Soru Mi 6 mı, Mi Note 3 mü?

ssleqendss

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert Sarı
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
10
Arkadaşlar uzun zamandır mi 6 yı çok araştırıyorum ama özellikle mavi rengi çok hoşuma gitti ve şuan hiçbir yerde bulamıyorum, dün cepport ta yapılan kampanya ile mi note 3 ün 1750 ₺ ye satıldığını ve ayrıca mavi renk seçeneğinin de mevcut olduğunu gördüm fakat aklımda birkaç soru var
Yakın zamanda mi 6 mavi modeli cepport a gelir mi?
Mi 6 varken Mi note 3 tercih edilir mi? (Tercih sebebim mavi rengi)
Sd 835 ve Sd 660 arasındaki farkı günlük kullanımda hisseder miyim? (Oyun oynayan birisi değilim)

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
mi6 ve mi note3ü yan yana CANLI bi şekilde kıyaslama şansım olduğu için şu 660 daha iyi muhabbeti yapan kişilerin yorumları o kadar boş geliyor ki.. alıyorsunuz böyle telefonları işlemci farketmiyor diye diye sonra kaliteli bir oyunda kasınca 'optimizasyondandır yaaahu düzeltirler' diye aylarca bekliyorsunuz düzelmeyince de telefonu değiştiriyorsunuz sonra bunun adı 'zaten alıp değiştiriyoruz ileriyi düşünerek işlemciyi yüksek tutmaya gerek yok' oluyor :)
Benim de anlatmak istediğim buydu ama maaelesef anlatamadım :)
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

damn2u

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
R.Note 5 Pro
Konular
7
Nasıl kıyaslıyorsunuz? Kıyaslamalarınızı gerçeğe döküp bize de detaylıca gösterir misin? İster kağıt üzeri ister videolu bir şekilde verilere döker misiniz bu söylediklerinizi? 9-10 sene oldu akıllı cihaz furyası başlayalı, o zaman bu zamandır kullandığım cihazlardan tutun sektörde aktif şekilde bulunmayla edindiğim tecrübelere göre konuşuyorum, hali hazırda da en üst ile orta segment arasında bir çok cihaz elimden geçti ve şu an orta segment diye adlandırılan Mi Max 2 kullanıyorum, sizin kıyaslarınıza göre benim cihazımın yada Mi Note 3 modelinin Mi6 modelinden ne eksiği var? İşlemcimiz orta segment diye yapamadığımız bir şey varda biz mi bilmiyoruz? Lütfen engin bilgilerinizle siz değerli mobil cihaz piyasasının piri üyelerin bizleri bilgilendirmesini bekliyoruz. @Pochemuchka ozgrcvdr

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Tartışma oluşturan mesajlar silinmiştir.

Arkadaşlar aramızdan kaç kişi hem mi note 3 ü hem de mi6 yı eline alıp ikisini de birkaç gün kullandı bilmek istiyorum gerçekten. İkisini de eline almış biri olarak antutu geekbench gibi benchmark testi yapmadan ikisi arasında performans farkını ayırt edemezsiniz diyorum. 845 660 bir kenara 650 652 li note3 ve mi max ın oynatamadığı oyunu görmedim ben google play de. Üstte boş konuşuyor vs yazan arkadaşlar acaba 845 de oynayıp da 660 da hangi oyunu oynayamadılar? Aynı oyunu daha uzun süre oynamak varken ben daha kısa süre oynamak istiyorum demek oluyor bu. Lütfen arkadaşlar, isteklerinizi iyi belirleyin.

Oyla:

ssleqendss

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert Sarı
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
10
Herkes bir yorum yapmış görüşünü belirtmiş teşekkür ederim, mi 6 siparişi vermemin iki nedeni var, 1. büyük telefon kullanmaya alışkın değilim ve note 3 ün renk uğruna geçici bir heves olduğunu anladım 2. si ise mi 6 nın güncelleme, forumda kullanan sayısı, rom vs. gibi konularda daha önde olduğu için, onun dışında iki işlemci de günümüz için en ideal işlemciler, ben de illa sd 835 olsunculardan değilim fakat dediğim sebeplerden dolayı mi 6 yı tercih ettim.

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Hocam iyi güzel de tartışma oluşturacak msjlar silinmiştir deyip sadece benim msjlarım silinmiş.ben sadece normal fikrimi belirtip mi6 al dedim.birisi neden sordu bayıra çıkan arabayı örnek gösterdim.ama birileri durmayıp üstüme geldi ne farkı var ne farkı var diye.aslında farkı sorunlara yeni konu açmaları önerilebilirdi.millet benim yorumumu alıntı yapıp saçma sorular soruyor ki düzgün cvp veriyorum sanırım yine ben suçlu olup benim msjlarım siliniyor.madem çözüm bu,önceki bütün msjlarımı siliyorum o zaman...

Oyla:

ercmaster

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercan
Cihazım
mi5s
Konular
17
Açıkçası işlemci muhabbeti uzun yola giden birisinin kaç benzinciye uğraması ve ne kadar zamanı olduğuyla ilgili.
Devasa motorlu Ferrari (mi6) mi yoksa devasa depolu az yakan bir transporter (mi max2 ) mı .. Olay bundan ibaret!!

Oyla:

TahaKaradeniz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Taha
Cihazım
MI5
Konular
3
Arkadaşlar işlemci meselesini hatta telefon seçimini ihtiyaçlar belirlemez mi ? İşlemci isteyen (oyun, program vs) kullananlar için mi6, kamera, pil, ekran boyutunu daha önemli bulanlar için Mi Note 3 daha elzem gibi. Kırıcı tartışmalardansa ortak fikirler üzerinde uzlaşılabilir bu tür konularda. Bunun için de veriler kullanırsak daha temelli fikirler sunmuş oluruz. Mesela Doxmark kamera testi gösteriyor ki Mi Note 3 kamerası daha iyi. vs.

Oyla:

mendocino_610

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aykut
Cihazım
Mi Note 3
Konular
20
note 3 hangi program yada oyunda kasıyormuş? kastıran arkadaşa mi note 3 hediye edeceğim :)
mi6 nın bariz daha üstün olduğu nokta işlemci değil çünkü onu zorlayacak bir program yok günümüzde, asıl bariz fark mi6 da ufs2.1 bellek olması note3 te emmc yani iki kat daha hızlı hemen hemen, bu da oyunların açılışında farkeder programlar zaten hafiftir çabuk yüklenir. 3sn hızlı açılması mı bataryası mı ekranı mı diye düşünüp karar verdim yoksa piyasadaki her telefonu alacak maddi gücüm var Allaha şükür. mi4 mi5 mi6 markanın amiral gemi serisidir daha çok satacaktır daha çok rom çıkacaktır daha çok güncelleme alacaktır bunlar değişmez.
Herkesin aradıkları farklıdır mi6 yada note3 herkes ihtiyacını düşünüp alacaktır gerisi teferruattır.

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt