem günceleme menüsüne girip güncelleme paketini seçin sekmesinden siteden indirdiğimiz ismini update.zip olarak değiştirip telefona attığımız dosyayı seçiyoruz. işlem bittikten sonra kurulum yapıp devam ediyoruz. tam olarak böyle yaptım benimde cihazla ilgili ilk işlemim bu oldu. umarım anlatabilmişimdir tabi forumda daha detaylı videolu resimli anlatımlarda var :)
Anlattiginiz yazida cihaz kararlidami kaliyor

wert34

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 6
Konular
1

Aragor33

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi6
Konular
5
Peki betaya geçtikten sonra kararliya nasil geçecez

wert34

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 6
Konular
1
Peki betaya geçtikten sonra kararliya nasil geçecez
daha çok olmadı beta kullanmaya başlayalı ama şu an için cihaz gayet akıcı benim sıkıntı yaşadığım bluetooth sorunları vardı onlar giderilmiş ayrıca ns tekrar aktif şimdilik bi eksiklik kalmadı cihazda. uzun süre kullanılabilecek bir rom. batarya kullanımında bi değişiklik yok gibi
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Failunmechul

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
7.1.1
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
5
daha çok olmadı beta kullanmaya başlayalı ama şu an için cihaz gayet akıcı benim sıkıntı yaşadığım bluetooth sorunları vardı onlar giderilmiş ayrıca ns tekrar aktif şimdilik bi eksiklik kalmadı cihazda. uzun süre kullanılabilecek bir rom. batarya kullanımında bi değişiklik yok gibi
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

WhatsApp bildirimleri nasil quick reply var mi. Notification shade var mi?

Ozmen6060

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi note 8 pr
Meslek
Pakettaxi bölge yo
Konular
0
Yarın deltaya gidiyorum ve eski yazılım isticem becerebilirler mi!? Delta korkuyorum :)

mahmutbk77

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Redmi note 3
Konular
15
Üst Alt