Rom Mi 6 Global Beta ( Miui 10 )

FuXiN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 9T
Konular
19
hocam linki kaldırın bence ben denedim başka Mi5 ler indirip denemesin boşuna global beta değil sanırım çin beta olabilir veya alpha beta
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

[doublepost=1529133545][/doublepost]
birde sunu sormak istiyorum miui9 global betada iken çıkan miui10 global beta direkt otadan gelir değil mi
Global miui formunda miui 9 dan ota olarak alanların attığı ekran görüntülerini gördüm herkese geliyor mu bilmiyorum.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

FuXiN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 9T
Konular
19
Merhabalar.Parmak hareket özelliği olan full-screen gestures çalışmıyor mu yada benmi nereden aktif olacağını bulamdım.
Bu özelliğin stok romlarda geleceğini hiç sanmıyorum. Tam ekran hareketleri tam ekran cihazlar için zaten..

spacemedia

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilhan
Cihazım
oneplus 6t
Meslek
uzman teknisyen
Konular
32
3 parti tema destekleyip destelemediğini bir arkadaş deneyip buraya yazabilir mi.?

Brismo

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mamet
Cihazım
Mi6
Konular
22
Twrp silinmemesi için flasladiktan sonra format data yapıp magisk flaslamak gerekiyor. Gcam kurdum çalışıyor. Şuan için bir sorun yok cihaz seri ve hızlı. Farklılık MIUI camerada ön kameraya portre modu gelmiş ama çok zayıf gcam daha güzel

Eksi yönler
- Bildirimlerin Türkçe karakter olan harflerden sonra bir boşluk var. O da düzelir.
- tema uygulaması çince geliyor.

danielatlas

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdoğan
Cihazım
Mi 9T
Konular
22
Hocam 8.6.15 güncellemesş benim telefona gelmedi neden

1337TR

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Can
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
0
gapps yüklemek gerekiyor mu

t3ntativ3

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Onur Şahin
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
3
Hocam hangi magisk versiyonunu kullandiniz ? Ve magisk modulu olarak hangisini kurdunuz ?

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Hocam Öncelikle emeklerinize sağlık. Dün Gece 3 kere kurmak zorunda kaldım romu, Dolby Atmos (Dolby_Atmos_Oreo_021918) sürümünü, cihaz yine açılmadı; tekrar kuruyorum bu sefer romu.

Romu Twrp'den kurup; Format Data yapıp; Twrp'den Çıkmadan USB OTG'den Magisk'i flashlayınca 2 kez açılmadı cihaz, 2 kere tekrar kurulum yapmak zorunda kaldım. Sonrasında en sonunda usandım, Tekrar Format Data yaptım; USB OTG'den kurdum romu, tekrar Format Data yaptım. Sonrasında Cihaz açıldı ve TWRP silindi. PC'den Twrp'yi kurdurup, çıkmadan Magisk'i flashladım. Buraya kadar sorun yok.

Sonrasında Yukarıda Belirttiğim Dolby Atmos'u Kurdum; Cihaz açılmadı. Twrp'den 4 Wipe yaptım, bu sefer de Mi Logosunda kaldı cihaz. Şuanda Romu yukarıda anlattığım gibi tekrar kurdum, Tekrar Twrp kurdurdum PC'den, şuanda yedekleri kuruyorum.

Google Camera, 8.4.19 Global Beta için olan Magisk modülü ile çalışıyor. Bu konuda sorun olmaması sevindirici benim için. Başka deneyimim olamadı halen, Yedekleri geri yükleme ile uğraşıyorum henüz :)
[doublepost=1529140500,1529140442][/doublepost]
Merhabalar.Parmak hareket özelliği olan full-screen gestures çalışmıyor mu yada benmi nereden aktif olacağını bulamdım.

Hakan hocanın konusunda, Kapatmak için Build Prop düzenlemesinde neler yapılacağını söylemişlerdi. Sizde tam tersini deneyin, sonuç nasıl olacak görün.
[doublepost=1529140525][/doublepost]
3 parti tema destekleyip destelemediğini bir arkadaş deneyip buraya yazabilir mi.?
Desteklemiyordur hocam tahminimce.
[doublepost=1529140557][/doublepost]
Hocam 8.6.15 güncellemesş benim telefona gelmedi neden
8.6.15 Global Beta linki de çalışmıyor. Acaba geri mi çektiler diye düşünmeye başladım 8.6.15'i.
[doublepost=1529140606][/doublepost]
Hocam hangi magisk versiyonunu kullandiniz ? Ve magisk modulu olarak hangisini kurdunuz ?

Hocam ister burada, ister DH'de açtığım konudaki 8.4.19 Global Beta için Gerekli Magisk Modülünü kurun. Sonrasında yine aynı konudaki Google Camera Apk'sını kurdurup ayarları yapın. Sorunsuz çalışıyor, ilk izlenimime göre.
[doublepost=1529140654][/doublepost]
Twrp silinmemesi için flasladiktan sonra format data yapıp magisk flaslamak gerekiyor. Gcam kurdum çalışıyor. Şuan için bir sorun yok cihaz seri ve hızlı. Farklılık MIUI camerada ön kameraya portre modu gelmiş ama çok zayıf gcam daha güzel

Eksi yönler
- Bildirimlerin Türkçe karakter olan harflerden sonra bir boşluk var. O da düzelir.
- tema uygulaması çince geliyor.

Bakalım hocam Ai özelliği gelince ne olacak durum onu merak ediyorum, ileriye doğru. Keşke Hakan hocamda China Beta'dan Global Beta'ya döndürse geliştirme işini.
[doublepost=1529140778][/doublepost]
Arkadaşlar hiç bir artısı yok. Miui9 biraz ısıtıp vermişler. Ben LOS 15.1 e geri döneceğim.

Ne yazıkki Aynı Şeyi düşünüyorum hocam. Görsellik eklenmiş gibi ilk etapta. İşin kötüsü, Eski Miui 9 Oreo'da çalışan Dolby Atmos'da çalışmıyor. Eski tasarımlı Dolby Digital çalışır sanırım, o da Dolby Atmos etkisini vermiyor.

Üst Alt