- Adım
- Mehmet Oğuz
- Cihazım
- Xiaomi Mi6
- Konular
- 30
Şöyle yorumlara bakıybakı bende aynı durumdayım kesinkesin hemhe şimdi bir güncellemenin gelmesi gerekiyor
Dostum şu temanın beraberinde geldi denemek istersen bakabilirsinDostum font un ismi ne acaba ?
Yeni güncellemeyi bekleyin hocam durum bizdede aynı ne yazık kiGüncelleyen arkadaşlarda gelen sms'i silme esnasında ^silmek istediğinize eminmisiniz^ yazısı İngilizce'ye dönen var mı? Güncelleyince bende o yazı ingilizce oldu. Onu düzeltmenin bir yolunu bilen var mı acaba?
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen sanırım herkeste oGüncelleyen arkadaşlarda gelen sms'i silme esnasında ^silmek istediğinize eminmisiniz^ yazısı İngilizce'ye dönen var mı? Güncelleyince bende o yazı ingilizce oldu. Onu düzeltmenin bir yolunu bilen var mı acaba?
Kurulum esnasında sizdede mi yazım hatası vardıBende kurdum çok takılıyor diye wip data yaptım yanlız kurulumda birçok yazım hası vardı ve takılmaktadır kasılmalar devam ediyor
Güncellemeyi yaptıktan sonra temiz bir formattan sonra sıkıntı olmaz ram kullanımı felan epey azaldı benimde ilk başta hoşuma gitmedi ama zamanla alışıyor insanDostlar güncellemeyi yapayım mı yoksa bekleyeyim mi? Kiminde telefonun açılmamasına kadar varan sorunlar çıkmış, kiminde ise tek bir sorun çıkmamış? Yeni güncellemeyi beklersem eğer kurmak için öncelikle 9.2.3.0'ı mı kurmam gerekir yoksa düzeltilmiş versiyonu direk otaya gelir mi? Şimdiden teşekkür ediyorum iyi forumlar
Hocam format esnasında veriler kaybolacak bunu önlemem için yedekleme yapmam gerekecek ve bu işleri hiç sevmiyorum gözümü korkutuyorKurulum esnasında sizdede mi yazım hatası vardı
[doublepost=1519934501,1519934387][/doublepost]
Güncellemeyi yaptıktan sonra temiz bir formattan sonra sıkıntı olmaz ram kullanımı felan epey azaldı benimde ilk başta hoşuma gitmedi ama zamanla alışıyor insan![]()
Güncelledikten sonra fabrika ayarlarına döndüm. Yeni kurulum esnasında türkçe karakterler yazılarda çıkmadı. Bu sürümün Türkçeye tam uyumu yok gibi. Mesaj silme olayında da *eminmisiniz* yazısını ingilizce sorduğu gibi.Hocam format esnasında veriler kaybolacak bunu önlemem için yedekleme yapmam gerekecek ve bu işleri hiç sevmiyorum gözümü korkutuyoryinede teşekkür ediyorum ilgin için