Güncelleme (Mi 6) MIUI 9.2.3.0

myigitoguz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Oğuz
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
30
Şöyle yorumlara bakıybakı bende aynı durumdayım kesinkesin hemhe şimdi bir güncellemenin gelmesi gerekiyor

ErChO

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erhan
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
3
Güncelleyen arkadaşlarda gelen sms'i silme esnasında ^silmek istediğinize eminmisiniz^ yazısı İngilizce'ye dönen var mı? Güncelleyince bende o yazı ingilizce oldu. Onu düzeltmenin bir yolunu bilen var mı acaba?

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

RadiKaL

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Mi6
Konular
1
Güncelleyen arkadaşlarda gelen sms'i silme esnasında ^silmek istediğinize eminmisiniz^ yazısı İngilizce'ye dönen var mı? Güncelleyince bende o yazı ingilizce oldu. Onu düzeltmenin bir yolunu bilen var mı acaba?

Yeni güncellemeyi bekleyin hocam durum bizdede aynı ne yazık ki

edo35

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erdal
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
4

Aynen sanırım herkeste o
o şekilde miu forumuda şikayet dolu en kısa sürede güncelleme gelir bence.

suleymanbegic

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hürriyet mh
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
13
ARKADASLAR GUNCELLEMEYİ YAPAN ARKADASLAR MANUEL OLARAK TEKRAR GUNCELLEMEYİ İNDİRİP DAHA SONRA DOSYA YONETİCİSİNDEN GİREREK TEKRAR KURMAYİ DENESİNLER. BENDE KASMA TAKİLMA SORUNLARİ BUYUK OLCUDE DUZELDİ GİBİ
[doublepost=1519934122,1519934065][/doublepost]ARKADASLAR GUNCELLEMEYİ YAPAN ARKADASLAR MANUEL OLARAK TEKRAR GUNCELLEMEYİ İNDİRİP DAHA SONRA DOSYA YONETİCİSİNDEN GİREREK TEKRAR KURMAYİ DENESİNLER. BENDE KASMA TAKİLMA SORUNLARİ BUYUK OLCUDE DUZELDİ GİBİ

erol.mstf

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mustafa EROL
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
10
Dostlar güncellemeyi yapayım mı yoksa bekleyeyim mi? Kiminde telefonun açılmamasına kadar varan sorunlar çıkmış, kiminde ise tek bir sorun çıkmamış? Yeni güncellemeyi beklersem eğer kurmak için öncelikle 9.2.3.0'ı mı kurmam gerekir yoksa düzeltilmiş versiyonu direk otaya gelir mi? Şimdiden teşekkür ediyorum iyi forumlar

shervum

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mali
Cihazım
Xiaomi mi 5
Konular
13
Bende kurdum çok takılıyor diye wip data yaptım yanlız kurulumda birçok yazım hası vardı ve takılmaktadır kasılmalar devam ediyor
Kurulum esnasında sizdede mi yazım hatası vardı
[doublepost=1519934501,1519934387][/doublepost]
Dostlar güncellemeyi yapayım mı yoksa bekleyeyim mi? Kiminde telefonun açılmamasına kadar varan sorunlar çıkmış, kiminde ise tek bir sorun çıkmamış? Yeni güncellemeyi beklersem eğer kurmak için öncelikle 9.2.3.0'ı mı kurmam gerekir yoksa düzeltilmiş versiyonu direk otaya gelir mi? Şimdiden teşekkür ediyorum iyi forumlar

Güncellemeyi yaptıktan sonra temiz bir formattan sonra sıkıntı olmaz ram kullanımı felan epey azaldı benimde ilk başta hoşuma gitmedi ama zamanla alışıyor insan :)

erol.mstf

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mustafa EROL
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
10
Kurulum esnasında sizdede mi yazım hatası vardı
[doublepost=1519934501,1519934387][/doublepost]
Güncellemeyi yaptıktan sonra temiz bir formattan sonra sıkıntı olmaz ram kullanımı felan epey azaldı benimde ilk başta hoşuma gitmedi ama zamanla alışıyor insan :)
Hocam format esnasında veriler kaybolacak bunu önlemem için yedekleme yapmam gerekecek ve bu işleri hiç sevmiyorum gözümü korkutuyor yinede teşekkür ediyorum ilgin için

ErChO

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erhan
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
3
Hocam format esnasında veriler kaybolacak bunu önlemem için yedekleme yapmam gerekecek ve bu işleri hiç sevmiyorum gözümü korkutuyor yinede teşekkür ediyorum ilgin için

Güncelledikten sonra fabrika ayarlarına döndüm. Yeni kurulum esnasında türkçe karakterler yazılarda çıkmadı. Bu sürümün Türkçeye tam uyumu yok gibi. Mesaj silme olayında da *eminmisiniz* yazısını ingilizce sorduğu gibi.

Üst Alt