Güncelleme (Mi 6) MIUI 9.2.3.0

mfk925

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
22
Bu şekilde yaptım ama yinede indiğini söyleyen arkadaşlar olmuş. Öyle bişey mümkün değil sanırım dimi? Yani en azından bi sorun vs yok ise olmaması gerekiyor.

Teşekkürler.
İnse bile kurmak için onay istiyor diye biliyorum ayrıca dosyalardan silebilirsiniz zip dosyayı .

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sigaranindumani42

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ümit
Cihazım
Redmi note3
Konular
0
Dün güncelledim şarj fullken uyudum sabah kalktığımda yarıya kadar düşmüş xiaomi nin canı sağolsun çözerler yakında. Birde arkadaşlar ek özellik ne gelmiş acaba?

mjeevas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Safa Durak
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
1
Sabah telefonum yüklemiş, burayı okuduğum için direk sildim dosyayı.

9.2.2.0(NCAMIEK) Kararlı sürümüyle o kadar mutluyum ki hiç güncellemek istemiyorum.
Güncellemeyi engellemek istiyorum bende yardımcı olursanız sevinirim.
Hocam merhaba, nasıl siliyoruz dosyayı aynı durum bende de mevcut.
[doublepost=1519898581,1519897610][/doublepost]
Hocam merhaba, nasıl siliyoruz dosyayı aynı durum bende de mevcut.
Arkadaşlar öğrendim benim gibi bilmeyenler için yazıyorum.

Güncelleme ekranına gelin, son uygulamalar tuşuna tıklayın, çıkan ekranda güncellemenin üzerine basılı tutun ve gelen ekranda altta en sağda verileri temizle diyin.
[doublepost=1519898629][/doublepost]
Bu şekilde yaptım ama yinede indiğini söyleyen arkadaşlar olmuş. Öyle bişey mümkün değil sanırım dimi? Yani en azından bi sorun vs yok ise olmaması gerekiyor.

Teşekkürler.
Hocam bu ekrana nasıl geliyoruz, tekrar aynı durumla karşılaşmak istemiyorum da.

yrss

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
seçkin
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
1
bende de kararlı diyordu indirirken buraya bakayım dedim anammm ne görem herkes şikayetçi bir kaç kişi hariç hemen iptal ettim %98 de :)

Berk

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Berk
Cihazım
Mi6
Konular
0
İyi ki baktım buraya bende az kalsın güncelliyordum telefonu hemen veriyi sildim güncellemeyi de kapattım bakalım ne zaman düzelticekler hatalarını.

azizguven90

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Aziz
Cihazım
mi6
Konular
0
güncelleme dün geldi bana ve yükledim. temayı değiştirmek istedim. adnroid durduruldu dedi ve telefon bir daha açılmadı. mi recovery ekranı geliyor. ekranda 3 seçenek var. reboot, wipe data, connect with miassistant. ne yapmama gerek. yardımcı olur musunuz. acil ;(

suleymanbegic

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hürriyet mh
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
13
güncelleme dün geldi bana ve yükledim. temayı değiştirmek istedim. adnroid durduruldu dedi ve telefon bir daha açılmadı. mi recovery ekranı geliyor. ekranda 3 seçenek var. reboot, wipe data, connect with miassistant. ne yapmama gerek. yardımcı olur musunuz. acil ;(
Geçmiş olsun aynı sorun dün bende oldu ve maalesef sanırım reboot diyerek tüm verileri silerek yeniden telefonu yüklemeniz gerekmekte.

azizguven90

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Aziz
Cihazım
mi6
Konular
0
Geçmiş olsun aynı sorun dün bende oldu ve maalesef sanırım reboot diyerek tüm verileri silerek yeniden telefonu yüklemeniz gerekmekte.
peki içindeki dosyaları kurtarmanın bi yolu yok mu. bilgisayar için bağlantı programı falan var mı ki?

suleymanbegic

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hürriyet mh
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
13
peki içindeki dosyaları kurtarmanın bi yolu yok mu. bilgisayar için bağlantı programı falan var mı ki?
Valla şansınızı bir deneyin derim benim yanımda PC olmadığı için ve telefonu zaten yeni kullanmaya başladığım.icin bir kaybın.olmadi

Synche

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Satış Danışmanı
Konular
1
Yeni güncelleme ile hiç bir Bluetooth cihaza bağlanamıyorum.. Umarım kısa sürede güncelleme gelir.. :(

Üst Alt