- Adım
- Baran
- Cihazım
- Mi 6
- Konular
- 2
Az önce telefonla müzik dinlerken birden ekran karardı ve bir daha açılmadı , güç tuşuna felan tepki vermiyor. Ne yapabilirim ?
Hayır almadı , su da değmedi , yeni uyanmış telefona bakıyordum sadece , şuan hiçbir tepki vermiyor ne şarj cihazına ne tuşlara hiçbir ışık yokCihaz herhangi bir fiziksel darbe aldı mı
dostum formatlamani tavsiye ederimHayır almadı , su da değmedi , yeni uyanmış telefona bakıyordum sadece , şuan hiçbir tepki vermiyor ne şarj cihazına ne tuşlara hiçbir ışık yok
ses kısma ya da açma tuşu ile power tuşu da işlev görmüyor malesef hiçbirşekilde formatlayamıyorumdostum formatlamani tavsiye ederim
Malesef hiçbirşeye tepki vermiyor fastboot moda da girmiyor , bilgisayar görüyor ama oradan ne yapabilirim ki telefon hiçbirşeye tepki vermiyorkendostum formatlamani tavsiye ederim
ses kısma ya da açma tuşu ile power tuşu da işlev görmüyor malesef hiçbirşekilde formatlayamıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Malesef hiçbirşeye tepki vermiyor fastboot moda da girmiyor , bilgisayar görüyor ama oradan ne yapabilirim ki telefon hiçbirşeye tepki vermiyorken
aramıza hoşgeldin hocamAz önce telefonla müzik dinlerken birden ekran karardı ve bir daha açılmadı , güç tuşuna felan tepki vermiyor. Ne yapabilirim ?
QUALCOMM HS-USB QDLOADER 9008 (COM3) olarak görüyor. Telefonda herhangi birşey gözükmüyor şarj olduğuna ya da bişey olduğuna dairBilgisayar cihazı ne olarak görüyor sadece şarj mı alıyor ? Bilgisayara bağlayınca ekrana görüntü geliyor mu ?
Hocam garantisi mevcut ama hala pzt yollamayı düşünüyorum en kötü ama oradan çok geç geliyor kendim çözebilsem çok mutlu olucam anakart yanmış olabilir mi acaba? Hiçbirşey yapmadım amabatarya bağlantısını sök tak çalışır muhtemelen. benim mi5 im de aynı oluyor. xiaomi telefonlar neden böyle 2 yıl geçince sapıtıyor. bir daha da bu markayı alacağımı sanmam.
Hocam garantisi mevcut ama hala pzt yollamayı düşünüyorum en kötü ama oradan çok geç geliyor kendim çözebilsem çok mutlu olucam anakart yanmış olabilir mi acaba? Hiçbirşey yapmadım amabatarya bağlantısını sök tak çalışır muhtemelen. benim mi5 im de aynı oluyor. xiaomi telefonlar neden böyle 2 yıl geçince sapıtıyor. bir daha da bu markayı alacağımı sanmam.